BEn çok şükür iyiyim.
Hem uzaktan eğitim
Hem evin koşturmacası
Zamanın hızlanması
Yapılacak şeylere bile başlayamamak sıkıntısı vs vs derken
Ayrıca çocukların depremzedeler için okul Kermesi vardı. Onlara hazırlık
Ufaklığın Kur'an'a geçme törenine hazırlık...
Kermeste çayın telefonuma dökülmesi ve bozulması daha yaptırmadım.( Eski telefonu kullanıyorum. O da kasıyor, öyle olunca telefonu kullanmak istemiyorum. Haliyle de girmiyorum.)

Geçen balkon yıkadıktan sonra çamaşır derdim. Bahçeye gittim. Rüzgar yedim. Nur topu gibi üşütme, arkasına da faranjit oldum. Bugün direnmeyi bırakıp doktora gittim. Gitmişken de kan tahlili yaptı doktorum. Yarın onun sonucu çıkacak inşallah. Kansızlık var. Bakalım ne kadar sürünüyor

Arkadaşla fırsat buldukça yürüyüş yapıyoruz çocuklar okula gittikten sonra. Çarşı pazar işlerini de aradan çıkarıyoruz.

Ramazan-I Şerif de bir program yapmak istiyorum. Yoksa günler uçuyor ve benim elimde kalan koca bir hiç. Bir birdir, ne yapsam kâr.

Rabbim içinize ve işlerinize ferahlık versin kızlar. Genel anlamda herkesde bir enerji düşüklüğü var. Hayırlısıyla ferah çıkalım maddi ve manevi.

merhaba

işteyim, iş çok çok yoğun, fırsat buldukça sizi mutlaka okuyorum :)
ev zaten 2 yavruyla yoğun :) evet buna şükür modu devam etmekte, rutine dönme özlemi içindeyim, ruhumu yeniden çiçeklendirme hayali içindeyim, zor bir zaman, ama annem der ki '' allah bunu unutturacak acı yaşatmasın ''

amin

Geçmiş olsun cnm

Canımcım iyiyiz çok şükür sen nasılsın çocuklar nasıl

Biz hala evimizde değiliz küçük kızım girmek istemiyor kayınvalidemde kalıyoruz bakalım inşallah haftaya filan gideriz evimize

m
erhaba canım beni hatırlamana sevndim :)) iki çocuklu çalışan bir kadın olmak çok yorucuymuş hiçbir şeye vaktim kalmıyor, ama damlaya damlaya göl olur misali buralara yazıp ufak da olsa plan yapmaya başlamak istiyorum
sen nasılsın? nasıl gidiyor hayatın?

Selam kızlar
Sizleri çok özledim
Gunluk rutinlerimi çok özledim
Bu durum iki taraf içinde zor
Hasta olanın da bakanında hayatı değişiyor

Özellikle misafir gelince zorlanıyorum
Bazen yardım etmek isteyen oluyor ama eşyaların yeri değişince daha fazla uğraşıyorum.
Kötü bir niyetleri yok ama evime müdahale edilmesi en çok zorlandığım konulardan malesef.

Su ara acil işlere odaklandim. Aklıma detaylar bile gelmiyor.

Kızımla ilgilenmeye çalışıyorum.

Belki hafta sonu normale dönmeye başlarız.
Oncesinde dinlenip öyle dönerim geri planlarima

Aynen sohbet etmek bile iyi geliyor burada.

Mikan Sosyal medyaya ara verdin sanırım sen nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun tabi ama özleriz seni onu yapicaz ?
Arayı açmayalım kısa zamanda gelirsin umarım

Günaydın, ramazanımız mübarek olsun hanımlar

çok geçmiş olsun, önce bi iyi ol sen, hepsini sırasıyla yaparız inşallah.
amin coffecim, Allah kolaylık versin hepimize.
Canımcım iyiyiz çok şükür sen nasılsın çocuklar nasıl

Biz hala evimizde değiliz küçük kızım girmek istemiyor kayınvalidemde kalıyoruz bakalım inşallah haftaya filan gideriz evimize
çocuklar için çok büyük bi tramva oldu ya, ortanca kızım 4 yaşında, tek başına bi yerde kalmak istemiyor, hangi odaya gidersem işini gücünü bırakıp yanıma geliyor, okula gitmeye can atıyordu şimdi ben gitmek istemiyorum diyor, inşallah geçecek hepsi de.
ben buraya yazınca daha düzenli oluyorum, mesela eve gidince uff yoruldum diyip bişi yapasım gelmiyor normalde, ama burada yazılanları falan okuyunca bende şurayı bi düzelteyim yazarım yarın diyorum, öyle ilginç bi gaza gelme :)

hem çalışmak hem annelik mesaisi hem ev işleri, hepimiz takdire şayan insanlarız, kendimize sarılıp tebrik etmeliyiz bence.
kızızımın odasındaki halı en alttaki kedilerin deseni
yaa benim kızım da canlı kediyle çok iyi olmasa da kedileri çok seviyor :) başka desen bi kedi halımız var bizim de evde.

kızın büyükse sizin duvara da yakışır o vakit, eğlenceli bi aktivite bence.
şimdilik bu karmaşa da en güzeli detaylara vs takılmaman. herkes gittikten sonra her noktayı kendi istediğin gibi düzenlersin zaten. çok çok geçmiş olsun kayınvalidene, Allah tüm hastalara şifa versin.
Sağol canim
Omurilikte kayma ve yırtılma varmış
48 yaşında sanırım.
pekte gençmiş mia, genç anne olmuş anlaşılan.
çok güzel olmuş elinize sağlık
Bende alacağım mutlaka
senin de en güzel şekilde yapıp bitireceğine eminim, çok teşekkürler.
Aayy çok genç daha.
Benim arkadaşlarım o civarda nerdeyse.
benim de benim de :)

Selamlar
Bugün daha sakin bir gün
Eylülü okuldan aldım
Ev islerin yarısı bitti.

Dizi açıp izliyorum sürekli araya bir iş giriyor bir bölüm ancak bitiyor akşama kadar.
Arada molalar vermezsem iyice bunalıma girerim sanırım.

İyiyim wendy ciğim, Depremle birlikte sadece okuyup çıktım hep.
Bir de iş yerinde sıkıntı olmaya başladı, görüyorlar vs.
Allah hepinize iyilik versin.
Ramazan'ın yüzü suyu hürmetine her şey iyiye doğru evrilsin.
Tek temennim bu.
Öpüyorum herkesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…