Çok güzel olmuş bayıldımBugün de çocukların odasına el attım
3 tane tek kişilik yatak vardı. Birini annem için koymuştuk ama küçük oğlum orda yatmasına izin vermedi hep yanında yatırdı annemi
Fazladan olan yatağı çalışma odasına taşıdık. Çalışma odası ilerde kızımın odası olacak inşallahama o zamana kadar misafir için kullanabilirim. Çocukları yatağı bitişikti küçük korktuğu için. Onları ayırdım. Bi tane masamız vardı çalışma sandalyesi de eşimin şimdilik idare eder ilerde bakarız duruma
Teşekkür ederimÇok güzel olmuş bayıldım
Gayet yeterli olmuşTeşekkür ederimminimal düşündüm ekonomik de oldu
Afiyet olsunBugün de böyle keyif saatim
Biraz ev özlemi biraz da haftaya okul açılıyor son demler diyeAfiyet olsun
Enerji nerden geliyor böyle
Teşekkür ederim
Çok güzel olmuş canım bi sandalyede kendine bul ilk süreçte lazım olacakBugün de çocukların odasına el attım
3 tane tek kişilik yatak vardı. Birini annem için koymuştuk ama küçük oğlum orda yatmasına izin vermedi hep yanında yatırdı annemi
Fazladan olan yatağı çalışma odasına taşıdık. Çalışma odası ilerde kızımın odası olacak inşallahama o zamana kadar misafir için kullanabilirim. Çocukları yatağı bitişikti küçük korktuğu için. Onları ayırdım. Bi tane masamız vardı çalışma sandalyesi de eşimin şimdilik idare eder ilerde bakarız duruma
Bende aldım koku giderici ama daha kullanmadım hiç koku olmuyo ya hemen temizleyinceSelamssss bugün ancak çamaşır yıkadım yine bütün spor ayakkabıları yıkadım
Kedi maması sipariş verdim kum koku giderici aldım gitti 800 tlayın 1 i gelemedi yaaa kızlar kumuna koku giderici alıyorum hiç koku yapmıyor bilginize
Eline sağlıkKızlaaar merhaba nasılsınız
Ben bugün ikinci adımı attım, daha önce mutfaktan bazı eşyalar attım kaldırdım vs şimdide gardolabıma giriştim... Senelerdir giymediğim yeni gibi duran şeyleri dolaba koyuyorum satılırsa ne ala satılmazsa taşınırken paket yapar birine veririm diye düşünüyoruö
Şuana kadar 7 parça koydum daha Bi sürü vaaar
Bakmak isterseniz eğer dolabıma kullanıcı adım @Tumay94
Ohhh ne güzel afiyet olsunBugün de böyle keyif saatim
Kokulu kumlar ağır geliyor kokusu bana o yüzden soft bir ürün aldım kum kabi da filtreli sorun olmadı. lavabonun yanına sığdı birde mükemmel oldu ortalıkta durmuyor.Selamssss bugün ancak çamaşır yıkadım yine bütün spor ayakkabıları yıkadım
Kedi maması sipariş verdim kum koku giderici aldım gitti 800 tlayın 1 i gelemedi yaaa kızlar kumuna koku giderici alıyorum hiç koku yapmıyor bilginize
Hayırlısı olsun o zamanValla daha o kadar çok şey var ki ferahlamanın yanında bile geçemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?