Kısır en sevdiğim afiyet olsunMenüde kısır var benim. Portakallı ıslak kek de yaptım. Arkadaşın çocuklarıyla beraber yiyeceğimiz şeyler planlıyorum. O da pastaneden açma almış gelirken. Ayranla beraber iyi gider.
Canım etli birşeyler istiyor. Dolaba da el atmam lazım bir yandan. Buzlukta çok birşey yok ama bamya falan var. Balık var. Çocuklar mızırdanır şimdi yapsam. Ben hiç sevmezdim çocukken zorla yedirdikleri için. Şimdilerde yiyorum.
Bir şekilde ayarlamaya çalışayım.
Duş alayım. 5 te çocukların basketbolu var. Onları oraya götürmeyi düşünüyorum. Geçen bisikletlere bindiler. Ben de sürecektim ama zinciri atmış.Elimi üstümü yağ etmemek için uğraşmadım. Ben yürüdüm, çocuklar bisikletle gittiler. İlla izle anne dedikleri için de gidip izledim. Geçen haftalarda hem sınav haftaları, hem kızımın mezuniyet faaliyetleri diye ihmal etmiştim izlemeleri. İçime de battı acaba çok mu ihmal ettim diye.
![]()

Annelik böyle hep bir iç hesaplaşma hali. Bugün evdeydik evde vakit gecmiyo çok sicakti dışarıya da çıkamadik. Kuran öğretmeye başladım bende en azından harfleri göstereyim ama harfleri doğru şekilde telaffuz edemiyorum TV den mi gostersem acaba