Eylül banyodayken biraz daha dinleneyim.

Yarına kitap okuyacağım
Bakım yapacagim
Birde gelir gider hesaplaması yapacagim ödemeler karıştı baya toparlamam lazım.

Bakım serisi yapmıştık birde makyaj serisi yapmak istiyorum ama çoğu ürünü denemedim
Araştırıp ortalama bir öneri yazısı için çalışırım.
Birde saç bakım için araştırma yapacağım.

Aklımda çok şey var bu hafta artık daha planlı olmalıyım

Merak ettiğiniz başka bir konu varsa öneriye açığım

Selamlar
Ayakkabımın bir tanesi geldi ama büyük oldu iade edeceğim
Diğeri de büyük ihtimal büyük gelecek

Selamlar
Ayakkabımın bir tanesi geldi ama büyük oldu iade edeceğim
Diğeri de büyük ihtimal büyük gelecek
Boşver be canın sağolsun.
Bak en azından büyük gelebilecek kadar küçük ayağa sahipsin.
Ben 42 giyiyorum.Kadın mağazalarında ayakkabı bulamıyorum kolay kolay. Erkek reyonundan 41-42 giyiyorum. Kadın botları nadiren geniş vs ise 40 oluyor

Annemde 42 giyiyo bı kere ayakkabi almaya gitmiştik adam babama abi sen giy evde genişlet abla öyle giysin demişti

Mesaj tekrari oldu

Annemde 42 giyiyo bı kere ayakkabi almaya gitmiştik adam babama abi sen giy evde genişlet abla öyle giysin demişti
Küfreder gibi.
Bakma şimdi güldüğüme.
Eskiden çok üzülüyordum.
Hatta bir kere düğünde alay etmişti iki kız ayağım büyük diye daha küçüktüm ablam hemen çemkirdi onlara beni savundu garibim.
Yıllarca kadın mağazalarının önünden bakıp geçtim sadece

Kıyamam ya annemde hala çok üzülür topuklu ayakkabı görünce hep içini çeker garibim olsun ama ayağıniz var çok şükür yarabbiiiim

Ayakkabi ve çanta çok zor beğeniyorum
Almışken olsun istiyorum
Dış giyimi çok seviyorum mesela tam tersi her model giyme potansiyelim var
Düz jean ve tshirt giy üstüne ne giyersen havası değişiyor

Kucuk ve büyük beden sıkıntı ya benimki de ara beden buçuklu o yüzden kestiremiyorum hangi beden olur

Kıyamam ya annemde hala çok üzülür topuklu ayakkabı görünce hep içini çeker garibim olsun ama ayağıniz var çok şükür yarabbiiiim
Deıchman da 43-44 e kadar kadın topuklu ayakkabı modelleri var. Benim iki tane topuklum var biri flodan buldum 41 numara. Bir de deıchman dan 42 sanırım.

Artık satan internet siteleri vs var. Ama ben rahatıma düşkünüm. Topuklu filan kolay kolay giymem.

37.5 mu
Boyun uzun aslında ama demekki kemik yapısı ile ilgili.
Arkadaşım 170 boyunca 36 numara ayağı vardı.
Ama kemiği çok inceydi omzu filan dardı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…