Çok güzel başka açıdan da foto var mıBütün gün bununla uğraştım
Eki Görüntüle 3261880
Sağol canim şuan sadece tek fotoğraf varÇok güzel başka açıdan da foto var mıkeyif köşesi hazır güle güle oturun
Balkonunu çitlemişken yere çim halı da yakışırBütün gün bununla uğraştım
Eki Görüntüle 3261880
Desenli seramik yapılacakBalkonunu çitlemişken yere çim halı da yakışır
Sağol canim şuan sadece tek fotoğraf var
Balkonun diğer kısmında klima motoru var bu yaz sonu sökülecek daha rahat olacak
Foto att bakayımSelam kızlar dipliner ı yaptırdım ama kuyruk kısmında gözümden çok yaş geldiği için çarşamba gününe kaldı liftingle beraber yapılacak
Rötüş işlemini de istanbulda olacağım için oradaki şubesinde yaptırıcağım şimdilik memnun gibiyim ama boyası akacak zaten biraz rötüştan sonra tam net belli olacak
Yarında büyük kız jel tırnak yaptırmaya gidiyor
Cumartesi günü tatile gidiyor
Bugün biraz şiş yarın atarımFoto att bakayımİstanbula tatilemi gideceksiniz canım ne zaman gidiyosunuz
Bende yaptrımadım abdest sorun olurJel tırnak yaptırmayan çok az kişi kaldık var mı yaptirmayanben yaptırsam çatır çutur kırılır hepsi
Dipliner gözüne yapılıyordu demi eyeliner gibi bişey mi oluyo nasıl bişey merak ettimBugün biraz şiş yarın atarım
Bayram sonu eşimle döneceğiz kuzum
Çok güzel görünüyor heves edilmeyecek gibi değil kiBende yaptrımadım abdest sorun olur
Ama kızım yaptıracak ilk defa heveslendi zaten 1 kere yaptırırm diyor
Evet cqnım kirpik dibine yapılıyor eyeliner ço k belirgin ben doğal olsun diye dipliner yaptırdım ama işlem sırası gözüm çok yaşardı kuyruk kısmını yapamadıDipliner gözüne yapılıyordu demi eyeliner gibi bişey mi oluyo nasıl bişey merak ettim
Evet bende çok beğeniyorum çok güzel duruyorÇok güzel görünüyor heves edilmeyecek gibi değil ki
Evet cqnım kirpik dibine yapılıyor eyeliner ço k belirgin ben doğal olsun diye dipliner yaptırdım ama işlem sırası gözüm çok yaşardı kuyruk kısmını yapamadı
ÇarşambayaKalanıni sonra yapar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?