40 yokum ama 39 varım, ama 40 yokum yaniYaa yaşam enerjine hayranım.. Yaş kaç?
Benim içim mi geçmiş ne.
Üç çocuk demi bir de.
Ben şöyle utanayım40 yokum ama 39 varım, ama 40 yokum yani
Gerçekten mi hiç göstermiyorsun ama yaşıt gibiyiz40 yokum ama 39 varım, ama 40 yokum yani
Oooovvvv yeni tlfTeşekkür ederim canım darbeyi büyük yedim
Allah uzun ömür versin evlatlarımıza, zor iş analık valla tek de olsa 2 de olsa 3 de, bi çeşit delilik haliBen şöyle utanayım38 halime tek çocuklu
Yaşıma inanmazlar genelde evet, biraz hissiyatla mı ilgili acaba çünkü gerçekten kendimi genç hissediyorumGerçekten mi hiç göstermiyorsun ama yaşıt gibiyiz
Cidden çok doğal bir güzelliği var kızlar
Teşekkür ederim canınOooovvvv yeni tlfGüle güle kullan
Allah uzun ömür versin evlatlarımıza, zor iş analık valla tek de olsa 2 de olsa 3 de, bi çeşit delilik hali
Valla akıllı mıyım deli miyim neyim bende bilmiyorumOooovvvv yeni tlfGüle güle kullan
Allah uzun ömür versin evlatlarımıza, zor iş analık valla tek de olsa 2 de olsa 3 de, bi çeşit delilik hali
Profil bu seneye mi ait.Yaşıma inanmazlar genelde evet, biraz hissiyatla mı ilgili acaba çünkü gerçekten kendimi genç hissediyorumİltifatların çok değerli Mia- cım Güzel gözler güzel görür
Yaşıma inanmazlar genelde evet, biraz hissiyatla mı ilgili acaba çünkü gerçekten kendimi genç hissediyorumİltifatların çok değerli Mia- cım Güzel gözler güzel görür
Cesaretine hayran kaldımValla akıllı mıyım deli miyim neyim bende bilmiyorum
Çocuk 11 olmuş ben kardeş yapıyore
Tabi sağlıklı sıhhatli olsun zamanında
4 yaşında babaya satmıştım oğlanı büyük yük eşimde idi.
Şimdi tekrar sıra bana gelecek.
Deli cesareti tabi başka ne olacakCesaretine hayran kaldım
Sağlıkla al kucağınaValla akıllı mıyım deli miyim neyim bende bilmiyorum
Çocuk 11 olmuş ben kardeş yapıyore
Tabi sağlıklı sıhhatli olsun zamanında
4 yaşında babaya satmıştım oğlanı büyük yük eşimde idi.
Şimdi tekrar sıra bana gelecek.
Evet yorumlarda görüyorum her şeye yetişiyorsunSağlıkla al kucağınaHer şey zamanını bekler, iyi etmişsin, abisi de yardım eder zorlanmazsın, ben 2. De çok zorlanmıştım çünkü büyük kızım 3 yaşındaydı, küçüktü ama 3. De bana çok yardımcı oldu kızlarım, yine zorlandığım şey çok oldu ama sebebi omuzlarımdaki sorumluluğun fazlalığıydı, her şeye yetişme isteğim biraz da
Ne güzelDeli cesareti tabi başka ne olacakNasrettin hoca gibi ya tutarsa dedim göle maya çalma ile aynı değilmiş
Evet yorumlarda görüyorum her şeye yetişiyorsunburcun ne?
Annen de öyle bir kadın mıydı?
Çünkü ben tembelim annem benden de tembel bir kadın.
Ahh MiaSen tembelmisin neden böyle düşündün ki
Annen ben olabilir miyim acabaAhh Mia
Üşeniyorum
Kalkınca yapıyorum ama canım kalkmak istemez her zaman.
Zordan kaçıyorum.
Annem daha tembel
Basit işlerini bile başkasına yaptırmaya çalışır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?