Şeker kullanmıyorum canoMikan kız çayı nasıl öyle köpürttünküp şeker mi atıyorsun yoksa dökerken yüksekten mi döküyorsun amma saçma şeyleri merak ediyorum
Mikanımla ilgili her şey beni de ilgilendirir tabi bilmem lazım
Ben senden az uzunum 40 giyiyorum ayakkabida hatta sporda 40,5 hatta. İri kemikli yapım var benim. Ama ayaklarımi beğenirim büyük göstermiyor bence vücuduma uygun. Senin de yapina uygundur muhakkak.Hahah
Ahahha çok güzel olıyor
Ya mesela çok boyla ilgili olduğunu da düşünmüyorum Kayınvalidem 155 ancak boyu ama ayakkabıda 40 numara giyiyorBen senden az uzunum 40 giyiyorum ayakkabida hatta sporda 40,5 hatta. İri kemikli yapım var benim. Ama ayaklarımi beğenirim büyük göstermiyor bence vücuduma uygun. Senin de yapina uygundur muhakkak.
Ya c vitamini serumu u bende istiyorum ama karar veremiyorum sen hangisinden aldın güle güle kulkanSelamlar kızlarsaç ve vücut yağı c vitamini serumumu sipariş ettim bide kolajen aldım bu ay bunları aldım diğer ay da kalanlari alırım
Güle güle kullan vücut yağı ne aldın bende sinoz var kokusunu hiç beğenmedim nuxe daha güzeldiSelamlar kızlarsaç ve vücut yağı c vitamini serumumu sipariş ettim bide kolajen aldım bu ay bunları aldım diğer ay da kalanlari alırım
Selam canım bende fondöten kullanmıyorum. Detaylı makyajı kendime hiç yakistiramiyorum yaptığımda. CC krem , rimel, kapatıcı benim günlük kullandiklarim. Arada kahve tonları far yapıyorum. Kas sabitleyici aldım bana olmadı dedemin kasları gibi oldu yukarı yapınca şekli bozuk benim kasların sanırımSelam kızlar bende dün makyaj ürünlerini detaylı inceledim sonsuzluk gibiydi
Şuan elimdeki ürünler gunluk için yetiyor ama bazen özel bir yere giderken detaylı yapmak istiyorum
Kontur ve allık hiç kullanmadım mesela
Kas sabitleyici ve makyaj bazı
Birde dudak kalemi
Fondöten uzun zamandır kullanmıyorum
Araştırdıkca liste uzuyor
Kaşlarını koyu yapanlar sabitleyenler başkalarında güzel oluyor ama ben de kendime yakıştıramıyorumSelam canım bende fondöten kullanmıyorum. Detaylı makyajı kendime hiç yakistiramiyorum yaptığımda. CC krem , rimel, kapatıcı benim günlük kullandiklarim. Arada kahve tonları far yapıyorum. Kas sabitleyici aldım bana olmadı dedemin kasları gibi oldu yukarı yapınca şekli bozuk benim kasların sanırımmakyaj bazı kullanıyorum farmasiden almıştım ben çok beğendim cildi pürüzsüz yapiyo gerçekten
Sağol canım Dilan polatcigimin markasından deneyeyim dedim bu sefer sabunlarini kullanıyorum çok memnunumYa c vitamini serumu u bende istiyorum ama karar veremiyorum sen hangisinden aldın güle güle kulkan
Bu arada bende bayramdan önce kalıcı dipliner ve ipek kirpik yaptırqcağım
Nuxe çok pahalıydı ya sinoz aldım bende sende var diye sormadım sana kokusunuGüle güle kullan vücut yağı ne aldın bende sinoz var kokusunu hiç beğenmedim nuxe daha güzeldi
Bence de alışık olmadığımız içinKaşlarını koyu yapanlar sabitleyenler başkalarında güzel oluyor ama ben de kendime yakıştıramıyorumalışkın değiliz ondan sanırım.
Ama deneyeceğim ya sevmediklerimi ablama veririm artık
İş görüyor ama kokusuNuxe çok pahalıydı ya sinoz aldım bende sende var diye sormadım sana kokusunu
Recep ivedik geliyor aklıma kendime yapıncaBence de alışık olmadığımız için
Ayyy ben geçen gün bakım sütünü aldım saç için muhteşemSağol canım Dilan polatcigimin markasından deneyeyim dedim bu sefer sabunlarini kullanıyorum çok memnunumkalıcı diplenir nasil oluyomus kız. İpek kirpik bende istiyorum ama gözüm alerji oluyo çok yapınca olur mu diye korkuyorum
Aslında kaş da pudra lama tekniği o kadar kötü durmuyor benceBence de alışık olmadığımız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?