slm merin bakıcam bakalım işin içinden çıkamazsam öyle yapayım ben degünaydın
Mikan Ben Antalya'da yaşıyorum. Her güne bir tshirt şort olacak şekilde al bence. Ben okul kıyafetlerinin yanına Lcw beyaz tshirt bej pantalon takviyesi yapıyorum. Bayrak töreni günleri okul forması diğer günler okul renklerine uygun olanları giydiriyorum. Zaten eylülde aldıklarım mayısa kalmıyor. Erkek çocuklarının top sevdası kıyafet düşmanı.
Kış döneminde de bayrak töreni olacak günlerde okul pantalonu ve swet giyiyor diğer günler okul sweti ama altına siyah eşofman altı giydiriyorum.
Sürekli dizleri yırtıldığı için okul bize bu yöntemi kendisi önerdi .
Benim hafta içi çamaşır yıkamak için vaktim olmuyor. Kendimi strese sokmamak adına ben bu şekilde çözüm buldum. Evde giymeye üç parça, gezmeye iki parça geri kıyafet yatırımını okul kıyafetlerine yapıyorum. Tamamen kendi rahatımı düşündüğüm için.
KıskandımBiz evde kahvaltı keyfi
HarikasınSelamlar
Tatil dönüşü malum ev temizliği ile geçti günüm
Camlar silindi
Balkon yıkandı
Yerler süpürüldü (robotla)
Yerler silindi
Toz alındı
Lavabo wc temizlenip, banyo silindi
2 mak çamaşır yıkandı
Bornozlar yıkandı
Banyo paspası yıkandı
Ütü yapıldı
Yemeği de eşim hazırladı sağolsun
Allah kolaylık versin canımHarikasınbenim okul başladı başım fena ağırdı okuldan gelince ya tempoya alışmam zaman alacak gibi
Teşekkür ederimAllah kolaylık versin canım
İlk gün diyedir, normal.
Bizim okul haftaya başlıyor, ben de o zaman başlamayı düşünüyorum yürüyüşlere
Henüz yolun başındayız zayifliycaz başarabiliriz
Hiih aynen bende haftaya basliycam bizim okul da haftaya başlıyorBizim okul haftaya başlıyor, ben de o zaman başlamayı düşünüyorum yürüyüşlere
Ohhhhh iyi eğlenmişsiniz canımGünaydııınDün Efese gittik. Çok güzeldi çok etkileyiciydi her şey. Yol çok uzunmuş ama 2 saat sürdü. Yorulduk geldik yemek söyledik. Bugün Eylül planlarımı yaptım az önce bakalım biz plan yaparken neler yaşayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?