İyi hadi patlat gel kartıAlışverişteyim kartın limiti bitmeden eve dönmeyeceğim galiba
Telefonumu aldım
Sende aldıklarını güle güle giy canımBugün okuldan 1 ders erken çıktım, dişçide randevum vardı diş temizliği yaptırdım, dişlerim gıcır olduHemen avmnin yanında olduğum için avmye de girdim, kitap aldım bi kaç tane, sabitleyici pudra aldım watsonstan, mangodan beyaz bi kot ceket aldım Ayrıca trendyoldan da 2 tane yırtıklı jean şort ve bi gözaltı kremi aldım, kullandığım hala bitmedi ama azaldı baya, indirim yakalamışken almak istedim
Dün sil süpür yaptığım için bugün işim yok, eve gelince dinlendim kahvemi içtim, buzluk boşaltmaca oynadığım için hep buzluktakileri değerlendiriyorum, tavuk göğüs vardı ondan salçalı sote, yanına da domatesli pilav yapıyorum, biraz da makarnam vardı bi de ayran yaparsam tmm
Yarın da yine buzluktaki közlenmiş patlıcanları buzluktaki kavrulmuş kıymayla birleştirerek kıymalı hünkar beğendi yapıcam
Ayyy neler alınmış eve gidince okuyayım geçmişiBu arada aldıklarınız çok güzelmiş, güle güle giyin, mikan elbiseyi çok beğendim benim renklerAl bence mutlaka
Ooo hayırlı olsunEvet canım
Güle güle giyin sende canımBugün okuldan 1 ders erken çıktım, dişçide randevum vardı diş temizliği yaptırdım, dişlerim gıcır olduHemen avmnin yanında olduğum için avmye de girdim, kitap aldım bi kaç tane, sabitleyici pudra aldım watsonstan, mangodan beyaz bi kot ceket aldım Ayrıca trendyoldan da 2 tane yırtıklı jean şort ve bi gözaltı kremi aldım, kullandığım hala bitmedi ama azaldı baya, indirim yakalamışken almak istedim
Dün sil süpür yaptığım için bugün işim yok, eve gelince dinlendim kahvemi içtim, buzluk boşaltmaca oynadığım için hep buzluktakileri değerlendiriyorum, tavuk göğüs vardı ondan salçalı sote, yanına da domatesli pilav yapıyorum, biraz da makarnam vardı bi de ayran yaparsam tmm
Yarın da yine buzluktaki közlenmiş patlıcanları buzluktaki kavrulmuş kıymayla birleştirerek kıymalı hünkar beğendi yapıcam
Teşekkür ederim canım, o senin güzel gören güzel bakan gözlerindenSende aldıklarını güle güle giy canım
Çok güzelsin zaten
Teşekkür ederim canımGüle güle giyin sende canım
Afiyet olsun menüde süper
Bende boşaltmaya çalışıyorum.Teşekkür ederim canım, o senin güzel gören güzel bakan gözlerinden
Teşekkür ederim canımBuzluk boşalsın da temizlemem lazım bayramdan önce
Yaa yaşam enerjine hayranım.Bugün okuldan 1 ders erken çıktım, dişçide randevum vardı diş temizliği yaptırdım, dişlerim gıcır olduHemen avmnin yanında olduğum için avmye de girdim, kitap aldım bi kaç tane, sabitleyici pudra aldım watsonstan, mangodan beyaz bi kot ceket aldım Ayrıca trendyoldan da 2 tane yırtıklı jean şort ve bi gözaltı kremi aldım, kullandığım hala bitmedi ama azaldı baya, indirim yakalamışken almak istedim
Hayırlı olsunAlışverişteyim kartın limiti bitmeden eve dönmeyeceğim galiba
Telefonumu aldım
Sana da hayırlı olsunBugün okuldan 1 ders erken çıktım, dişçide randevum vardı diş temizliği yaptırdım, dişlerim gıcır olduHemen avmnin yanında olduğum için avmye de girdim, kitap aldım bi kaç tane, sabitleyici pudra aldım watsonstan, mangodan beyaz bi kot ceket aldım Ayrıca trendyoldan da 2 tane yırtıklı jean şort ve bi gözaltı kremi aldım, kullandığım hala bitmedi ama azaldı baya, indirim yakalamışken almak istedim
Ne zaman gördünSende aldıklarını güle güle giy canım
Çok güzelsin zaten
Ne zaman gördün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?