• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek yapmadım bende akşam geçiştirdik bugün başladım işlere kahvaltı molami verdim şuan basliycam tekrar 😂 aslında temizlik modum yok ama mecburum 😆😆
Daha yeni topladim çay demledim bulaşık makinesini çalıştırdım
Kahvaltıyı yapamadım öğlen yaparım artık 😅
Mola verdim sonra kalan işlerden devam 😊

Öğleden sonra bütün kışlıkları kaldırmayı düşünüyorum. Kendi dolabımdan
2 sweat 2 hirka kalsa yeter.

Başlangıcı yaptık 😅

Eklentiler

• 20230516_113141.webp
    20230516_113141.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 69
Başlangıcı yaptık 😅
Kolay gelsin valla bende 8 de aynı böyleydim bütün yazlık kışlıkları kaldırdım dolap içlerini sildim
2 poşet benim kıyafetlerimden ayırdım

Küçüğün de 2 yorgan,,, 2 battaniye,,, 2 mont,,, 3 kazak bikaç da elbise ayırdım bir tanıdığa göndereceğim
Aslında ayakkabı da var küçülen ama cadı ısrarla vermek istemiyor 🤷‍♀️🤷‍♀️

Yatak çarşaflarını çıkardım yatağı süpürdüm tozlarını aldım odayı süpürdüm sildim

Ama alerjiden öldüm ya toza karşı hapşuruktqn mahvoldum🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ilacım vardı hemen içtim damlayı da kullandım

Kolay gelsin valla bende 8 de aynı böyleydim bütün yazlık kışlıkları kaldırdım dolap içlerini sildim
2 poşet benim kıyafetlerimden ayırdım

Küçüğün de 2 yorgan,,, 2 battaniye,,, 2 mont,,, 3 kazak bikaç da elbise ayırdım bir tanıdığa göndereceğim
Aslında ayakkabı da var küçülen ama cadı ısrarla vermek istemiyor 🤷‍♀️🤷‍♀️

Yatak çarşaflarını çıkardım yatağı süpürdüm tozlarını aldım odayı süpürdüm sildim

Ama alerjiden öldüm ya toza karşı hapşuruktqn mahvoldum🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ilacım vardı hemen içtim damlayı da kullandım
Enerjine hayran kaldım 😍
Eline sağlık

Yaaa bu ne hız neler yaptın😍

Eylülü bırakıp geldim biraz ayiklama yaptım
Eşim aradı yemeğe gidelim dedi yok dedim biz yedik
O zaman ben geleyim dedi yemek yok dedim 😅
O zaman gidelim dedi uzadı muhabbet 😅
Hadi dedim gidelim
Gittik geldim.
Ohhh afiyet olsun

Valla bugün kalktığımda beri oturmadım hala ayakktayım😳😳

Öğlene patates,, köfte kızarttım biberli domates sosu yaptım yanına ayran yedik bitti🙈🙈

Küçüğün 12 tane elbisesini ütüledim,,, kendimin 8 gömlek,,, 2 takımlı kıyafet,,, 5 tane şal ütüledim🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ohhh afiyet olsun

Valla bugün kalktığımda beri oturmadım hala ayakktayım😳😳

Öğlene patates,, köfte kızarttım biberli domates sosu yaptım yanına ayran yedik bitti🙈🙈

Küçüğün 12 tane elbisesini ütüledim,,, kendimin 8 gömlek,,, 2 takımlı kıyafet,,, 5 tane şal ütüledim🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Benimde ütü yapmam gerek 🙄

Back
X