Yemek yapmadım bende akşam geçiştirdik bugün başladım işlere kahvaltı molami verdim şuan basliycam tekrarBenim mutfakta felaket dağıldı ama yapacak halim yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemek yapmadım bende akşam geçiştirdik bugün başladım işlere kahvaltı molami verdim şuan basliycam tekrarBenim mutfakta felaket dağıldı ama yapacak halim yok![]()
Daha yeni topladim çay demledim bulaşık makinesini çalıştırdımYemek yapmadım bende akşam geçiştirdik bugün başladım işlere kahvaltı molami verdim şuan basliycam tekraraslında temizlik modum yok ama mecburum
![]()
Kolay gelsin canım kahvaltıni yap ihmal etmeDaha yeni topladim çay demledim bulaşık makinesini çalıştırdım
Kahvaltıyı yapamadım öğlen yaparım artık
Mola verdim sonra kalan işlerden devam![]()
Sanada kolay gelsinKolay gelsin canım kahvaltıni yap ihmal etme![]()
Hasibe candır
Kolay gelsin valla bende 8 de aynı böyleydim bütün yazlık kışlıkları kaldırdım dolap içlerini sildimBaşlangıcı yaptık![]()
Enerjine hayran kaldımKolay gelsin valla bende 8 de aynı böyleydim bütün yazlık kışlıkları kaldırdım dolap içlerini sildim
2 poşet benim kıyafetlerimden ayırdım
Küçüğün de 2 yorgan,,, 2 battaniye,,, 2 mont,,, 3 kazak bikaç da elbise ayırdım bir tanıdığa göndereceğim
Aslında ayakkabı da var küçülen ama cadı ısrarla vermek istemiyor
Yatak çarşaflarını çıkardım yatağı süpürdüm tozlarını aldım odayı süpürdüm sildim
Ama alerjiden öldüm ya toza karşı hapşuruktqn mahvoldumilacım vardı hemen içtim damlayı da kullandım
Yaaaa ne girdiSelam kızlar araya çok başka işler girdi
Oda hala bekliyor![]()
Yaaa bu ne hız neler yaptınYaaaa ne girdi
Ben yemek bile yaptım yedik![]()
Ohhh afiyet olsunYaaa bu ne hız neler yaptın
Eylülü bırakıp geldim biraz ayiklama yaptım
Eşim aradı yemeğe gidelim dedi yok dedim biz yedik
O zaman ben geleyim dedi yemek yok dedim
O zaman gidelim dedi uzadı muhabbet
Hadi dedim gidelim
Gittik geldim.
Benimde ütü yapmam gerekOhhh afiyet olsun
Valla bugün kalktığımda beri oturmadım hala ayakktayım
Öğlene patates,, köfte kızarttım biberli domates sosu yaptım yanına ayran yedik bitti
Küçüğün 12 tane elbisesini ütüledim,,, kendimin 8 gömlek,,, 2 takımlı kıyafet,,, 5 tane şal ütüledim![]()
En son ne zaman yqptım hatırlamıyorum en sevmediğim ev işiBenimde ütü yapmam gerek![]()
Hadi kolay gelsinŞimdi başlıyorum işlere![]()
Aynen ya kisliklar da çok gerek olmuyor da yazlıklar ütü istiyorEn son ne zaman yqptım hatırlamıyorum en sevmediğim ev işi
Çamaşırları toplayıp hepsini ütüleyenlere hayranım![]()
Sağol canimHadi kolay gelsin![]()