Uğrarsan her zaman beklerim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uğrarsan her zaman beklerim
Daha düğün yok istiyor ama nasipDüğün var ama burda mecbur gelecek![]()
Demirden korksak trene bilmeyiz begelin anacım çağırın beni
![]()
Bayramdan sonra İstanbula geliyorum
Senede mutlaka 2 3 defa geliyorum mersineMersin’e ?![]()
Kız susanoğluna falan gelirsen haber ver banaBayramdan sonra İstanbula geliyorum
Senede mutlaka 2 3 defa geliyorum mersine![]()
Ben de Adana’ya uğruyorum mutlaka eşimin teyzesi orda ve de diyetisyen kaynım orda büro açtıBayramdan sonra İstanbula geliyorum
Senede mutlaka 2 3 defa geliyorum mersine![]()
Yaaaa susanoğlunun denizine bayılıyorum her sene gideriz mutlaka hele yapraklıkoyyyyKız susanoğluna falan gelirsen haber ver bana![]()
Hahahaha diyetisyen kaynına sponsor olabilirimBen de Adana’ya uğruyorum mutlaka eşimin teyzesi orda ve de diyetisyen kaynım orda büro açtı![]()
Ayy evet orası çok güzel biz genelde taşucundaki koylara gideriz ama sen geleceğin zaman haberleşelimYaaaa susanoğlunun denizine bayılıyorum her sene gideriz mutlaka hele yapraklıkoyyyy![]()
Diyetisyen arayan olursa yönlendirHahahaha diyetisyen kaynına sponsor olabilirim
Hangimiz önce gelirsek müsait olduğumuzda görüşelim kuzum![]()
Ablam mezitli de çocuklarla tek gelirsem oraya gidiyoruz eşimle geldiğimizde susanoğlu limonlu yapraklıkoy narlıkuyu hep geziyoruzAyy evet orası çok güzel biz genelde taşucundaki koylara gideriz ama sen geleceğin zaman haberleşelim![]()
Geç kalmış olabilirim ama Arap sabunu ve parlatıcı denedin miDenedim canım bulaşık tableti sirke felan yaptım iz kalmış gitmemiş bidaha deniycem bakalım
Mom Jean demişken marka alabilir miyim, her markanın kalıbı hoş durmuyor yaHer sezon yeni gardrop yapmak mıCinnet sebebi benim için
Yazın sadece momjean ve basic giyiyorum ben, genelde sadece basiclerimi yeniliyorum ama ona bile 2 haftadır sürünüyorum içime sinen basic bulucam diye, ya kolu çok uzun ya kalıbı geniş ya başka bi sorun
Komple dolap yenilesem nolurum bilemedim
Off hiç sorma Mikan, her sabah hazırlayıp babaanneye bırakıyorum oradan okula geçiyorum, çıkışta alıp eve geliyorum, bir yandan oyun bir yandan yemek, ömrüm tükendi gerçekten seni çok iyi anlıyorumÇantaları vs hazır oluyor zaten. Ama giyinme yüz yıkama diş başlarında durmasam sallıyorlar. Sabah yırtık eşofmanını giymiş mesela çıkar dedim ya ona kalsa öyle gidecek. Hele şimdi şort mu eşofman mı kısa kol mu uzun kol mu havalar çok dengesiz, çorap giyeceğim yok giymeyeceğim vs her şey probleme dönüşüyor. Kahvaltı zaten ayrı dert okul veriyor ama bi yumurta ya da bazen tost vs yapıyorum çünkü okulda çıkan şeyi beğenmezlerse yemezler biliyorum bu sefer öğlene kadar aç kalacaklar ama bu kahvaltı beni ayrı çileden çıkarıyor. Okula yetişme derdim olmasa sorun yok. Dün boş günümdü mesela rahattık istedikleri kadar oyalandılar. Ama bugün geç kalacağım yani gerilmemek mümkün değil
Yok iz gecmedi zaten daha da büyüdüGeç kalmış olabilirim ama Arap sabunu ve parlatıcı denedin mi
Kumaşı ne cqnımYok iz gecmedi zaten daha da büyüdüParlatıcı denedim Arap sabunu denememistim onuda deneyim koltugun kumaşından bence çıksa makinaya atsam geçecek
![]()
Kumaşı ne cqnım