Kolay gelsin bellezamHani pasta fotosu?
Benim kızın doğum günü de cumartesi günü. Sen atlattın darısı benim başıma
Evdeki hesap çarşıya uymuyor malesefGünaydın kızlar
Bu ay bütçeme dikkat edeceğim
Kart 38 bin geldi10 bin kızın doğumgünü masrafı 28 bin aaylık çok mu yaaa
Bu ayı daha planlı geçirmek istiyorum
Dün sıfır harcama yapayım dedim akşam yemekler filan piştikten sora tüp bitti ama sabah doldurturum dedimne kadar idareliyim
Ama kızlar durmadı markete gidip abur cubur aldılar
Günaydınlar
Mia- midem düzeldi ama sesim kısıldı boğazım ağrıyor seneye hastalık anlamında hızlı bir başlangıç yaptım Allah beterinden korusun
Çocuklar biraz büyüyünce Ankara Eskişehir çok istiyorum inşallah nasip olur
Dün alt katı süpürüp sildim WC lavabosunu yıkadım. 1 mak çamaşır yıkayıp serdim.
Bugün üst katı temizlemek istiyorum kendimi iyi hissedersem
Teşekkür ederimKolay gelsin
Kendine dikkat et dinlene dinlene yap tam iş dönüşü denk gelmiş
Dikkat et canım hem çocuklar hem ev hem iş zor bir dönemTeşekkür ederimöyle yapıcam inşallah ev temiz olunca kendimi daha iyi hissediyorum
Çocuklar hasta onlardan bulaştıDikkat et canım hem çocuklar hem ev hem iş zor bir dönem
Çok geçmiş olsun canımÇocuklar hasta onlardan bulaştıbakalım bu kış nasıl geçecek
Afiyet olsun canım ben de işleri yaptım kek yaptım oğlumun arkadaşı gelecek bugün sınıf arkadaşı okula başlamadan görüşmeleri iyi olur diye düşündüm inşallah bu sene güzel geçer ağlamaz hiç inşallahMakineye camasir attım
Çantamı düzenledim
Tırnaklarımı kestim
Kahvaltı yaptık çay içiyorum.
Bugün hedefim bavulu boşaltıp temizlemek.
İnşallah canımAfiyet olsun canım bende işleri yaptım kek yaptım oğlumun arkadaşı gelecek bugün sınıf arkadaşı okula başlamadan görüşmeleri iyi olur diye düşündüm inşallah bu sene güzel geçer ağlamaz hiç inşallah
Teşekkür ederim cnm öyle yapayımÇok geçmiş olsun canımyorgunluktan bağışıklığın düşmüş olabilir bal pekmez ye güzel beslen
Eline sağlıkKüçüğüm yaprak sarma istedi
Dün dolma bugün sarma 2 tabaklık sardım
Büyük kız da soslu spagettiherkesün gönlü olacak bugün
Küçüğe de nevresim takımı almıştım geldi bugün
Bu ay trendyolu sileceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?