- 27 Haziran 2010
- 6.768
- 13.868
- 448
Babıldama dönemindendir oGece kızım baba diye ağlıyordubana emmesi gerektiği için bu durum bir işime yaramadı
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babıldama dönemindendir oGece kızım baba diye ağlıyordubana emmesi gerektiği için bu durum bir işime yaramadı
![]()
Güle güle kullanın canımBen yine alışverişte
Kendime 2 tane şal aldım
Küçüğüme de crop ve şort etek aldım bayrama,![]()
Yaaa gerçekten mi herşeyi alasım varBahar ayı alışverişkolikler için alışveriş isteğinin peek yaptığı dönemlermiş dikkat et![]()
Sağol kuzumGüle güle kullanın canım![]()
Ayyy ne güzel o zaman şöyle sorayım bir çok markanın fondötenini kullandım hiç birinden memnun değilim ya pütürlü ya beyaz beyaz duruyor ya da kusuyorAy durun durun geldimBi kere fırça sayısı 5 ten az olanları esefle kınıyorum çünkü benimkiler 1200 nüfuslu kasaba gibiler
Fondöten fırçacıyla kapatıcı sürülmez çünkü kapatıcıyı kücük bi alana sürüyoruz onun fırçası o alana uygun olmalı, fondöten fırçası geniş olur sonuçta, far karıştırma fırçasıyla gölgeli göz makyajı yapılıyor, 2-3 farklı renk farın birbirine adaptasyonu için
Kontür fırçası dar ve ince oluyo ürünü gereksiz alanlara yaymamak adına, ben en çok far oturtma fırçasını seviyorum, farı tozutmadan tam rengini vererek çok güzel uygulama sağlıyoBunu en son bi arkadaşıma söylediğimde o ney be
demişti
Far oturtma fırçası
Bendeki fırça sayısının çok olmasının sebebi aynı fırçayla farklı allıklar, farlar sürmek istememem, rengin değişmesine, bozulmasına yol açıyo çünkü, her kullanımda yıkamak mümkün olmadığı için her ürüne ayrı fırça tahsis ettim ben![]()
AynenÇok iyi yapmışsınbaba olmak bu kadar kolay olmamalı zaten
![]()
Tabiki de yapacaklarZaten hep anne diyorlar
Her şeyi bana söyler benden ister ben de arada babasına yaptırırım![]()
Eline sağlıkKızı aldım dönüşte manava uğradım cadı bugünlerde meyveye dadandı
Eve geldik yeşil mercimekli erişteli çorba yaptım
Yanına tavuklu soğanlı pirinç pilavı yapacağım salata ayran bugün menü böyle![]()
Birkaç kez okumam gerekecekAy durun durun geldimBi kere fırça sayısı 5 ten az olanları esefle kınıyorum çünkü benimkiler 1200 nüfuslu kasaba gibiler
![]()
Fondöten fırçacıyla kapatıcı sürülmez çünkü kapatıcıyı kücük bi alana sürüyoruz onun fırçası o alana uygun olmalı, fondöten fırçası geniş olur sonuçta, far karıştırma fırçasıyla gölgeli göz makyajı yapılıyor, 2-3 farklı renk farın birbirine adaptasyonu için
Kontür fırçası dar ve ince oluyo ürünü gereksiz alanlara yaymamak adına, ben en çok far oturtma fırçasını seviyorum, farı tozutmadan tam rengini vererek çok güzel uygulama sağlıyoBunu en son bi arkadaşıma söylediğimde o ney be
demişti
Far oturtma fırçası
Bendeki fırça sayısının çok olmasının sebebi aynı fırçayla farklı allıklar, farlar sürmek istememem, rengin değişmesine, bozulmasına yol açıyo çünkü, her kullanımda yıkamak mümkün olmadığı için her ürüne ayrı fırça tahsis ettim ben![]()
Az daha büyüsünGece kızım baba diye ağlıyordubana emmesi gerektiği için bu durum bir işime yaramadı
![]()
Evet her fırsatta paslıyorum dualar ediyorum babacı olsun diyeAz daha büyüsün
Şimdiden alışsın ama arada babası baksın
Büyüyünce hep seni ister biz zor alistirdik sırayla uyutuyoruz artık
AminEvet her fırsatta paslıyorum dualar ediyorum babacı olsun diye![]()
Alt baz olarak nemlendirici kullaniyormusunAyyy ne güzel o zaman şöyle sorayım bir çok markanın fondötenini kullandım hiç birinden memnun değilim ya pütürlü ya beyaz beyaz duruyor ya da kusuyor
Bu günlerde Mac in fondötenini yükseliyorum sence edeğer mi o fiyata
Esmerim bu arada denemeden nasıl karar vereceğim![]()
Merhaba çok teşekkürlerMerhaba herkese. Sizi severek okuyorum![]()
Deme öyle şeyler yaHiç biri ihtiyaç değil![]()
Sürüyorum ama anlamadım yaAlt baz olarak nemlendirici kullaniyormusun
Direk sürünce beyaz beyaz kalıyor ama ıslak süngerle güzel oluyor birde nemlendirmek önemli
Olsun sen yine de ver kırmızı kartı belki kendime gelirimDeme öyle şeyler ya
Eskiden olsa kırmızı kart yemiştin![]()