Sağol canım o zamanlar yeni yeni ogreniyordum dekorasyon işlerini 😅
Çevresel etkenler bütçe ve zaman da etkiledi baya. Sandalyeler mesela kolçaklı gelecekti düz geldi mutfak sandalyesi gibi duruyor ama degistiremedik bir sürü detaylı işler.
Halilar da küçük bir dükkandan alındı seçenek azdı baya indirim yaptı diye almıştık 🙄
O seneler bende pembe çiçekli berjer
Koltukların yastıkları pembe tonları çiçekli
Bir de pembe tül fon almıştım
Ama benimkiler hala duruyor 🤣

O seneler bende pembe çiçekli berjer
Koltukların yastıkları pembe tonları çiçekli
Bir de pembe tül fon almıştım
Ama benimkiler hala duruyor 🤣
Ayni sene bende mutfağima pembe halı pembe perde almıştım 😂 çeyizime pembe tost makinası aramıştım kaç gün 😄😄🥺🥺

Ayni sene bende mutfağima pembe halı pembe perde almıştım 😂 çeyizime pembe tost makinası aramıştım kaç gün 😄😄🥺🥺
Aha 🤣ben evlenirken mor delisiydim kına da mor abiye diktirdim bindallı giymedim 😁
Yatak odası perdemi kv mor seviyorum diye mor yaptırmış. Bende koridor yolluklarını mor almıştım 🤣

Kızımla oyuncak eledik baya %90 kadar eleme yaptı. Ben o kadar ayıklayamazdim sağol kızım ❤️
Vuuu sonra geri istemesin. Tam annesinin kızı armut dibine düşer diye boşa dememişler. Senden iyi örnek almış🧿👍
Benim annem de bahalemurat ın annesi gibi 😁🤣

Vuuu sonra geri istemesin. Tam annesinin kızı armut dibine düşer diye boşa dememişler. Senden iyi örnek almış🧿👍
Benim annem de bahalemurat ın annesi gibi 😁🤣
Uzun zamandır oynamıyor oyuncak al deriz almaz biz alırız onun yerine 😂
Dedim gel eleme yapalım hatta elerken kız bu güzel kalsın mı dedikçe eledi
Bebek evi eşyaları ve birkaç araba küçük top falan kaldı. Büyük mutfak mobilyası da eledi

Uzun zamandır oynamıyor oyuncak al deriz almaz biz alırız onun yerine 😂
Dedim gel eleme yapalım hatta elerken kız bu güzel kalsın mı dedikçe eledi
Bebek evi eşyaları ve birkaç araba küçük top falan kaldı. Büyük mutfak mobilyası da eledi
Yaa bizimki de oyuncak istemeden biz alırdık hep 😁şimdi pc yetiyor ona.

Nasılsın bugün yemekte ne var?

Back
X