Duramadım vestiyere el attım, o kadar dağılmış ve gereksiz şey birikmiş ki bi koca poşet çöp çıktı. Sildim güzelce düzenledim.

Sırada konsol ve çalışma odasındaki elimize ne geçerse attığımız dolap var. Bi de çocukların odasına el atmam lazım okul başlamadan. Düzgün bi çalışma alanı oluşturmam lazım orda

Eline sağlık
Başlayınca devamı geliyor

Güne bavul hazırlığı ile devam ediyorum
Plaj kısmı bitti sayılır

Kıyafetlere geldi sıra kombin yapacağım.

Eklentiler

• 20230829_132653.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 78
Her şey tamam ama var olan eşyayı
Nasıl atcaz ya satsak para etmiyor
Ihtiyaci olanlara verebilirsin.
Eve gelen tanıdığın kişilere söyle" bu eşyalar var bende kime verebilirim "diye sorarsan daha kolay elden çıkıyor.
Yangında tüm eşyasını kaybetmiş kişiler buldum bu sayede
Kızımın kıyafetlerini verecek birilerini buldum.
Ceyizimi yeğenlerime hediye ettim ablamlar gelenekleri seviyorlar
Ve bunun gibi çok fazla kişiye ulaştım ve bazen yanıltıcı kişilere denk geldim benden alıp satan ama önemli olan niyetim o kişinin ne yaptığı değil

Eline sağlık
Başlayınca devamı geliyor
Bugün de çocukların odasına el attım

3 tane tek kişilik yatak vardı. Birini annem için koymuştuk ama küçük oğlum orda yatmasına izin vermedi hep yanında yatırdı annemi
Fazladan olan yatağı çalışma odasına taşıdık. Çalışma odası ilerde kızımın odası olacak inşallah ama o zamana kadar misafir için kullanabilirim. Çocukları yatağı bitişikti küçük korktuğu için. Onları ayırdım. Bi tane masamız vardı çalışma sandalyesi de eşimin şimdilik idare eder ilerde bakarız duruma

Eklentiler

• 7621A5E0-64B2-4F9E-897F-D7534954DB5D.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 90
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…