Sağol Sanada kolay gelsinGünaydın@belleza nice mutlu yaslarin olsun inşallah Kmsl Hnd güle güle kullan canım Mia- kolay gelsin bende dün işleri baya hafiflettim bugüne çok az isim kaldı. Mikan evlilik yıl dönümünüz müydü çok mesaj vardı aklım karıştı yıl dönümünuzse yada eşinin doğum günü de olabilir birlikte nice yıllarınız olsun sağlıklı huzurlu inşallah
Bende kermes için mercimek köftesi yapcam haftayapazartesi günü de sınıf piknigimiz var oraya ne yapcam bilmiyorum henüz
Yedim yedim çiğ köfte ve tiramisu da yedim şimdi gidip sucuk ekmek yemeği düşünüyorumOhh haftaya da bizim okulda olacakafiyet olsuuun sarmalari börekleri ye hepsinden
Offff bende gelemYedim yedim çiğ köfte ve tiramisu da yedim şimdi gidip sucuk ekmek yemeği düşünüyorum
Gel gel tantuni servisimiz başlamıştırOffff bende gelem
Ohh afiyet olsun canımYedim yedim çiğ köfte ve tiramisu da yedim şimdi gidip sucuk ekmek yemeği düşünüyorum
Hangi diziyi izledin?Selam kızlar ben bugün baya dinlendim
Dizi izlerken uyumuşum
TerziHangi diziyi izledin?
Sildim silmem mi halıları yıkadım bı tanesini sildim balkonları yikadiiim banyo fayanslari sildim sadece camlar kaldı bakalımSildin mi kız koltuklarını
Eline sağlık bu enerji nerden geliyorSildim silmem mi halıları yıkadım bı tanesini sildim balkonları yikadiiim banyo fayanslari sildim sadece camlar kaldı bakalım
Ohhhh hhhh missss olmuşlarSildim silmem mi halıları yıkadım bı tanesini sildim balkonları yikadiiim banyo fayanslari sildim sadece camlar kaldı bakalım
Teşekkür ederimOhh afiyet olsun canım
Yarında camları sileyim diyorum bakalım inşallah yağmur yağarOhhhh hhhh missss olmuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?