Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim faiz kampanyası olacak diyorlardı ya bekle biraz sen beklerken fiyat 3 kat olur tabiBana da faizi çok yüksek geldi
Atma bence bilgisayarcı alır onu belli bir fiyata. Donanımını kullanıyorlar çünkü.Hanımlar eşimin 2 benim de 1 tane eski laptop var ama çalışmıyor onları ne yapabiliriz acaba?
Çöpe mi atayım?
Atma bence bilgisayarcı alır onu belli bir fiyata. Donanımını kullanıyorlar çünkü.Bi kilo et parası alırsın belkimmm
İlk önce bilgisayarciya sorayimEskiciler alır galiba çöpün yanına koysan da olur.
Elektronik atık kutusu var normalde ama nerde vardır ben de bilmiyorumİlk önce bilgisayarciya sorayim
Evet ya 1 ay bile farkediyorCanim faiz kampanyası olacak diyorlardı ya bekle biraz sen beklerken fiyat 3 kat olur tabi![]()
Yarın bizim de toplantı var.Toplantıdan çıktım pantolon almaya gittim ama daha gelmemiş yarın tekrar bakacağım.
Eve geldim kahve yaptım.
Çok teşekkürler.
TEGV atma bağışla projesi var. Bu tarz atıkları PTT kargo ile ücretsiz olarak gönderebiliyorsunuz.Hanımlar eşimin 2 benim de 1 tane eski laptop var ama çalışmıyor onları ne yapabiliriz acaba?
Çöpe mi atayım?
Faizler çok yüksek evet. Yoksa kredi bir şekilde ödenir. Biz ev alırken 10 yıllık kredi çekmiştik 9 yılı geçti gitti bile.Yok kız ben çalışmicam
İşte ben kendi içimde düşünüyom eşim öderiz diyor ama ben borçtwn korkarım![]()
Offff 10 yıllık ben yapamam çekersek 1 yada 2 senelik olacakYarın bizim de toplantı var.
Çok teşekkürler.
TEGV atma bağışla projesi var. Bu tarz atıkları PTT kargo ile ücretsiz olarak gönderebiliyorsunuz.
Faizler çok yüksek evet. Yoksa kredi bir şekilde ödenir. Biz ev alırken 10 yıllık kredi çekmiştik 9 yılı geçti gitti bile.
Canım zaten arabada o kadar uzun kredi olmaz. Eşin kendine güveniyorsa öderim diyorsa korkma. Ama yerinde olsam ben de altınımı bozdururum daha az kredi çektiririm çünkü oranlar yüksek.Offff 10 yıllık ben yapamam çekersek 1 yada 2 senelik olacak![]()
Hayırlısıyla inşallah canım bakalımCanım zaten arabada o kadar uzun kredi olmaz. Eşin kendine güveniyorsa öderim diyorsa korkma. Ama yerinde olsam ben de altınımı bozdururum daha az kredi çektiririm çünkü oranlar yüksek.
Teknoloji mağazaları da alıyor olabilr.Elektronik atık kutusu var normalde ama nerde vardır ben de bilmiyorum![]()
Bugün erken uyumayı düşünmüştüm oysa![]()
büyüyor ya çok cici insanın yiyesi geliyor
![]()
Bu nee mazlumBugün erken uyumayı düşünmüştüm oysa![]()
Amaaaa çok masum duruyor yaaaBugün erken uyumayı düşünmüştüm oysa![]()
Kolay gelsinGünaydınlar
Bugün temizliğimin bi bölümünü yapmayı planlıyorum. Bazı raflar düzenlenecek, fazlalıklar ayıklanacak, koltuk örtüleri yıkanacak, koltuklar silinecek. Mutfaktaki kilim yıkanacak. Bakalım kaçını yapabileceğim![]()