Canım benim kızı da köpek ısırmıştı kan yoksa bişey olmaz demişti doktor ama yine de sen bilirsin benim kız 3 doz aşı vurulduYa geçen sene eve kedi aldık istedi sonra ben bakamam dedi geri verdik şimdi de sokakta kedi görünce rahat durmuyor. Tembihliyoruz sevme sokak kedisi diye ama işine gelmiyor.
Her gün aynı kediyi seviyor fırına ekmek almaya gidince fırının ordaki kediyi seviyor.
Geçen sene mi önceki sene mi ne yine parkta kedi ısırmıştı elini o zaman da dezenfekte ettik şükür bir şey olmadı. Hatta o zaman kanatmıştı. Bu sefer şansa kanatmamış sadece diş atmış.
Offff geçmiş olsun canım bizim de mutfakta arada tutuyor ya beniGeçmiş olsunsudem34 bilinen bir kedi ise sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yine de götürürdüm sanırım aşı yaparlar
Beni de sabah elektrik çarptı kızlar ya nasıl korktum hiç bu kadar kapılmamıştım Allah korudu valla
Teşekkür ederim canım, sen de dikkat etOffff geçmiş olsun canım bizim de mutfakta arada tutuyor ya beni
Tuzlayıp kavanoza mı koyacaksın?Ocağı sildim
Eylüle biraz ödev yaptırdım yarısı hala duruyor planlanma yaptım.
Renklileri makineye attım
Kahvemi aldım geldim.
Sarımsak temizleyip dondurucuya atacağım
Birde yeşil fasulye fazla almışız onuda dondurucuya koyacağım.
Yok normal temizleyip koyacağım birsey olmuyor.Tuzlayıp kavanoza mı koyacaksın?
Bende kararsızım ya kışın alınca bekledikçe yeşilleniyor. Bebek için kv gelecek o da buzluktan sarımsak kullanmayı sevmez. Eskiden soyup atardım beğenmez kullanmazdı. Teyzemin bahçesinde vardı yazın verirdi bolca bende direk soyup poşete koyar atardım. Lazım olunca tane ile çıkarıp kullanırdım.
Günaydın canımGünaydın kızlaar, bildirimi kaçırmışım niye yazmıyolar diyorum, burdaymışsınız meğer
GünaydınGünaydın kızlaar, bildirimi kaçırmışım niye yazmıyolar diyorum, burdaymışsınız meğer
Canım korkma tevekkül et Allah dağına göre kar verirSlmlar kızlar
Oğlum 1. Sınıfa başlayacak ama okul işi çok karıştı. Evimize yakın okul zemin etüdü kötü geldiği için yıkılacakmış, başka bir okulda öğlenci olacaklar. Öğlenci olması bize hiç uymuyor. Sabah evde yokuz akşam yorgun gelecek ne ara ödev vs yapacağız. Mecbur başka okul araştırmaya başladık. Ne öğretmen ne okul henüz net değil bu belirsizlik canımı sıkıyor
Valla bunları senden duymak içimi rahatlattı sudem teşekkür ederimCanım korkma tevekkül et Allah dağına göre kar verir
Zaten bir yaş büyük
Çocuklar genelde küçük gidiyor
Emin ol yaşı büyük olduğu için hiç zorlanamayacak ev ödevlerini her şeyi okulda bitirip gelecek.
Benim bu şekilde büyük öğrencilerim sınıfın en akıllısı en zekisi en düzenlisi ödevini saniyeler içinde bitirip eve asla ödev götürmeyen tiplerdi.
Hangi ay doğumlu oğlun?
Hiç korktuğun gibi olmayacak.
Çocuklar ödevlerini okulda nasıl yapıyorlar?Canım korkma tevekkül et Allah dağına göre kar verir
Zaten bir yaş büyük
Çocuklar genelde küçük gidiyor
Emin ol yaşı büyük olduğu için hiç zorlanamayacak ev ödevlerini her şeyi okulda bitirip gelecek.
Benim bu şekilde büyük öğrencilerim sınıfın en akıllısı en zekisi en düzenlisi ödevini saniyeler içinde bitirip eve asla ödev götürmeyen tiplerdi.
Hangi ay doğumlu oğlun?
Hiç korktuğun gibi olmayacak.
Oooo 28 ekim ise yeme yanında yat bal kaymak yaniValla bunları senden duymak içimi rahatlattı sudem teşekkür ederiminşallah dediğin gibi olur 28 Ekim doğumlu oğlum, yakın bi okul daha var diğerine göre bir tık uzak, tanıdık öğretmen de var ama bakalım ayarlayabilecek miyiz
Hangi sene canımValla bunları senden duymak içimi rahatlattı sudem teşekkür ederiminşallah dediğin gibi olur 28 Ekim doğumlu oğlum, yakın bi okul daha var diğerine göre bir tık uzak, tanıdık öğretmen de var ama bakalım ayarlayabilecek miyiz
Bakalım görcez öyle mi olacakOooo 28 ekim ise yeme yanında yat bal kaymak yani
Hatta o kadar başarılı olur ki sınıfta ilklerde olur Bak nisan mayıs olsa binde bir çocugun kapasitesi az ise belki zorlanır ama ekimden hiç ama hiç korkma.
İlklerde olduğu için etkinlikkeri hemen bitirir öğretmen bile sinir olur etkinlik yetiştiremeznerden biliyorsun diye sorma diğerleri ıkınırken 20 -30 dk lık ödevi bu bitirip bitirip öğretmenim mm der durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?