Dedim canım cocugu bıraktım her yer çok kötü dedim gerçekten de öyle her şey yikaniyo şuan yerde halı yok mutfak dağınık ben öyle şeylere takilmam dedi iyi dedim zaten kapidayim diyo 😐
Bazıları insan kullanmayı iyi bilir ne yazıkki

Selam kızlar sabah uyandım boğazım çok kötü hemen sağlık ocağına gittim antibiyotik yazdı ordan annem uğradım 5 dk hemen tavuklu çorba yapmış 🫶🫶içtim ilacımı da içtim kızı okula bıraktım eve geldim yattım şimdi uyandım

Geçmiş olsun , ben de antibiyotik kullanıyorum 😣
Geçmiş olsun kızlar
Ben de antibiyotik kullanıyorum

Aynen bende öyle demeyi düşünüyorum yalan söylemek zorunda bırakıyor beni. Bı kere şey anlattı kadınlar için kurslar varya oraya gitmiş çocuklara bakıyorlar ya orda kursa gelen kadınların , ben kursa kayıt olsam çocuğu bıraksam gelmesem olur mu demiş 😂😂
Yok artık

Oyuncak vs. bitmiyor atıyorum atıyorum azalmayıp çoğalıyor sanki 🤦‍♀️
Ben de tam oyuncaklar konusunda ne yapıyorsunuz diye sorcaktım ki ortaya dalıp... Sormuyorum o zaman 😁 Her şeyde sadeleştim de şu oyuncak ve kırtasiye... Beni bitirdi yaa

Ben de tam oyuncaklar konusunda ne yapıyorsunuz diye sorcaktım ki ortaya dalıp... Sormuyorum o zaman 😁 Her şeyde sadeleştim de şu oyuncak ve kırtasiye... Beni bitirdi yaa
Oyuncak minimum düzeyde alıyorum yine de o konuda yeterince sadeleşemedim. Fazla yok gibi görünüyor ama sürekli dağılıyor. Hele o kutu oyunları beni benden aldı çoğunu sakladım o derece 😅

Back
X