Ne kadan güzelBen var ya nasıl zorlandım küçük kızda anlatamam hele 1.5 yaşından sonra eşim senden yemek de istemiyorum temizlikte sadece kıza bak diyordu o uyuduğunda ev batık olsa da ruh sağlığım için bende uyuyordum yemeği de ya dışardan ya annemden hallediyordum
Eee mecbur cano ter kokuyor artıkKız mikan üşenmiyor musun habire çocuk yıkıyonbir değil iki değil kaç tane bir de
Ben de büyük bir kuzu istiyorum kahve yapanındanKüçüğümü uyuttum
Büyük kuzum da nescafe yaptı
Gel mikanım sana da yaparBen de büyük bir kuzu istiyorum kahve yapanından
Kolay gelsin canımGünaydın gerçi öğlen oldukızım erkenden uyandı 1 saat banyoda havuzda oynadı kahvaltımızı yaptık kahvemi içtim üffffff zaman geçmiyor
bikaç halim var ya onu yıkayayım bari hem kıza da eğlence olur
Ne güzelSlm kızlar
Bol dinlenmeceli bir gün. Yarına yatılı misafirim var ama kimin umrunda
Tatile erken başlamışsınSlm kızlar
Ön hazırlık diyelimTatile erken başlamışsın
Afiyet olsun canımSlm kızlar
Ben direk artan harcı da yapragı da buzluğa koyuyorum. Oldurmakla uğraşamamSelam kızlar
sabahtan oğlumu dişçiye götürdüm. İnstagramdan yaprak almıştım. O gelmiş. Doktordan gelince onu deneyeyim dedim sarma yapmaya kalktım bi iç bitti yaprak arttı, tekrar iç hazırladım sonra yaprak bitti iç arttı tekrar yaprak hazırladım derken 1 büyük düdüklü yaprak sarmaşımen son yine yaprak bitti 3 biber doldurdum dedim niye baştan aklıma gelmediyse
Arkadaşlar gelince onlarla sarıp atıyorduk dondurucuya okullar olunca bi denk gelmedi uzun zamandır iş başa düştüBen direk artan harcı da yapragı da buzluğa koyuyorum. Oldurmakla uğraşamam
Ama kV koca tencere iç hazırlar.
Bir kaç poşet sarıp dolaba atar.
Anka ben hep salamura yapıyordum. İlk defa bugün taze yaprak aldım.Arkadaşlar gelince onlarla sarıp atıyorduk dondurucuya okullar olunca bi denk gelmedi uzun zamandır iş başa düştü
Tazenin üstüne tam kaynamadan kapattığın sıcak suyu dök bekle rengi atsın ılısın sonra sarAnka ben hep salamura yapıyordum. İlk defa bugün taze yaprak aldım.
Nasıl yapıcam?
Haşlama filan oluyor mu?
Taze nasıl sarılır bilmiyorum.
Uç yapraksa kaynamış suya batırıp çıkarıyorum ama sertse 1 dakika kadar kaynatıyorum canım.Anka ben hep salamura yapıyordum. İlk defa bugün taze yaprak aldım.
Nasıl yapıcam?
Haşlama filan oluyor mu?
Taze nasıl sarılır bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?