Aynen ya niye böyle oluyorYa bende ne kadar minimal yaşayayım dediysem hep alışverişte buluyorum kendimi kıyafete filan ihtiyacım yok ama alıyorum yaaaa
Hayda MikanCanım nasılsın nasıl oldunuz? Durumlar nasıl orda, toparlanabildiniz mi biraz ? Bu arada al be içinde kalmasın
Bir daha yaşatmasın boyle bir felaketVallahi canım ya 98 depremini de yaşamıştım çocuktum o zaman 1 ay çadırda kalmıştık
Ama bu bambaşka deprem anında soğukkanlıyım aslında
4 17 deki depremde kızlarla yalnızdım
Küçükle beraber yatıyorduk onu kucağıma aldığım gibi Büyüğün odasına gittim bekledik biter. Diye ama yok kesileceği yoktu sonra masanın altına girdik ama çok korktuk yaaaaaa anne olunca daha başkaymış
Küçüğüm de hep uykudan uyandı kuzum yaaa artık uykuya geçmek istemiyor
İnşallah geçecek bugünler Rabbim güzel günler gösterecek ben inanıyorum
Canım 98 depreminde biz de 1 hafta çadırda kalmıştık ama o hiç bir şeymiş gerçekten. Ben de soğukkanlıydım ama bu depremde gördüklerim ve duyduklarımdan sonra hele bir de çocuklar varken soğukkanlı kalabileceğimi sanmıyorum.Vallahi canım ya 98 depremini de yaşamıştım çocuktum o zaman 1 ay çadırda kalmıştık
Ama bu bambaşka deprem anında soğukkanlıyım aslında
4 17 deki depremde kızlarla yalnızdım
Küçükle beraber yatıyorduk onu kucağıma aldığım gibi Büyüğün odasına gittim bekledik biter. Diye ama yok kesileceği yoktu sonra masanın altına girdik ama çok korktuk yaaaaaa anne olunca daha başkaymış
Küçüğüm de hep uykudan uyandı kuzum yaaa artık uykuya geçmek istemiyor
İnşallah geçecek bugünler Rabbim güzel günler gösterecek ben inanıyorum
Hangi şehirdesiniz?Dün gece deprem olur vs diye korkumdan düzgün uyuyamadım eşim olmadığı için daha çok korktum birde çok yorgundum bugün de böyle krizli geçince hemen alışverişe sarılıyorum hemen en kötü ihtimalle sanal markete girip birşeyler sipariş verme krizi geliyor şuan kendimi sıkıyorum
Bilemiyorum kiAynen ya niye böyle oluyor
Amin kuzum yaaaBir daha yaşatmasın boyle bir felaket
Allah korusun
Dimi ya Rabbim bir daha yaşatmasınCanım 98 depreminde biz de 1 hafta çadırda kalmıştık ama o hiç bir şeymiş gerçekten. Ben de soğukkanlıydım ama bu depremde gördüklerim ve duyduklarımdan sonra hele bir de çocuklar varken soğukkanlı kalabileceğimi sanmıyorum.
İnşallah güzel günler görmek nasip olur bize de çocuklarımıza da, asla unutmayacağız ama belki hissettiğimiz çaresizliği acıyı unuturuz bir nebze
Siirtte görev yapıyoruz . Ay cidden geçen öyle alışveriş yaptım saçma sapan gerçi ihtiyacım olan şeyleri aldım ve gram mutluluk hissi gelmediHangi şehirdesiniz?
Deşarj olmak için alışverişe sarıyoruz maalesef
Gruptan atılacağım sanırım
Biraz zor ama imkansız değilSiirtte görev yapıyoruz . Ay cidden geçen öyle alışveriş yaptım saçma sapan gerçi ihtiyacım olan şeyleri aldım ve gram mutluluk hissi gelmedibirde ben eve birşeyler almayı daha çok seviyorum kıyafet ayakkabı vs değildi saçma belki ama böyle oluyor . Artık bu ay kendimi sıkıp markete az gidip ve sanalı da hayatımdan çıkarma hedefim var
Mikan kesin alışveriş yaptın yakın zamanda diye düşünüyorumHangi şehirdesiniz?
Deşarj olmak için alışverişe sarıyoruz maalesef
Bu aralar yapıyorum ara ara yaMikan kesin alışveriş yaptın yakın zamanda diye düşünüyorum
Güle güle kullanBu aralar yapıyorum ara ara ya
Bende önceden eve çok alırdım baya eksiklerim vardı son yılda kendime alıyorum.Siirtte görev yapıyoruz . Ay cidden geçen öyle alışveriş yaptım saçma sapan gerçi ihtiyacım olan şeyleri aldım ve gram mutluluk hissi gelmedibirde ben eve birşeyler almayı daha çok seviyorum kıyafet ayakkabı vs değildi saçma belki ama böyle oluyor . Artık bu ay kendimi sıkıp markete az gidip ve sanalı da hayatımdan çıkarma hedefim var
Sıkıyorum kendimiBiraz zor ama imkansız değil
Ben deterjan bağımlısıyım sanki sürekli farklı şeyler denemek istiyorum ve alıyorumBende önceden eve çok alırdım baya eksiklerim vardı son yılda kendime alıyorum.
Yinede bitmiyor hiç eksik
Teşekkür ederimGüle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?