- 12 Ocak 2019
- 3.127
- 6.846
- 158
Merhaba kızlar, nerelerdesiniz?Mia- Mikan @belleza @SUHAN @lindalinda CKbeautyandsheer Psidan kavs-i kuzah @Scss94 inciitanesi @mavimli Kmsl Hnd CoffeCoffe sudem34 @Evilish
aklıma gelenleri etiketledim, hepiniz iyisinizdir umarım, acaba görmedim mi neden bu kadar zamandır bildirim gelmemiş dedim, buralara yazınca iyiyiz, kocaman sevgiler hepinize
Geçmiş olsun cnmBEn çok şükür iyiyim.
Hem uzaktan eğitim
Hem evin koşturmacası
Zamanın hızlanması
Yapılacak şeylere bile başlayamamak sıkıntısı vs vs derken
Ayrıca çocukların depremzedeler için okul Kermesi vardı. Onlara hazırlık
Ufaklığın Kur'an'a geçme törenine hazırlık...
Kermeste çayın telefonuma dökülmesi ve bozulmasıdaha yaptırmadım.( Eski telefonu kullanıyorum. O da kasıyor, öyle olunca telefonu kullanmak istemiyorum. Haliyle de girmiyorum.)
Geçen balkon yıkadıktan sonra çamaşır derdim. Bahçeye gittim. Rüzgar yedim. Nur topu gibi üşütme, arkasına da faranjit oldum. Bugün direnmeyi bırakıp doktora gittim. Gitmişken de kan tahlili yaptı doktorum. Yarın onun sonucu çıkacak inşallah. Kansızlık var. Bakalım ne kadar sürünüyor
Arkadaşla fırsat buldukça yürüyüş yapıyoruz çocuklar okula gittikten sonra. Çarşı pazar işlerini de aradan çıkarıyoruz.
Ramazan-I Şerif de bir program yapmak istiyorum. Yoksa günler uçuyor ve benim elimde kalan koca bir hiç. Bir birdir, ne yapsam kâr.
Rabbim içinize ve işlerinize ferahlık versin kızlar. Genel anlamda herkesde bir enerji düşüklüğü var. Hayırlısıyla ferah çıkalım maddi ve manevi.
Azaltarak ilerleseydin yaKızlar ramazan ayı boyunca sosyal medyaya girmeyip telefondan uzaklaşma kararı aldım. Hepinizi seviyorum, bayramda dönerim Allah kısmet ederse
Canımcım iyiyiz çok şükür sen nasılsın çocuklar nasılMerhaba kızlar, nerelerdesiniz?Mia- Mikan @belleza @SUHAN @lindalinda CKbeautyandsheer Psidan kavs-i kuzah @Scss94 inciitanesi @mavimli Kmsl Hnd CoffeCoffe sudem34 @Evilish
aklıma gelenleri etiketledim, hepiniz iyisinizdir umarım, acaba görmedim mi neden bu kadar zamandır bildirim gelmemiş dedim, buralara yazınca iyiyiz, kocaman sevgiler hepinize
erhaba canım beni hatırlamana sevndim :)) iki çocuklu çalışan bir kadın olmak çok yorucuymuş hiçbir şeye vaktim kalmıyor, ama damlaya damlaya göl olur misali buralara yazıp ufak da olsa plan yapmaya başlamak istiyorumMerhaba kızlar, nerelerdesiniz?Mia- Mikan @belleza @SUHAN @lindalinda CKbeautyandsheer Psidan kavs-i kuzah @Scss94 inciitanesi @mavimli Kmsl Hnd CoffeCoffe sudem34 @Evilish
kızızımın odasındaki halı en alttaki kedilerin deseniböyle aşama aşama çektim, en alta eklediğim de kızıma aldığım kediler :) gerçekten güzel bi aktivite oldu benim için. hala devam ediyor bu arada.
Eki Görüntüle 3221889 Eki Görüntüle 3221888 Eki Görüntüle 3221890
Sağol canimNeyi var Mia?
Allah şifa versin.
Yaşı kaç?
Çok güzel olmuş elinize sağlıkböyle aşama aşama çektim, en alta eklediğim de kızıma aldığım kediler :) gerçekten güzel bi aktivite oldu benim için. hala devam ediyor bu arada.
Eki Görüntüle 3221889 Eki Görüntüle 3221888 Eki Görüntüle 3221890
Aynen sohbet etmek bile iyi geliyor burada.misafirlerini ağırla evi düzenlemeden haberleşiriz bence, birbirimizin ev düzenleme/temizleme seanslarını bile duyup ilham almak bana inanılmaz iyi geliyor.
resmini ekleyeyim mikancım, 2 küçük çocuğun çok ilgisini çekti ama elletemiyorum onlara, uyuduklarında ancak işte yapabiliyorum, bizim minnaklarla biraz zor işte. ama büyük kızıma da aldım, anne kız etkinliği oldu, belki senin büyük oğlun da sevebilir. sonrasında da eve asabileceğim bi tablom olacak, mutluyum yani, ehil olmasa da anlamlı benim için.
Aayy çok genç daha.Sağol canim
Omurilikte kayma ve yırtılma varmış
48 yaşında sanırım.
çok geçmiş olsun, önce bi iyi ol sen, hepsini sırasıyla yaparız inşallah.BEn çok şükür iyiyim.
Hem uzaktan eğitim
Hem evin koşturmacası
Zamanın hızlanması
Yapılacak şeylere bile başlayamamak sıkıntısı vs vs derken
Ayrıca çocukların depremzedeler için okul Kermesi vardı. Onlara hazırlık
Ufaklığın Kur'an'a geçme törenine hazırlık...
Kermeste çayın telefonuma dökülmesi ve bozulmasıdaha yaptırmadım.( Eski telefonu kullanıyorum. O da kasıyor, öyle olunca telefonu kullanmak istemiyorum. Haliyle de girmiyorum.)
Geçen balkon yıkadıktan sonra çamaşır derdim. Bahçeye gittim. Rüzgar yedim. Nur topu gibi üşütme, arkasına da faranjit oldum. Bugün direnmeyi bırakıp doktora gittim. Gitmişken de kan tahlili yaptı doktorum. Yarın onun sonucu çıkacak inşallah. Kansızlık var. Bakalım ne kadar sürünüyor
Arkadaşla fırsat buldukça yürüyüş yapıyoruz çocuklar okula gittikten sonra. Çarşı pazar işlerini de aradan çıkarıyoruz.
Ramazan-I Şerif de bir program yapmak istiyorum. Yoksa günler uçuyor ve benim elimde kalan koca bir hiç. Bir birdir, ne yapsam kâr.
Rabbim içinize ve işlerinize ferahlık versin kızlar. Genel anlamda herkesde bir enerji düşüklüğü var. Hayırlısıyla ferah çıkalım maddi ve manevi.
amin coffecim, Allah kolaylık versin hepimize.merhaba
işteyim, iş çok çok yoğun, fırsat buldukça sizi mutlaka okuyorum :)
ev zaten 2 yavruyla yoğun :) evet buna şükür modu devam etmekte, rutine dönme özlemi içindeyim, ruhumu yeniden çiçeklendirme hayali içindeyim, zor bir zaman, ama annem der ki '' allah bunu unutturacak acı yaşatmasın ''
amin
çocuklar için çok büyük bi tramva oldu ya, ortanca kızım 4 yaşında, tek başına bi yerde kalmak istemiyor, hangi odaya gidersem işini gücünü bırakıp yanıma geliyor, okula gitmeye can atıyordu şimdi ben gitmek istemiyorum diyor, inşallah geçecek hepsi de.Canımcım iyiyiz çok şükür sen nasılsın çocuklar nasıl
Biz hala evimizde değiliz küçük kızım girmek istemiyor kayınvalidemde kalıyoruz bakalım inşallah haftaya filan gideriz evimize
ben buraya yazınca daha düzenli oluyorum, mesela eve gidince uff yoruldum diyip bişi yapasım gelmiyor normalde, ama burada yazılanları falan okuyunca bende şurayı bi düzelteyim yazarım yarın diyorum, öyle ilginç bi gaza gelme :)merhaba canım beni hatırlamana sevndim :)) iki çocuklu çalışan bir kadın olmak çok yorucuymuş hiçbir şeye vaktim kalmıyor, ama damlaya damlaya göl olur misali buralara yazıp ufak da olsa plan yapmaya başlamak istiyorum
sen nasılsın? nasıl gidiyor hayatın?
yaa benim kızım da canlı kediyle çok iyi olmasa da kedileri çok seviyor :) başka desen bi kedi halımız var bizim de evde.kızızımın odasındaki halı en alttaki kedilerin deseni
şimdilik bu karmaşa da en güzeli detaylara vs takılmaman. herkes gittikten sonra her noktayı kendi istediğin gibi düzenlersin zaten. çok çok geçmiş olsun kayınvalidene, Allah tüm hastalara şifa versin.Selam kızlar
Sizleri çok özledim
Gunluk rutinlerimi çok özledim
Bu durum iki taraf içinde zor
Hasta olanın da bakanında hayatı değişiyor
Özellikle misafir gelince zorlanıyorum
Bazen yardım etmek isteyen oluyor ama eşyaların yeri değişince daha fazla uğraşıyorum.
Kötü bir niyetleri yok ama evime müdahale edilmesi en çok zorlandığım konulardan malesef.
Su ara acil işlere odaklandim. Aklıma detaylar bile gelmiyor.
Kızımla ilgilenmeye çalışıyorum.
Belki hafta sonu normale dönmeye başlarız.
Oncesinde dinlenip öyle dönerim geri planlarima
pekte gençmiş mia, genç anne olmuş anlaşılan.Sağol canim
Omurilikte kayma ve yırtılma varmış
48 yaşında sanırım.
senin de en güzel şekilde yapıp bitireceğine eminim, çok teşekkürler.çok güzel olmuş elinize sağlık
Bende alacağım mutlaka
benim de benim de :)Aayy çok genç daha.
Benim arkadaşlarım o civarda nerdeyse.
52 de olabilir bilmiyorumAayy çok genç daha.
Benim arkadaşlarım o civarda nerdeyse.
Ayy ne bileyim benim abimler filan 47-5052 de olabilir bilmiyorum
14 yaşında evlenmiş.
Yaş problemleri gibi birseye döndüAyy ne bileyim benim abimler filan 47-50
İyiyimMerhaba kızlar, nerelerdesiniz?Mia- Mikan @belleza @SUHAN @lindalinda CKbeautyandsheer Psidan kavs-i kuzah @Scss94 inciitanesi @mavimli Kmsl Hnd CoffeCoffe sudem34 @Evilish
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?