Köpekler çok tatlı ya geçen gün pikniğe gittiğimizde yanımıza geldi bı tanesi biseyler verdik yedi. Belediye çalışanı geldi onu felan yanımıza yaklastirmiyo güya koruyo bizi yanımızdan hiç ayrılmadı ☺️
Çok tatlı oluyorlar ya bazen sokağın uzağında görüyorum çağırıyorum geliyor.
Eşimde ekmek alınca fazladan alıyor verip geliyor.
Başka köpek olunca başında bekliyor. Baya baya sahiplendik ama özgür takılıyor 😅

Yarın bol fotoğraflı paylaşımlar yapacağım.
Belki motive oluruz belki ağlanacak halimize güleriz tamamen spontane bir paylaşım olacak. değişiklik iyidir 😅

Yarın bol fotoğraflı paylaşımlar yapacağım.
Belki motive oluruz belki ağlanacak halimize güleriz tamamen spontane bir paylaşım olacak. değişiklik iyidir 😅
Yaa süper canim yarını sabırsızlıkla bekliyorum😍

Kızların okul kermesi vardı bugün, birinin sınıfına oyuncak alıp gönderdim diğerininkine rus salatası yaptım, ben de okul çıkışı gittim biraz vakit geçirdim, havalar ısındıkça enerjim ve modum düşüyor malesef, asla yaz insanı değilim
Eve gelince de robotu temizleyip çalıştırdım, o süpürdü ben de sildim, büyük kızımı yıkadım, çamaşır astım, yemek yaptım, bulaşık makinesini çalıştırdım, yeşil çayımı aldım ve oturdum, yarın da büyük kızımın sınıf pikniği var, okul çıkışı oraya giderim
Depremden sonra ev işi konusunda inanılmaz isteksizleştim ben, zaten hiç sevmem ev işini, daha da sevmiyorum artık🥲

Kızların okul kermesi vardı bugün, birinin sınıfına oyuncak alıp gönderdim diğerininkine rus salatası yaptım, ben de okul çıkışı gittim biraz vakit geçirdim, havalar ısındıkça enerjim ve modum düşüyor malesef, asla yaz insanı değilim
Eve gelince de robotu temizleyip çalıştırdım, o süpürdü ben de sildim, büyük kızımı yıkadım, çamaşır astım, yemek yaptım, bulaşık makinesini çalıştırdım, yeşil çayımı aldım ve oturdum, yarın da büyük kızımın sınıf pikniği var, okul çıkışı oraya giderim
Depremden sonra ev işi konusunda inanılmaz isteksizleştim ben, zaten hiç sevmem ev işini, daha da sevmiyorum artık🥲
Ev işi konusunda +1 😂

Valla yazacaktım bana bu ev işleri için önerilerde bulunun canım hiç istemiyor. Plan yaptım her gün bir iş diye bugün canım istemedi yapmadım eee böyle de birikiyor ne yapsam 🫣🤔

Geçen haftalarda kermes ve piknik oldu bizimde hasta oldum yorgunluktan 😂😂
Ev işini bende sevmiyorum galiba 🙄 oğlum bebekken bebeğim var benim diye hiç iş yapmazdim ne güzel günlerdi 😂😂

Valla yazacaktım bana bu ev işleri için önerilerde bulunun canım hiç istemiyor. Plan yaptım her gün bir iş diye bugün canım istemedi yapmadım eee böyle de birikiyor ne yapsam 🫣🤔

Geçen haftalarda kermes ve piknik oldu bizimde hasta oldum yorgunluktan 😂😂
Ev işini bende sevmiyorum galiba 🙄 oğlum bebekken bebeğim var benim diye hiç iş yapmazdim ne güzel günlerdi 😂😂
Biraz ucunu bıraksam alıp başını gidiyor, sistemi asla bozmamam gerekiyor yoksa feci yığılıyo, o beni daha da geriyo, ev işiyle geçen zamanım gençliğimden çalıyomuş gibi hissetmekten odaklanamıyorum😂 Rutin işlerini severek yapanlardan tüyo ve gaz bekliyoruz😄

Günaydınlar
Açılışı güzel bir fotoğrafla yapayım dedim
Sonraki fotoğraflar dağınıklık içerebilir dip not 😅
Birde hava yağmurlu ışık istedigim gibi değil neyse 😅

Ben çaya devam ediyorum uykum açılmadı daha 😊
20230601_084126.webp

Günaydınlaaar

çok geçmiş olsun üsüttun mü canım yoksa salgın hastalıklardan mi 😔

ikisi birlikte ya, salgından nasiplendim, daha düzelemeden üşüttüm sanırım iyice iptal oldum, 1 gün iyiysem 1 gün kötüyüm, bi garip bi dönemdeyim yani, bugün iyi günüm inşallah hep böyle iyi gider.

Günaydınlar

Eki Görüntüle 3255501
Keşke ben de bizim salonun resmini atsaydım sabah 😆😆😆 her şey her yerde bizde 🫣

Günaydınlaaar

ikisi birlikte ya, salgından nasiplendim, daha düzelemeden üşüttüm sanırım iyice iptal oldum, 1 gün iyiysem 1 gün kötüyüm, bi garip bi dönemdeyim yani, bugün iyi günüm inşallah hep böyle iyi gider.
İnşallah Allah' şifa versin canım bugünden sonra hep iyi ol inşallah 😍🤲

Günaydınlar

Eki Görüntüle 3255501
Şuan benim evde de herşey yerde niye öyle oluyo acaba 😂😂

Back
X