Bugün ne yedin?Kermeste 2. Gün sanırım mide fesadı geçiriyorum
Kaç gün sürüyor kermes 3 gün 3 geceKermeste 2. Gün sanırım mide fesadı geçiriyorum
Teşekkür ederimGünaydınbelleza nice mutlu yaslarin olsun inşallah Kmsl Hnd güle güle kullan canım Mia- kolay gelsin bende dün işleri baya hafiflettim bugüne çok az isim kaldı. Mikan evlilik yıl dönümünüz müydü çok mesaj vardı aklım karıştı yıl dönümünuzse yada eşinin doğum günü de olabilir birlikte nice yıllarınız olsun sağlıklı huzurlu inşallah
Tantuni severimGel gel tantuni servisimiz başlamıştır
Yağmur bugün mü yağsın yarın mıYarında camları sileyim diyorum bakalım inşallah yağmur yağar
Güle güle kullan canımSelam kızlar büyük kızla awm ye gittik dyson ı aldım ek 3 yıl sigaortada yaptırdım
Kendime gömlek,, makyaj aynası,,, deodorant,,, 3 priz aldım
Starbucks da içeceğimiz içtik eve geldij
Teşekkür ederim canımGüle güle kullan canım
Bende sabah gitmeden kabak dolması hazırladım gelince pişirdim yanına da cacık yaptım biraz da mercimek köftesi yapacağımSelamlar
Öğlen yaptım bende işleri
Şimdi dinleniyorum.
Akşama da yemek yaparım.
MaşallahTeşekkür ederim canım
Bende sabah gitmeden kabak dolması hazırladım gelince pişirdim yanına da cacık yaptım biraz da mercimek köftesi yapacağım
Yarın yağsın yarına niyetlendimYağmur bugün mü yağsın yarın mı
Güle güle kullan kuzum çok sevindimSelam kızlar büyük kızla awm ye gittik dyson ı aldım ek 3 yıl sigaortada yaptırdım
Kendime gömlek,, makyaj aynası,,, deodorant,,, 3 priz aldım
Starbucks da içeceğimiz içtik eve geldij
Olabildiği kadar dinlen çok iş yaptın zatenBenim baş ağrım tuttu öğlen oğlan okula gitmedi dinlenecektim
Nerden başlasam sarma börek kurabiye sucuk ekmek çiğ köfte bardakta mısır vsBugün ne yedin?
Benim yerime de ye bari.
Ben de olsam ben de yerdim ya.
Senede bir yapılıyor zaten.
Hem okula katkı ye.
40 gün 40 geceKaç gün sürüyor kermes 3 gün 3 gece
Gel ısmarlıyım bellezamTeşekkür ederim
Tantuni severim
Bir de Mersin’in cezeryesinden yedim bu sene bayıldım
Sağol canımMaşallah
Menü efsane olmuş
Teşekkür ederim kuzum saha iyisi iniallahhhGüle güle kullan kuzum çok sevindimdarısı bana
Ayyy bugün benimde başım ağrıdı yaBenim baş ağrım tuttu öğlen oğlan okula gitmedi dinlenecektim
Hayırlı olsun canım. ☺Sağol canım
Teşekkür ederim kuzum saha iyisi iniallahhh
Ayyy bugün benimde başım ağrıdı ya
Gelsem mi acabaGel ısmarlıyım bellezam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?