Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo iyi eğlencelerYarın bizim gosteri var sonra lokma dökülecek![]()
Selam sudemSelam canlar
Biraz geç kalmış olmakla beraber kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkardım.
Ama hamilelik sebebiyle çoğu şeyi de çıkardım sayılmaz.
Elemem gereken çok ürün var ama bir türlü elim varmıyor. Eşyayla fazla bağ kuruyorum sanırım. Çok sene önce severek aldığım şeyi hala seviyorum ve eleyemiyorum. Alllah bana eleme kolaylığı versin.![]()
Ne kadar tanıdık geliyorsun bana bir gün yemek yapmaya üşenip bir gün sarma sarmakSelam kızlar sabah kahvaltıya patates biber kızarttım domates sosu da yaptım
Tam. Kahvemi içiyordum ki küçüğümde dün öğrendi kahve yapmayı baktım yapmış getirdi neyse 2. Yi de içtim️
️
Ortalık topladım çamaşır katladım yerleştirdim
Robotu açtım süpürdü
Büyük kızda sildi
Bende sarma dolma yaptım cacık yaptım
Acıktık şimdi dinleniyor yemek birazdan yeriz![]()
Ben okulun kapanmasından korkuyorum üç gündür evdeler devamlı bir bağrış çığrış kavga gürültüO kadar tanıdık bir senaryo kiokul kapanınca daha rahat olur inşallah hepimiz için
![]()
Hahahahhaha benim kızlar düzgün yemiyorlar ya yeseler ne yemekler yaparım daNe kadar tanıdık geliyorsun bana bir gün yemek yapmaya üşenip bir gün sarma sarmakhepinizin eline sağlık :
![]()
Teşekkür ederim
Benim kız da yaaa sabah kalkıyor anne bugün nereye gidiyoz diye kızım hergün çıkılmaz diyorum ağlıyorBen okulun kapanmasından korkuyorum üç gündür evdeler devamlı bir bağrış çığrış kavga gürültü![]()
Benimkiler de yemiyor ya bizde etli ekmek, makarna, çorba, köfte falan dön dolaş aynı yemekler. Kendime de ayrı yapasım gelmiyor.Hahahahhaha benim kızlar düzgün yemiyorlar ya yeseler ne yemekler yaparım da
Tavuk makarna pilav filan öyle geçiştiriyoz![]()
Benimki de sabah 6 da markete gidelim demeye başlıyorBenim kız da yaaa sabah kalkıyor anne bugün nereye gidiyoz diye kızım hergün çıkılmaz diyorum ağlıyor![]()
Güle güle giyElim durmadı yine 2 tane tatil için elbise aldım![]()
Güle güle kullan canım nasıl birsey aldın foto atElim durmadı yine 2 tane tatil için elbise aldım![]()
Kendime not: uzun süre misafir ağırlama !
Kendime not 2: haftaya oğlunun doğumgünü var![]()