- 23 Eylül 2013
- 25.125
- 51.937
- 798
Çok boğucu geliyor şuanBu hali de çok sıcak geldi bana![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok boğucu geliyor şuanBu hali de çok sıcak geldi bana![]()
Kuzum biz istanbuldayız daha
O seneler bende pembe çiçekli berjerSağol canım o zamanlar yeni yeni ogreniyordum dekorasyon işlerini
Çevresel etkenler bütçe ve zaman da etkiledi baya. Sandalyeler mesela kolçaklı gelecekti düz geldi mutfak sandalyesi gibi duruyor ama degistiremedik bir sürü detaylı işler.
Halilar da küçük bir dükkandan alındı seçenek azdı baya indirim yaptı diye almıştık![]()
Ayni sene bende mutfağima pembe halı pembe perde almıştımO seneler bende pembe çiçekli berjer
Koltukların yastıkları pembe tonları çiçekli
Bir de pembe tül fon almıştım
Ama benimkiler hala duruyor![]()
Az kaldı inşallahKızlar 1 kilo daha almışım
Ne zaman geliyor bu Eylül![]()
Scss94
Okullar açılınca yürüyüşe başlayayım bari
Canım basınız sağolsunKuzum biz istanbuldayız daha
Ama annemler ablamlar hissetmişler
AhaAyni sene bende mutfağima pembe halı pembe perde almıştımçeyizime pembe tost makinası aramıştım kaç gün
![]()
Ahaben evlenirken mor delisiydim kına da mor abiye diktirdim bindallı giymedim
Yatak odası perdemi kv mor seviyorum diye mor yaptırmış. Bende koridor yolluklarını mor almıştım![]()
Sağol kuzumCanım basınız sağolsun![]()
Buyuk parça eşyalar elemesi zaman alıyorO seneler bende pembe çiçekli berjer
Koltukların yastıkları pembe tonları çiçekli
Bir de pembe tül fon almıştım
Ama benimkiler hala duruyor![]()
Üçlü koltuğun birini geçen sene attık da diğer üçlü boş odada gelen oldukça orda kalıyor. Kim gelirse onun odası oluyorBuyuk parça eşyalar elemesi zaman alıyor![]()
Vuuu sonra geri istemesin. Tam annesinin kızı armut dibine düşer diye boşa dememişler. Senden iyi örnek almışKızımla oyuncak eledik baya %90 kadar eleme yaptı. Ben o kadar ayıklayamazdim sağol kızım![]()
Ne güzelÜçlü koltuğun birini geçen sene attık da diğer üçlü boş odada gelen oldukça orda kalıyor. Kim gelirse onun odası oluyor![]()
Uzun zamandır oynamıyor oyuncak al deriz almaz biz alırız onun yerineVuuu sonra geri istemesin. Tam annesinin kızı armut dibine düşer diye boşa dememişler. Senden iyi örnek almış
Benim annem de bahalemurat ın annesi gibi![]()
Yaa bizimki de oyuncak istemeden biz alırdık hepUzun zamandır oynamıyor oyuncak al deriz almaz biz alırız onun yerine
Dedim gel eleme yapalım hatta elerken kız bu güzel kalsın mı dedikçe eledi
Bebek evi eşyaları ve birkaç araba küçük top falan kaldı. Büyük mutfak mobilyası da eledi
Büyüdükçe oyuncak çağı da bitiyor işte gerçi senin yeniden başlayacak minnak doğsunYaa bizimki de oyuncak istemeden biz alırdık hepşimdi pc yetiyor ona.
Nasılsın bugün yemekte ne var?