Yatak odasının cekmecelerini düzenledim
3 cekmece daginikti 1 tanesinin yeri değişti yarın fotoğraflarım artık
Temizlik için hazırladım

Akşamda eylülün cekmecelerini kontrol ederiz birlikte onunda camı kapısı yerleri temizlendimi biter

Geriye 3 oda banyo wc kalıyor hafta sonu yaparsam onlarda biter

En son koltuk yıkayacağım.

Selam kızlar dipliner ı yaptırdım ama kuyruk kısmında gözümden çok yaş geldiği için çarşamba gününe kaldı liftingle beraber yapılacak
Rötüş işlemini de istanbulda olacağım için oradaki şubesinde yaptırıcağım şimdilik memnun gibiyim ama boyası akacak zaten biraz rötüştan sonra tam net belli olacak

Yarında büyük kız jel tırnak yaptırmaya gidiyor
Cumartesi günü tatile gidiyor

Eve gelince sebzeli tavuklu beşamelli spagetti yaptım yedik
Yarın için çıtır tavuk hazırladım kızlar duyunca durur mu birazda ondan kızarttım

Kızı yıkadım ev süpürdüm

Sağol canim şuan sadece tek fotoğraf var
Balkonun diğer kısmında klima motoru var bu yaz sonu sökülecek daha rahat olacak

Foto att bakayım İstanbula tatilemi gideceksiniz canım ne zaman gidiyosunuz

Jel tırnak yaptırmayan çok az kişi kaldık var mı yaptirmayan ben yaptırsam çatır çutur kırılır hepsi

Jel tırnak yaptırmayan çok az kişi kaldık var mı yaptirmayan ben yaptırsam çatır çutur kırılır hepsi
Bende yaptrımadım abdest sorun olur
Ama kızım yaptıracak ilk defa heveslendi zaten 1 kere yaptırırm diyor

Dipliner gözüne yapılıyordu demi eyeliner gibi bişey mi oluyo nasıl bişey merak ettim
Evet cqnım kirpik dibine yapılıyor eyeliner ço k belirgin ben doğal olsun diye dipliner yaptırdım ama işlem sırası gözüm çok yaşardı kuyruk kısmını yapamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…