2 tane yedim kız benim oğlan yedi elimdekileride yedi sağolsunYedin mi lokmaları
Hahahahahahha afiyet olsun2 tane yedim kız benim oğlan yedi elimdekileride yedi sağolsun
Ellerine sağlık canımSelam kızlar Eylülün odasını da düzenledim tahminimden fazla kırtasiye eledim.
Bitmis defterler kitapları elden çıkarttım.
Cokda detaya girmedim olabildiğince sade tutmaya çalıştım.
Sular yoktu yeni geldi mutfak öylece kalmıştı toparlayıp bakım yapar uyurum artık
Ellerine sağlık canım yoruldun bugün . Diğer hafta içi cam kapı silerim diye düşünüyorum bakalım Bugün çok yoruldum bende iyi gecelerSelam kızlar Eylülün odasını da düzenledim tahminimden fazla kırtasiye eledim.
Bitmis defterler kitapları elden çıkarttım.
Cokda detaya girmedim olabildiğince sade tutmaya çalıştım.
Sular yoktu yeni geldi mutfak öylece kalmıştı toparlayıp bakım yapar uyurum artık
Adını şu an burada okuyan var kuzumJel tırnak yaptırmayan çok az kişi kaldık var mı yaptirmayanben yaptırsam çatır çutur kırılır hepsi
Demeyeydin iyiydi1. Sınıf gerçekten çok zormuş ilk dönem özellikle
Sonunda bittiği için seviniyorum
Ali ata bak dönemi daha iyiydi sankiDemeyeydin iyiydi
Bende dün gösteri de ağladım ya çocuklar o kadar masumlar ki. Öğretmenimiz de babasını kaybettiği için çok kötü görünüyodu ama hep gülmeye çalıştı. Benim için de çok zor bı yıldı bugün sabah sınıfa girerken bile ağladı Ertuğrul öğretmeni sınıfta olmadan girmek istemedi seneye nasıl olacak bakalım araya tatil girince çok daha kötü oluyoAli ata bak dönemi daha iyiydi sanki
Halfin sesiyle uğraşmaktan off delirmemek elde değil
Ela Lale el ele ile başarılar dilerim
Bisey yok bişey yok birinci dönemi atlatinca su gibi geciyoDemeyeydin iyiydi
Bence de Ali ata bak iyiydi yaAli ata bak dönemi daha iyiydi sanki
Halfin sesiyle uğraşmaktan off delirmemek elde değil
Ela Lale el ele ile başarılar dilerim
Bende dün gösteri de ağladım ya çocuklar o kadar masumlar ki. Öğretmenimiz de babasını kaybettiği için çok kötü görünüyodu ama hep gülmeye çalıştı. Benim için de çok zor bı yıldı bugün sabah sınıfa girerken bile ağladı Ertuğrul öğretmeni sınıfta olmadan girmek istemedi seneye nasıl olacak bakalım araya tatil girince çok daha kötü oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?