Dün eşim nöbetçiydi o yüzden temizliği geç saatte yaptık ev temiz kaldı böylece artık hep bu şekilde yapıyorum bir sonraki gün iyi oluyor . Dün çok çalıştığım için bugünü daha sakin geçirdim.
Sabah kahvaltı kişisel bakım yatak toplama yaptık
olumlama dinledim çayımı içtim
Oyuncak oynadık
Tuvalet ve balkon temizledim
Robotu çalıştırdım evi süpürdü
oğlumu uyuttum
Öğlen namazımı kıldım atıştırdım
Aylık bütçeyi yaptım
Öğleden sonra da yemek yaptık
Namaz kıldım giyindik
Eşim geldi alışverişe ve oyun alanına gittik

Oğlum orada problem çıkarttığı için tadımız kaçtı eve geri döndük saatlerce ağladı çok gerildik tabi

Yemek yedik toparladım
Akşam olumlamamı dinledim
Namazımı kıldım
Oğlumu banyo yaptırdım üzerine yatakta bir kriz daha geldi şuan namazı kılıp boş boş tavana bakacağım ödev gruplarıma bakamadım kitabımı okuyamadım

Bir daha yaşatmasın boyle bir felaket
Allah korusun

Canım 98 depreminde biz de 1 hafta çadırda kalmıştık ama o hiç bir şeymiş gerçekten. Ben de soğukkanlıydım ama bu depremde gördüklerim ve duyduklarımdan sonra hele bir de çocuklar varken soğukkanlı kalabileceğimi sanmıyorum.
İnşallah güzel günler görmek nasip olur bize de çocuklarımıza da, asla unutmayacağız ama belki hissettiğimiz çaresizliği acıyı unuturuz bir nebze

Dün gece deprem olur vs diye korkumdan düzgün uyuyamadım eşim olmadığı için daha çok korktum birde çok yorgundum bugün de böyle krizli geçince hemen alışverişe sarılıyorum hemen en kötü ihtimalle sanal markete girip birşeyler sipariş verme krizi geliyor şuan kendimi sıkıyorum

Hangi şehirdesiniz?

Deşarj olmak için alışverişe sarıyoruz maalesef

Aynen ya niye böyle oluyor
Bilemiyorum ki
Bir daha yaşatmasın boyle bir felaket
Allah korusun
Amin kuzum yaaa
Dimi ya Rabbim bir daha yaşatmasın

Hangi şehirdesiniz?

Deşarj olmak için alışverişe sarıyoruz maalesef
Siirtte görev yapıyoruz . Ay cidden geçen öyle alışveriş yaptım saçma sapan gerçi ihtiyacım olan şeyleri aldım ve gram mutluluk hissi gelmedi birde ben eve birşeyler almayı daha çok seviyorum kıyafet ayakkabı vs değildi saçma belki ama böyle oluyor . Artık bu ay kendimi sıkıp markete az gidip ve sanalı da hayatımdan çıkarma hedefim var

Biraz zor ama imkansız değil

Bugün dinlendim.
Günlük işleri yaptım
Dizi izledim.
Eylül banyo yaptı.
Yemegide eşimle beraber yaptık
Sofra topla ödev işleri derken akşam oldu.

Bende önceden eve çok alırdım baya eksiklerim vardı son yılda kendime alıyorum.
Yinede bitmiyor hiç eksik

Biraz zor ama imkansız değil
Sıkıyorum kendimi
Bende önceden eve çok alırdım baya eksiklerim vardı son yılda kendime alıyorum.
Yinede bitmiyor hiç eksik
Ben deterjan bağımlısıyım sanki sürekli farklı şeyler denemek istiyorum ve alıyorum kıyafet ayakkabı takı herşey zaten oldukça fazla hevesim yok geçen gün aksesuar aldım birkaç gümüş küpe mutlu olurum o an zannettim yooo hiç olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…