- 23 Ekim 2018
- 15.934
- 36.660
- 598
SağolKolay gelsin
Liste baya uzun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SağolKolay gelsin
Liste baya uzun![]()
Kolay gelsin canımGünaydınlar
Bugün temizliğimin bi bölümünü yapmayı planlıyorum. Bazı raflar düzenlenecek, fazlalıklar ayıklanacak, koltuk örtüleri yıkanacak, koltuklar silinecek. Mutfaktaki kilim yıkanacak. Bakalım kaçını yapabileceğim![]()
Olsun bir dolap cekmece basla gerisi gelirSağolsorma ya
hiç bir şey yapmadım dersem gün sonunda şaşırmayın
![]()
Yaaa yazarken hatırlamanGünaydıngünlük işleri hallettim. Bugün dinlenmeyi düşünüyorum artık çamaşır işleri var bide yemek yaparım. Birazdan kahvaltımızı hazırlarım
ütü yapmam lazım yazarken hatırladım
![]()
Evet biliyorum.
İnşallah bidaha kanamaz canım vurduğu için olabilir . Oğlumda duvara vurmuş kafasını okulda bı geldi kaşı kızarmış şişmiş erkek çocuğu olmak böyledir diyoGünaydın kızlar
Dün tam kızı yatıracam baktım burnu kanıyor ama çok kanadı anlamadım çok panikledim soğuk uygulama filan yaptım sonra durdu
Söylediğine göre merdivende demire çarpmış ama kanasa o zaman kanamaz mıydı
Şuan iyi çok şükür inşallah tekrarlamaz bir daha eşim hemen doktora götür dedi ama bekleyim dedim bir daha olursa giderim
Benimde küçükken evlenene kadar hatta evlenince de bikaç defa kanadı kılcal damarla ilgiliydi
Hayda nasıl başladın nasıl bitirdinGünaydıngünlük işleri hallettim. Bugün dinlenmeyi düşünüyorum artık çamaşır işleri var bide yemek yaparım. Birazdan kahvaltımızı hazırlarım
ütü yapmam lazım yazarken hatırladım
![]()
Geçmiş olsunGünaydın kızlar
Dün tam kızı yatıracam baktım burnu kanıyor ama çok kanadı anlamadım çok panikledim soğuk uygulama filan yaptım sonra durdu
Şuan iyi çok şükür inşallah tekrarlamaz bir daha eşim hemen doktora götür dedi ama bekleyim dedim bir daha olursa giderim
Benimde küçükken evlenene kadar hatta evlenince de bikaç defa kanadı kılcal damarla ilgiliydi
Hayallerim yıkıldıHayda nasıl başladın nasıl bitirdin![]()
Ya dün okula bir gittim erkek çocukları var ya birbirlerini yatırmışlar yere vuruyorlardı bende kavga ediyorlar sandım ayırmaya çalıştım abla oynuyoz dedilerİnşallah bidaha kanamaz canım vurduğu için olabilir . Oğlumda duvara vurmuş kafasını okulda bı geldi kaşı kızarmış şişmiş erkek çocuğu olmak böyledir diyo![]()
![]()
Teşekkürler. canımGeçmiş olsun![]()
Saydıklarının hiçbirini yemeyen kızlarım varHayallerim yıkıldıpazar var bugün ama gitmiycem valla hiç halim yok ya dün 9 bucukta uyumuşum . Kışlık felan da yapmiycam kışın balık fasulye ıspanak yeter bide nohut
![]()
Küçük kaç yaşında?Günaydın kızlar
Hazır paketli gıda yasak değil miBu çocukların sabah beslenmesine ne koyuyorsunuz yaben çubuk kraker meyve suyu muz koydum bugün mesela ne kadar çalışkan ve sağlıklı beslenmeye önem veren bir anne
![]()
Öyle mi ya hiç haberim yokHazır paketli gıda yasak değil mi
Krep, pankek, tost, simit, börek koyman lazım
Tabi bunları derken her gün poğaçacıdan simit poğaça börek alan evladı olan anne tavsiyesi
Bugün de harçlık götürdü çıtır tavuk yiyecek
Her sabah 3 ceviz kırıyorum bir gün sadece sabah yediiki gündür onun yerine ben yiyorum
![]()