Bizim okulun saatleri 09.00 - 14.40Sudem ben tam gün olsun istiyorum sabahçı da olsun istemem yani. Benim çocuklar erkenci kuş zaten en geç 8de uyanırlar. Kaldı ki anne baba evde değil anneanne babaanneye de 3 çocuk bırakamam yani
O yönden güzel ama çok gidip geliyoruz o sıkıntı oluyo git gel git gel akşam 9 olmadan uyuyakaliyodum hep8 de gidip 3 olmadan evdeler bence daha ideal ne çok erken gidiyorlar ne çok geç dönüyorlar
Farklı kültür öğrenir çocuk fena mı
Evet evet ben de aynı fikirdeyim , evden beraber çıkarız beraber döneriz ya da bizden 1 saat önce döner işte. Öğlenci kışın aşırı zor ve de gerçekten çocuğumu haftaiçi doğru düzgün görememek demek. Tam gün iyidirBizim okulun saatleri 09.00 - 14.40
Arada eve gelmek yok, yanlarına beslenme veriyoruz.
Sabah gitmesinden ben memnunum çünkü akşam da ona göre erken uyuyor. Ayrıca bu sayede ben de erken kalkmış oluyorum, gün bereketli oluyor. Okul sonrasını da birlikte değerlendirebiliyoruz.
Bir arkadaşın çocuğu öğlenci mesela, kışın karanlıkta çıkıyorlar. Ve çocuk geç yatıp geç kalkıyor. Ödev açısından da zorluk oluyor.
Biz arada alamayacağız tabi okulda yiyecekO yönden güzel ama çok gidip geliyoruz o sıkıntı oluyo git gel git gel akşam 9 olmadan uyuyakaliyodum hep
Keşke yarım gün olsa öğlen al bırak tekrar almaya git çok sıkıntılıBende tam gün olmasın diye düşünüyodum daha mı iyi oluyo tam gün
Bizim okulda güvenlik yok nöbetci öğretmende kalmiyo mecbur gidiyorum bide tuvalet meselesi var alaturka tuvalet kullanamiyo elit çocuğumBiz arada alamayacağız tabi okulda yiyecek
Bir şey olmaz inşallahKmsl senin kuduz aşısını büyük kıza mı vurdular?
Kan var mıydı sizde?
Yaptırdım içim biraz rahat ama insan yine de boşu boşuna da yaptırmış olmak sa istemiyor.
Stres yoktan yere bir nevi.
Dün eşimle kediye bakmaya gitmişler gıdığından seviyormuş aşağıdan elini kedinin ağzına burnuna dayıyormuş hayvan da sevmek için severken ısırdı sanırım. O esnada bizim saf da elini çekince çizik oldu anladığım.
Sizde pantolonun üstünden bacağından filan mı ısırdı?
Acıkırlar amaYada öğle arası olmasa 14.00 de. Bitse çok mantıklı öyle olsa keşke
Beslenme yaparlar 3. TenefüsteAcıkırlar ama
MantıklıBeslenme yaparlar 3. Tenefüste
Okullarda en büyük sorun tuvalet bence. Biz de sıkıntı yaşadıkBizim okulda güvenlik yok nöbetci öğretmende kalmiyo mecbur gidiyorum bide tuvalet meselesi var alaturka tuvalet kullanamiyo elit çocuğum
İyiymiş sizinki biz hem beslenme koyuyoruz hem kahvaltı hazırlıyorum ve öğle yemeğine geliyorBizim okulun saatleri 09.00 - 14.40
Arada eve gelmek yok, yanlarına beslenme veriyoruz.
Sabah gitmesinden ben memnunum çünkü akşam da ona göre erken uyuyor. Ayrıca bu sayede ben de erken kalkmış oluyorum, gün bereketli oluyor. Okul sonrasını da birlikte değerlendirebiliyoruz.
Bir arkadaşın çocuğu öğlenci mesela, kışın karanlıkta çıkıyorlar. Ve çocuk geç yatıp geç kalkıyor. Ödev açısından da zorluk oluyor.
Evet tutuyo çıkışa kadar eve koşarak gidiyoruz her günOkullarda en büyük sorun tuvalet bence. Biz de sıkıntı yaşadık
Benim çocuklar anneanne ve babaanne evinde alıştı alaturkaya neysekiOkullarda en büyük sorun tuvalet bence. Biz de sıkıntı yaşadık
Aaa 16 senedir İstanbul'da çalışıyorum 3 okul değiştim hiç tam güne denk gelmedim çevremde de olmadı öyle.Burdaki tüm devlet okulları tam gün sudemsadece bu sene güçlendirme yapılacak ya da yıkılacak okullar geçici süre başka okula misafir olacağı için sabahçı öğlenciye döndü.
Küçük oğlan da 8.00-13.00 arası okulda
Özel okul düşünmüyorum. Burda öyle kaliteli bir özel okul yok
Bir 7 yıl daha bakıversinler gari noluverecek7 yıldır aralıksız bakıyorlar kız zaten
Öğretmen olarak bende tam gün hiç yaşamadım ama öğle arası nöbeti sıkıntı bence.Bende tam gün olmasın diye düşünüyodum daha mı iyi oluyo tam gün
Off benimki ne yapacak kim bilirBenim anneme emanet etsem bütün gün Hint dizisi izletir çocuğa
Alışmaları iyi olmuş sorun yaşamazlar okuldaBenim çocuklar anneanne ve babaanne evinde alıştı alaturkaya neyseki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?