Canım benim kızı da köpek ısırmıştı kan yoksa bişey olmaz demişti doktor ama yine de sen bilirsin benim kız 3 doz aşı vuruldu

Offff geçmiş olsun canım bizim de mutfakta arada tutuyor ya beni

Tuzlayıp kavanoza mı koyacaksın?
Bende kararsızım ya kışın alınca bekledikçe yeşilleniyor. Bebek için kv gelecek o da buzluktan sarımsak kullanmayı sevmez. Eskiden soyup atardım beğenmez kullanmazdı. Teyzemin bahçesinde vardı yazın verirdi bolca bende direk soyup poşete koyar atardım. Lazım olunca tane ile çıkarıp kullanırdım.

Yok normal temizleyip koyacağım birsey olmuyor.
Dışarıda bozulduğu için yapıyorum.
Yemeklere yoğurda kullanıyorum tadı aynı oluyor.

günaydınnn sessizlikte kahve içeyim dedim minnak kedimiz bırakmadı oynadı kudurdu en son küçük kızımı gitti tırmaladı uyandırdı al sana sessizlik

Dün dışarda işlerim vardı küçük kızla çıktık hallettik yemeğimizi yedik biraz alışveriş yaptık kıza 2 tişört kendime şal aldım eve kendimizi zor attık

Hava yanıyor zaten tek odaya tıkılıp kalıyoz bir klima daha alacaz

Slmlar kızlar
Oğlum 1. Sınıfa başlayacak ama okul işi çok karıştı. Evimize yakın okul zemin etüdü kötü geldiği için yıkılacakmış, başka bir okulda öğlenci olacaklar. Öğlenci olması bize hiç uymuyor. Sabah evde yokuz akşam yorgun gelecek ne ara ödev vs yapacağız. Mecbur başka okul araştırmaya başladık. Ne öğretmen ne okul henüz net değil bu belirsizlik canımı sıkıyor

Kızlar selam
Gece eşim uyuyamadı aşı yaptırsamıydık diye kan yok sadece çizik gibi ama
Sonra ben aldım telefonu araştırdım araştırdıkça benim kafam karıştı
Neyse bende pek uyuyamadım
Sabah 6 gibi uyandırıp oğlanı hastaneye gittim onlarda başka hastaneye sevk etti tek yerden yapılıyor dedi.
Hem tetanoz hem kuduz vurdurup geldik.
8 gibi evdeydik.
Neyse sonra biraz uyuyum dinleneyim dedim bu sefer de kabus gördüm. Hemşire ile kavga ediyordum alerjik bünyeye aşı olmaz yapmamalıydık filan dedi.
Sersem gibiyim
Daha 3 doz daha vurulacak.. Kan bile yok diş ile çizik atmış sadece ama insanın içine kurt düşünce kemiriyor.

Canım korkma tevekkül et Allah dağına göre kar verir
Zaten bir yaş büyük
Çocuklar genelde küçük gidiyor
Emin ol yaşı büyük olduğu için hiç zorlanamayacak ev ödevlerini her şeyi okulda bitirip gelecek.
Benim bu şekilde büyük öğrencilerim sınıfın en akıllısı en zekisi en düzenlisi ödevini saniyeler içinde bitirip eve asla ödev götürmeyen tiplerdi.
Hangi ay doğumlu oğlun?
Hiç korktuğun gibi olmayacak.

Valla bunları senden duymak içimi rahatlattı sudem teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur 28 Ekim doğumlu oğlum, yakın bi okul daha var diğerine göre bir tık uzak, tanıdık öğretmen de var ama bakalım ayarlayabilecek miyiz

Çocuklar ödevlerini okulda nasıl yapıyorlar?
Ödevler direkt bize yazılıyor zaten whatsapp grubundan
Etüt de yok 1 de
Sizde var mı?

Oooo 28 ekim ise yeme yanında yat bal kaymak yani
Hatta o kadar başarılı olur ki sınıfta ilklerde olur Bak nisan mayıs olsa binde bir çocugun kapasitesi az ise belki zorlanır ama ekimden hiç ama hiç korkma.
İlklerde olduğu için etkinlikkeri hemen bitirir öğretmen bile sinir olur etkinlik yetiştiremeznerden biliyorsun diye sorma diğerleri ıkınırken 20 -30 dk lık ödevi bu bitirip bitirip öğretmenim mm der durur

Hangi sene canım

Bakalım görcez öyle mi olacak sıkılıyor çabuk bilmiyorum bizi ne bekliyor. Başarılı olursa sevinirim ama onun öncesinde mutlu olsun, severek gitsin, iyi ilişkiler geliştirsin vs beklentim o valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…