Merhaba hanımlar

Dün evi sil süpür yaptım. Salonla yatak odası kaldı. Mutfağın camını silmiştim ama yağmur yağdı. Diğer camları silmeyeceğim. Yağmur işi bitsin. Bakarım hava durumuna.
Yazın çocuklarını kursa gönderen var mı?
Kuran kursunda görev yapmış arkadaşımla evde çalışma yapmaya karar verdik. Cami ya da başka kurumların kursları çok da Verimli gelmedi bana. İş başa düştü diyelim.

Onun çocuklarıyla benimkiler de iyi anlaşıyor. 2 gündür başladık bakalım. İnşallah manevi eğitimlerini de doğru bir şekilde alırlar.
Evde kabak vardı bol bol. Kabaklı pide içi hazırladım ve fırına gönderdim. Böylece hem evdeki kabaklar değerlendi, hem çocukların yiyeceği forma sokuldu

, hem de benim işim kolaylaştı. Ayran,

... yaz menüsü.☺
Arkadaş çocukları basketbol kursuna bırakmak için çıktı. Ben de evi toparlarım, dinlenirim biraz. Onlar elifbe ve sure öğrenirken ben de tekrar ediyorum. Yanlışlarım çıkıyor. Bu yaz İnşallah ben de doğru bir şekilde eksiklerimi tamamlayabilirim.
Akşam günümüz var arkadaşlarla. Kahvaltı şeklinde değilde, pastanede oturma şeklinde yapıp bu yılı bitireceğiz İnşallah. Ayda bir bana da değişiklik oldu. Bir bahaneyle arkadaşları görmüş oldum. Yoksa bugün yarın derken aylar geçmiş oluyor.
Aklıma Teoman ın şarkısı geldi.
Nasıl oluyor, vakit bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor

Bu üç gün müzik dinletileri var Kültür Sitesinde. Keman, piyano, bağlama, gitar vs Arkadaşlarımın çocukları çalıyor enstrüman. Kızım gitmek istiyor. Onu göndereyim. Ben de üç gün olmasa da özellikle birine gitmek istiyorum.
Oğluma odaklanması açısından müzik aleti çalmasını önerdi öğretmeni ama oğlum istemiyor.
Yüzme sezonunu tam anlamıyla açmadık. Bir kere oğlanlar denize girdi. Ufaklığın ayağına paslı çivi battı ve çıkmak zorunda kaldık. Aile hekimi de tetanoz aşısı yapılmış dedi.Rahatladım.
Mevsimler bence 1 ay geriden geliyor. Şu an Mayıs havası var. Değişik...