çok teşekkür ederim kızlar, Anka seni görmek ne güzel, hoşgeldin canım, özlemiştim
Hoşbulduk canım buralardayım artık
Kız biz kendi kendimize büyüdük
Ablamlar sırayla birbirini büyütmüş
Ben hepsini kendi ellerimle büyütünce öyle düşündüm
2. Çocuktan sonra genelde devir teslimi oluyor sanırım banada annem bakmadı 3. Çocuk olarak söylüyorum
2. çocuk olarak söylüyorum 3. gelince evden kaçtım hiç de bakmadım
Aynen öyle
Anka Hoşgeldin
Hoş buldummm canım
Hoş buldum canımm
Afiyet olsun kızlar
Bu araya karışmış
Yaaa maşallah ne kadar yakışmış mükemmel olmuş güle güle kullan.

Sağol Ankacım

Selam kızlar
Makineye camasir attım
Yatak odası bitti
Diğer yerlerde az iş kaldı bulaşık makineside çalışıyor dinlenip kalan işleride bitireceğim
Sonra kahve içerim
Diger kargolarim gelince sebze alışverişine gideceğiz kızımla.
Yemek yap dinlen biraz dizi izle gün biter zaten

Slm kızlar okuldan gelince bir güzel uyumuşumki kaç günün yorgunluğu ile mis gibi geldi

Çamaşır atmıştım onu sereceğim. Kızımı yıkarım sonra da yemek faslına başlarım sanırım. Şimdi kahvemi içiyorum

Sabah kahvaltiya gitmiştik arkadaşa çok iyi geldi çocuklar oynadı oturduk baya. Sonra çarşıya çıktık oğlumla gömlek aldık ona gösteri için çok yoruldum. Yemek yapmam lazım

İyi akşamlar Kızlar
Mia- elbisene bayıldım

Bende ev süpürdüm sildim çamaşır yıkadım katladım kaldırdım
Büyük kız toz aldı bulaşık yerleştirdi

Yeşil fasülye pilav cacık yaptım büyük kız zorla yedi tabağını bitirirse döner alacam dedim bitirdi

Birazdan söylerim
Duşa girdim
Şimdi kahve içiyorum

Kız mikan üşenmiyor musun habire çocuk yıkıyonbir değil iki değil kaç tane bir de

Sağol canim

Valla rahata çok alışmışım ya. Oğlanı da yıkamıyorum. kendi yıkanıyor
Ben var ya nasıl zorlandım küçük kızda anlatamam hele 1.5 yaşından sonra eşim senden yemek de istemiyorum temizlikte sadece kıza bak diyordu o uyuduğunda ev batık olsa da ruh sağlığım için bende uyuyordum yemeği de ya dışardan ya annemden hallediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…