At canım bekliyoruzAyakkabım geldi büyük oldu tahmin ettiğim gibi iade yapacağım.
Kucuk bedeni alsam mı kararsız kaldım
Birazdan foto atıyım oylama yapalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
At canım bekliyoruzAyakkabım geldi büyük oldu tahmin ettiğim gibi iade yapacağım.
Kucuk bedeni alsam mı kararsız kaldım
Birazdan foto atıyım oylama yapalım![]()
Kolay gelsiiinGünaydınlar
Biz 3 gün evde yoktuk. Bugün epey işim var. Akşam da arkadaşlarla buluşacağım.
Asperox denedim canım dediğin gibi komple suyu döktümCanım maalesef benim koltuğunda böyle 1 damla su damlası leke kalıyor niyeyse
Asperox la sil birde sadece su damlayan yeri değil tamamını sil ben öyle çözüm buldum
Canım ben bayıldım bence iade etme kalıp felan al içine çok büyük değilseTarzımı göre yorum yapın diye birkaç kombin yaptım bunların altına spor ayakkabıda giyerim de davet vs bayram için düşünerek yorum bekliyorum![]()
Teşekkürler başladım işlereKolay gelsiiin![]()
Çok güzel kombin olmuş. Ben beğendimTarzımı göre yorum yapın diye birkaç kombin yaptım bunların altına spor ayakkabıda giyerim de davet vs bayram için düşünerek yorum bekliyorum![]()
Ben çok beğendimTarzımı göre yorum yapın diye birkaç kombin yaptım bunların altına spor ayakkabıda giyerim de davet vs bayram için düşünerek yorum bekliyorum![]()
Boşluk baya var ama bunun 38 numarası var alırım yineCanım ben bayıldım bence iade etme kalıp felan al içine çok büyük değilse
Çok güzel kombin olmuş. Ben beğendim![]()
Ben çok beğendim![]()
Aldım diğerini yarın iade edeceğimAl al canım ben çok beğendim![]()
Oh ne güzel gezmek daha güzelGünaydınlar
Biz 3 gün evde yoktuk. Bugün epey işim var. Akşam da arkadaşlarla buluşacağım.
Hosgeldin canım iyiyiz sen nasılsıngünaydınnn, uzun aradan sonra foruma döndüm nasılsınız
Kolay gelsin biraz zor oluyor ama bitince çok güzel oluyor düzeni severizbugünkü plan:
-kışlıklar kalkacak
-yazlıklar düzenlenecek
-ütü yapılacaklar ayrılacak
-alışveriş listesi yapılacak ihtiyaca göre
ıkı çocuklu çalışan anne olarak yeni hayatıma adapte olmaya çalışıyorum :) genellikle günü ancak idame ettirdiğim için yazamadım, ama artık eve bir çekidüzen verme sırası geldi. bu haftaki odağım: yatak odasıHosgeldin canım iyiyiz sen nasılsın![]()