Selam kızlar Eylülün odasını da düzenledim tahminimden fazla kırtasiye eledim.
Bitmis defterler kitapları elden çıkarttım.
Cokda detaya girmedim olabildiğince sade tutmaya çalıştım.

Sular yoktu yeni geldi mutfak öylece kalmıştı toparlayıp bakım yapar uyurum artık

Ellerine sağlık canım

Ellerine sağlık canım yoruldun bugün . Diğer hafta içi cam kapı silerim diye düşünüyorum bakalım Bugün çok yoruldum bende iyi geceler

Selamlar ben ev işlerine devam

Jel tırnak yaptırmadım tatile giderken yaptırmak isterdim ama çevremde yapabilecek yer yok

Yıllar önce sadece kaş aralarımi boyamisti tanıdığımız kuafor o da 2 ay sonra çıkmıştı.
Onun dışında başka bir işlem yaptırmadım karşı değilim fırsatım olsa denerdim.

Günaydın
Karne günü geldi çattı. Hüzün kapladı içimi, çocuklarımı özleyeceğim
Dün oğluşumun mezuniyeti vardı, kep attılar ama cüppe ve keple görünce ağlamamak için kendimi zor tuttum

1.sınıf annesi oluyorum, heyecanlıyım

Umarım bu heyecanım yıl içerisinde sinir krizlerine dönüşmez

Hatay’dan misafirler gelecek bugün. Üniversite sınavı için eşimin kuzenleri. Kayınvalidemde kalacaklar ama yarın ya da öbürgün akşam yemeğine davet ederim ben de. Bakalım işler beni bekler

Ali ata bak dönemi daha iyiydi sanki
Halfin sesiyle uğraşmaktan off delirmemek elde değil
Ela Lale el ele ile başarılar dilerim
Bende dün gösteri de ağladım ya çocuklar o kadar masumlar ki. Öğretmenimiz de babasını kaybettiği için çok kötü görünüyodu ama hep gülmeye çalıştı. Benim için de çok zor bı yıldı bugün sabah sınıfa girerken bile ağladı Ertuğrul öğretmeni sınıfta olmadan girmek istemedi seneye nasıl olacak bakalım araya tatil girince çok daha kötü oluyo

Selam kızlar, bizde karnemizi aldık, çocukları hop ananeye postaladım, işe geldim bende. Yaz tatili başladı bizim de işimiz çoğaldı bakalım, Allah hepimize yardım etsin :)

Ne ara büyüdüler ya böyle zamanlar çok duygusal oluyor.

Eve geldik biraz dinlenip işlere devam edeceğim ama havası giderek kapanıyor camlar yine kalacak sanırım ev içi işlerle ilgileneceğim

Selam kızlar
Herkese iyi tailler karne alan kuzularıma da bol eğlenceler

Bizde küçükle sabah 9 çıktık evden
Karne sonrası hamburger istedi gittik oyun alanında da oynadı dondurma yedi
Bende kahvemi içtim dışarda
Beraber gezdik

Kıza deniz terliği,,,plaj şapkası,,,suluk ve 5 li babet çprap aldım hepsi ihtiyqçtı(kendimi rahatlatma seviyem)

Büyük kızda arkadaşlarıyla yedi dışarda şimdi tırnak için gittiler

Bende kendime dışardan yaptırdım yemek eve kendimizi zor attık aşırı sıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…