Günaydııın Dün Efese gittik. Çok güzeldi çok etkileyiciydi her şey. Yol çok uzunmuş ama 2 saat sürdü. Yorulduk geldik yemek söyledik. Bugün Eylül planlarımı yaptım az önce bakalım biz plan yaparken neler yaşayacağız

günaydın

Mikan Ben Antalya'da yaşıyorum. Her güne bir tshirt şort olacak şekilde al bence. Ben okul kıyafetlerinin yanına Lcw beyaz tshirt bej pantalon takviyesi yapıyorum. Bayrak töreni günleri okul forması diğer günler okul renklerine uygun olanları giydiriyorum. Zaten eylülde aldıklarım mayısa kalmıyor. Erkek çocuklarının top sevdası kıyafet düşmanı.

Kış döneminde de bayrak töreni olacak günlerde okul pantalonu ve swet giyiyor diğer günler okul sweti ama altına siyah eşofman altı giydiriyorum.
Sürekli dizleri yırtıldığı için okul bize bu yöntemi kendisi önerdi .

Benim hafta içi çamaşır yıkamak için vaktim olmuyor. Kendimi strese sokmamak adına ben bu şekilde çözüm buldum. Evde giymeye üç parça, gezmeye iki parça geri kıyafet yatırımını okul kıyafetlerine yapıyorum. Tamamen kendi rahatımı düşündüğüm için.

slm merin bakıcam bakalım işin içinden çıkamazsam öyle yapayım ben de

Şu an aşırı uykulu hissediyorum, çocuklar var uyuyamam nasıl kendime gelicem bilmiyorum sersem gibiyim. Bi kahve içtim kesmedi bi tane de filtre mi içsem

Selamlar
Tatil dönüşü malum ev temizliği ile geçti günüm
Camlar silindi
Balkon yıkandı
Yerler süpürüldü (robotla)
Yerler silindi
Toz alındı
Lavabo wc temizlenip, banyo silindi
2 mak çamaşır yıkandı
Bornozlar yıkandı
Banyo paspası yıkandı
Ütü yapıldı
Yemeği de eşim hazırladı sağolsun

Harikasın benim okul başladı başım fena ağırdı okuldan gelince ya tempoya alışmam zaman alacak gibi

Ohhhhh iyi eğlenmişsiniz canım

Selam kızlar 2 gün evi ellemedim abovvvvvvvv öldüm sabahtan beri toplamaktan

Eşimin kuzeni kız gitti bugün akşam yaaaaaa çok üzüldüm kızda ağladı beni de ağlattıalışmıştık

Bütün nevresimleri değiştirdim
Evi süpürdüm
(Allah ım ne toz birikmiş)

Milyon kere çamaşır yıkadım astım hala yıkanıyor

1 sepet ütü var yarın yapacağım

Kızı bugün. Okula görürdüm öğlenci devre 10 30 da gidecekmiş yarın. Da tatilmiş çarşambaya gidecek artık

Kızın kreş öğretmeni aradı yarın havuza ve pikniğe gideceklermiş gelsin dedi sabah 9 da götüreceğim akşam 5 de alacağım

Şimdi duşa girmem gerek ama çok yorgunummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…