Slmlar 🌻
Pikniğimiz güzel geçti. Ama güne bademcik ağrısı ile uyandım aynı zamanda regl sancıları 🤦‍♀️
Ben yokken eşim oğlanları traş ettirmiş yıkamış. İyi oldu o iş aradan çıktı. Çamaşır toplayıp katlamam lazım. Yemeğe pirinç pilavı ve yeşil fasülye yaptım yanına cacık.
Yarın da piknik var bakalım sağlık durumum nasıl olacak. Kızımın da bir gözü yaşarıyor göz nezlesi gibi.
Bugünlük böyle 🌸

Slmlar 🌻
Pikniğimiz güzel geçti. Ama güne bademcik ağrısı ile uyandım aynı zamanda regl sancıları 🤦‍♀️
Ben yokken eşim oğlanları traş ettirmiş yıkamış. İyi oldu o iş aradan çıktı. Çamaşır toplayıp katlamam lazım. Yemeğe pirinç pilavı ve yeşil fasülye yaptım yanına cacık.
Yarın da piknik var bakalım sağlık durumum nasıl olacak. Kızımın da bir gözü yaşarıyor göz nezlesi gibi.
Bugünlük böyle 🌸
Geçmiş olsun canım. Burda çok fena yağmur vardı dün. İlçelerde sel olmuş. Bugün de yagmurluydu genel temizliği yaptım camlar yarına kaldı 🙄 benim menü de de imambayıldı var kiymasiz yapılıyormuş ilk defa deniyorum bakalım 😄

Selam bende kızı sağlık ocağına götürdüm enfeksiyon varmış ilaç aldık dönüşte markete pazara uğradım👍👍

Yemekte bulgur pilavı,,tavuk,,,salata yapacağım
8 kg limon sıktım her sene eşime yapıyorum içine de sarımsak ezip 21 gün karanlıkta bekleyip her sabah yarım çaybardağı aç karnına içiyor

Büyük kız tekne turuna gidecekmiş 750 tl yemekli olursa 1000 yuh yani 3 sene önce 140 tl ye gitmiştik🥹🥹🥹
Geçmiş olsun kuzum 😔 limonlu suyu ne için iciyo faydası neymiş ki bağışıklık için mi sende iç 😄

Geçmiş olsun canım. Burda çok fena yağmur vardı dün. İlçelerde sel olmuş. Bugün de yagmurluydu genel temizliği yaptım camlar yarına kaldı 🙄 benim menü de de imambayıldı var kiymasiz yapılıyormuş ilk defa deniyorum bakalım 😄
Teşekkür ederim ☺️ hava bir tuhaf bir günde 4 mevsim beni de o etkiledi sanırım. İmambayıldıya bayılırım mikanbayıldı da diyebiliriz 😂😂😂

Yazın çocuklarını kursa gönderen var mı?
Yüzmeye yazdırdım. İki gün.
Belediyenin günü birlik kamplarına göndercem haftada bir kez.
Bir de futbol.
Yeter bence.
Başka kurslara yaşı tutmadı ne yazıkki. Geçen sene de tutmuyordu. Seneye de tutmaz.
Evde bilgisayardan kafasını kaldırmak istemiyor en iyisi bunlar yani.

Kabaklı pide nasıl oldu?.Nasıl yapılıyor?
Hayal edemedim.
Mücver canım çekiyor benimde bayadır.

Geçmiş olsun kuzum 😔 limonlu suyu ne için iciyo faydası neymiş ki bağışıklık için mi sende iç 😄
Sağol canım aslında herşeye iyi geliyor kendi sigara kullandığı için balgam filan söküyor bende içiyorum

Slmlar 🌻
Bugünlük böyle 🌸
Geçmiş olsun canım havalar bayağı sıcakladı soğuk bileyle içtiysen olabilir dikkat edin kendinize😍😘

Karnıyarık pilav yaptım mutfağı topladim yanina cacik yaparim biraz dinlenip utuye geçerim 30 dk sürer tahmini tshirt hepsi kolay olacak neyseki
Sonra geçmişi okuyacağım 😊

Selam kızlar
Bugün istediğim saatte uyandım
Kahvaltı eşliğinde dizimi izledim
Etrafı toparladım son camasir işlerini bitirdim
Bol bol dinlendim

Ütü yemek ve dışarı işlerim kaldı duş alıp çıkmayı planlıyorum.
İstediğim saatte uyanamadım ben maalesef. Uykumun en derin yerinde “anneee sabah olduuu” diye uyandırıldım. Okula giderken bile bu kadar erken kalkmıyordun diye söylendim😏
Dizim de yok artık, geçen hafta Bihter’i toprağa verdik🙈
Avmde bir iade işim vardı onu hallettim
Sonra biraz parka gittik
Dün ayırdığım küçülenleri verdim 2 poşet evden çıkmış oldu.

İstediğim saatte uyanamadım ben maalesef. Uykumun en derin yerinde “anneee sabah olduuu” diye uyandırıldım. Okula giderken bile bu kadar erken kalkmıyordun diye söylendim😏
Dizim de yok artık, geçen hafta Bihter’i toprağa verdik🙈
Avmde bir iade işim vardı onu hallettim
Sonra biraz parka gittik
Dün ayırdığım küçülenleri verdim 2 poşet evden çıkmış oldu.

😅 çocuksuz ev gerçekten sessiz ve iş gücü yarıya düştü ama ev çok boş bazen odasında gibi geliyor sonra jeton düşüyor bugün oynadığımız oyuna girdim baktım online biraz oynadım çıktım yanımda olsa 2 sıkıştırıp evde 2 tur koşturmaca yapar dinlenirdik özledim 🫠

Aşkı memnu en Best dizi yılda bir defa izlenir 😁

Slmlar 🌻
Bugünlük böyle 🌸
Geçmiş olsun 🙏

Selam bende kızı sağlık ocağına götürdüm enfeksiyon varmış ilaç aldık dönüşte markete pazara uğradım👍👍

Yemekte bulgur pilavı,,tavuk,,,salata yapacağım
8 kg limon sıktım her sene eşime yapıyorum içine de sarımsak ezip 21 gün karanlıkta bekleyip her sabah yarım çaybardağı aç karnına içiyor

Büyük kız tekne turuna gidecekmiş 750 tl yemekli olursa 1000 yuh yani 3 sene önce 140 tl ye gitmiştik🥹🥹🥹
Geçmiş olsun 🙏

Merhaba hanımlar 💕
Dün evi sil süpür yaptım. Salonla yatak odası kaldı. Mutfağın camını silmiştim ama yağmur yağdı. Diğer camları silmeyeceğim. Yağmur işi bitsin. Bakarım hava durumuna.

Yazın çocuklarını kursa gönderen var mı?

Kuran kursunda görev yapmış arkadaşımla evde çalışma yapmaya karar verdik. Cami ya da başka kurumların kursları çok da Verimli gelmedi bana. İş başa düştü diyelim.😅 Onun çocuklarıyla benimkiler de iyi anlaşıyor. 2 gündür başladık bakalım. İnşallah manevi eğitimlerini de doğru bir şekilde alırlar.

Evde kabak vardı bol bol. Kabaklı pide içi hazırladım ve fırına gönderdim. Böylece hem evdeki kabaklar değerlendi, hem çocukların yiyeceği forma sokuldu😁, hem de benim işim kolaylaştı. Ayran, 🍅🥒🥛... yaz menüsü.☺

Arkadaş çocukları basketbol kursuna bırakmak için çıktı. Ben de evi toparlarım, dinlenirim biraz. Onlar elifbe ve sure öğrenirken ben de tekrar ediyorum. Yanlışlarım çıkıyor. Bu yaz İnşallah ben de doğru bir şekilde eksiklerimi tamamlayabilirim.

Akşam günümüz var arkadaşlarla. Kahvaltı şeklinde değilde, pastanede oturma şeklinde yapıp bu yılı bitireceğiz İnşallah. Ayda bir bana da değişiklik oldu. Bir bahaneyle arkadaşları görmüş oldum. Yoksa bugün yarın derken aylar geçmiş oluyor.
Aklıma Teoman ın şarkısı geldi.
Nasıl oluyor, vakit bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor🎶🎶

Bu üç gün müzik dinletileri var Kültür Sitesinde. Keman, piyano, bağlama, gitar vs Arkadaşlarımın çocukları çalıyor enstrüman. Kızım gitmek istiyor. Onu göndereyim. Ben de üç gün olmasa da özellikle birine gitmek istiyorum.
Oğluma odaklanması açısından müzik aleti çalmasını önerdi öğretmeni ama oğlum istemiyor.

Yüzme sezonunu tam anlamıyla açmadık. Bir kere oğlanlar denize girdi. Ufaklığın ayağına paslı çivi battı ve çıkmak zorunda kaldık. Aile hekimi de tetanoz aşısı yapılmış dedi.Rahatladım.

Mevsimler bence 1 ay geriden geliyor. Şu an Mayıs havası var. Değişik...
Kursa biraz büyüdüğünde göndermeyi düşünüyorum şuan küçük olduğu için sürekli geride kalmaktan şikayetçi birde büyüklerden bazıları çok hırçın olabiliyor. Kosarlarken dikkat etmiyorlar molalarda bu yüzden birkaç defa düştü ve tedirgin oluyor.

Selamssssass❤️❤️❤️dün eşim süpriz yapmış geldi😍😍😍
Küçüğüm çok sevindi💕💕💕

Sabah kahvaltı yaptık ortalık topladım
Ocağa yeşil fasulye attım pişiyor yanına pirinç pilavı cacık yapacağım

Bende enfeksiyon. Olmuşum ya muhtemelen geçen gün yıkadığımız halıdan ayağımız suya değince ben hemen hasta oluyorum 😒😒
Antibiyotik başladı doktor

Selamssssass❤️❤️❤️dün eşim süpriz yapmış geldi😍😍😍
Küçüğüm çok sevindi💕💕💕

Sabah kahvaltı yaptık ortalık topladım
Ocağa yeşil fasulye attım pişiyor yanına pirinç pilavı cacık yapacağım

Bende enfeksiyon. Olmuşum ya muhtemelen geçen gün yıkadığımız halıdan ayağımız suya değince ben hemen hasta oluyorum 😒😒
Antibiyotik başladı doktor
Geçmiş olsun canım😐

Yüzmeye yazdırdım. İki gün.
Belediyenin günü birlik kamplarına göndercem haftada bir kez.
Bir de futbol.
Yeter bence.
Başka kurslara yaşı tutmadı ne yazıkki. Geçen sene de tutmuyordu. Seneye de tutmaz.
Evde bilgisayardan kafasını kaldırmak istemiyor en iyisi bunlar yani.

Kabaklı pide nasıl oldu?.Nasıl yapılıyor?
Hayal edemedim.
Mücver canım çekiyor benimde bayadır.
Mücveri seviyorum ama pişerken etrafa çok sıçradı.🤦‍♀️ Eşim de yapmamı istiyor. Bakalım ne zaman iyi tarafıma denk gelecek 😅

Kabağı rendeliyorum. Suyunu çok iyi sıkıyorum. (Kızım canına okudu kabakların.😆) İçine küçük küçük doğranmış soğan, maydanoz, varsa dereotu, peynir, çökelek, pul biber, karabiber, kekik, reyhan, karabiber vs koyuyorum. Yumurta ve zeytinyağını da gönderdim fırına. Siz uygun miktarı ayarlayın dedim. Herkes beğendi. Bence de güzel olmuştu.

Belediyenin kurslarına da yazdırdım ben. Çocukların istekleri doğrultusunda yüzme, cimnastik, atletizm, karete, kızıma tenis vs Yıl boyu basket kursları var haftada iki gün. O devam ediyor.
Zevkli oluyor kurslar. İnşallah çok kalabalık olmaz. Evde kalmak burada sıkıcı geliyor.

Menüde kısır var benim. Portakallı ıslak kek de yaptım. Arkadaşın çocuklarıyla beraber yiyeceğimiz şeyler planlıyorum. O da pastaneden açma almış gelirken. Ayranla beraber iyi gider.
Canım etli birşeyler istiyor. Dolaba da el atmam lazım bir yandan. Buzlukta çok birşey yok ama bamya falan var. Balık var. Çocuklar mızırdanır şimdi yapsam. Ben hiç sevmezdim çocukken zorla yedirdikleri için. Şimdilerde yiyorum.
Bir şekilde ayarlamaya çalışayım.
Duş alayım. 5 te çocukların basketbolu var. Onları oraya götürmeyi düşünüyorum. Geçen bisikletlere bindiler. Ben de sürecektim ama zinciri atmış.🤦‍♀️ Elimi üstümü yağ etmemek için uğraşmadım. Ben yürüdüm, çocuklar bisikletle gittiler. İlla izle anne dedikleri için de gidip izledim. Geçen haftalarda hem sınav haftaları, hem kızımın mezuniyet faaliyetleri diye ihmal etmiştim izlemeleri. İçime de battı acaba çok mu ihmal ettim diye.😕

Back
X