- 23 Eylül 2013
- 25.094
- 51.837
- 798
Ben şöyle bişey yapmak istiyorum belki fikir olur size de![]()
Eşyaları atmamak için bahane gibi geliyor böyle dönüşüm projeleri

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şöyle bişey yapmak istiyorum belki fikir olur size de![]()
Bugün camlari kapıları silerim balkonu yıkarım bide banyo var yarın dinlenirim herhalde inşallahİsler bitti bende bittim
Aman dinlenelim bosver![]()
Eğer okuyorsa![]()
Zamanla hersey normale dönüyorBizim daha yolumuz uzun gibi o konuda![]()
Kolay gelsin ooo maşallahBugün camlari kapıları silerim balkonu yıkarım bide banyo var yarın dinlenirim herhalde inşallahdün bazayi kontrol ettim bı çuvala yakın şey çıkardım yastık yüzü nevresim tamir için duran asla yüzüne bakilmayan şeyleri attım artık
![]()
Evet ortada çok oyuncak olması dikkat dğınıklığı da yaratıyormuş ama işte bir türlü eleyemiyorum. Oyuncak dolabımız var onu alt kata getirip düzenlemeyi planlıyorum. Bir çekmecesi legolar, diğerinde barbie vs, birinde oyun hamurları diye... Oturma odamızı zaten oyun odası yaptık. Kafamda bir düzen oturtmak var tabi ama bir türlü tam uygulamaya sokamıyorumZamanla hersey normale dönüyor
Ama çok oyuncak olmasının çok faydası yok
Öyle bir arastirma makalesi okumuştum
Yinede çocukların eşyası çocukların kararı önemli tabi
Kendi alanınızdan feragat ettiğiniz için bunalmış hissediyorsunuz büyüdükçe odalarında oynama konusunu çözersiniz oyuncaklarda gözünüze takılmaz umarımEvet ortada çok oyuncak olması dikkat dğınıklığı da yaratıyormuş ama işte bir türlü eleyemiyorum. Oyuncak dolabımız var onu alt kata getirip düzenlemeyi planlıyorum. Bir çekmecesi legolar, diğerinde barbie vs, birinde oyun hamurları diye... Oturma odamızı zaten oyun odası yaptık. Kafamda bir düzen oturtmak var tabi ama bir türlü tam uygulamaya sokamıyorum![]()
Haklı olabılırsınızEşyaları atmamak için bahane gibi geliyor böyle dönüşüm projeleri![]()
Haklı olabılırsınızben de atmak istemiyorum oğlumun oyuncaklarını
Dağınıklı heryer oyuncak olması da hoşuma gitmiyor
O yüzden fikir hoşuma gitti![]()
İkisi de yok evde.Leke çıkarıcı ve bulaşık mak parlatıcısi dök bekle sonra yıkamaya at belki çıkar![]()
Bizim evde de yokİkisi de yok evde.
Ne kadar temiz titizim belli oldu demi
Bulaşık makinesine elma sirkesi koyanlardanım makineye sen ne koyuyorsun Mia? Zarar veriyor mu acaba?
Ya sorma detaya girdikçe ne kadar pis olduğu ortaya çıkıyorTemizledikce ev daha çok kirli görünüyor dimi![]()
Parlatıcı koyuyorumİkisi de yok evde.
Ne kadar temiz titizim belli oldu demi
Bulaşık makinesine elma sirkesi koyanlardanım makineye sen ne koyuyorsun Mia? Zarar veriyor mu acaba?
Yanlız değilmişimYa sorma detaya girdikçe ne kadar pis olduğu ortaya çıkıyor![]()
Oyun grubu felan yok mu oraya götürseniz . Aman otursun evde çok minnak dahaSelam kızlar, küçük kızım da okullu oldu, 4 yaş anaokuluna başladı bu sene, geçen hafta biraz ağladı, girmicem falan dedi deneme dersinde ama bu hafta hiç ses etmeden () okuluna başladı, sabah ben bırakıyorum ama öğlen servisle ananesine gidiyor.
oğlum ananesinde öğleye kadar tek şimdilik, düzenlerimiz değişti, yeni düzenimizi sevdik ama.
Şimdi tek sıkıntı oğlumun bende okula gidicem diye ağlaması3 yaş okul olsa valla göndereceğim ama maalesef şehrimde yokmuş 3 yaş.
bizim ev zaten oyun grubu :) ablası öğleye geliyor, hem minnak hemde hepsi gerçekten artık inanamadığım fiyatlarda.Oyun grubu felan yok mu oraya götürseniz . Aman otursun evde çok minnak daha![]()
Özeller alırSelam kızlar, küçük kızım da okullu oldu, 4 yaş anaokuluna başladı bu sene, geçen hafta biraz ağladı, girmicem falan dedi deneme dersinde ama bu hafta hiç ses etmeden () okuluna başladı, sabah ben bırakıyorum ama öğlen servisle ananesine gidiyor.
oğlum ananesinde öğleye kadar tek şimdilik, düzenlerimiz değişti, yeni düzenimizi sevdik ama.
Şimdi tek sıkıntı oğlumun bende okula gidicem diye ağlaması3 yaş okul olsa valla göndereceğim ama maalesef şehrimde yokmuş 3 yaş.