bir iş arkadaşımız 9 ay boyunca açığa alındı, bunun üzerine babasının da desteği ile (anne babasının 2 evini satmışlar sanırım) bulunduğumuz yerin en lüks cafe-bistro tarzı bir yeri devraldı, pasta ve yemek ustalarını otellerden transfer etmiş. işin kötü tarafı bu lüks yerin 3. sahibi olacak. büyük umutlarla girdi, cafeye başladıktan 10 gün sonra savcılıktan kovuşturmaya yer yoktur yazısı çıktı ve 1 ay sonra da işe dönebilir dendi, yıllık izinleri kullandı.Bence belli keşke olmasabüyük bir patlak ekonomide korkunç çöküş ardı kesilmez iflaslar, intiharlar, kaçanlar
bir iş arkadaşımız 9 ay boyunca açığa alındı, bunun üzerine babasının da desteği ile (anne babasının 2 evini satmışlar sanırım) bulunduğumuz yerin en lüks cafe-bistro tarzı bir yeri devraldı, pasta ve yemek ustalarını otellerden transfer etmiş. işin kötü tarafı bu lüks yerin 3. sahibi olacak. büyük umutlarla girdi, cafeye başladıktan 10 gün sonra savcılıktan kovuşturmaya yer yoktur yazısı çıktı ve 1 ay sonra da işe dönebilir dendi, yıllık izinleri kullandı.
geçen haftanın ilk 3 günü işe geldi, ölü gibi geziyordu ortalıkta, 3 gün aynı kıyafetle işe geldi ve sürekli sigara içiyordu. yemek yemedi, çay içmedi, kötü durumdaydı. 3.gün kötüyüm diye eve gitmiş, intihar etmiş, çok şükür kurtuldu, ancak tedavisi devam ediyor. işleri kötü durumdaymış ve cafeyi kapatmak istemiş, ancak kirayı yıllık anlaşmış, aylık 18 bin kapatılsa bile onu ödemek zorundaymış, diğer ayrıntıları ve zararı bilmiyorum.
şu an çok riskli bir ortam yeni iş kurmak için. insanlar elindekini koruma derdinde, yeni ev ve araba alan çevremde çok fazla yok. bir sürü inşaat boşta satılmayı bekliyor. ev kredileri çok yüksek, dolar da çok yüksek olunca inşaatçılar evi ucuza satamaz. inşaatçılar olmayan paralarla iş döndürüyorlar.
işe gelirken yol güzergahımda bakıyorum, ayda bir dükkan kapanıyor, kapanan yerlere de yeni işletme açılmıyor
Rabbim sonumuzu hayır etsin. her gün dehşet içinde izliyorum olanları. 2 yıl önce teyzem 2019 da ekonomik kriz çıkacak diyordu. ülkemiz üzerinde oynan oyun gibi palavra laflarla, gerçeği görmezden gelemeyiz. çok zor durumdayız.
her gün yeni intiharlar, iflaslar bizi bekliyor
bir iş arkadaşımız 9 ay boyunca açığa alındı, bunun üzerine babasının da desteği ile (anne babasının 2 evini satmışlar sanırım) bulunduğumuz yerin en lüks cafe-bistro tarzı bir yeri devraldı, pasta ve yemek ustalarını otellerden transfer etmiş. işin kötü tarafı bu lüks yerin 3. sahibi olacak. büyük umutlarla girdi, cafeye başladıktan 10 gün sonra savcılıktan kovuşturmaya yer yoktur yazısı çıktı ve 1 ay sonra da işe dönebilir dendi, yıllık izinleri kullandı.
geçen haftanın ilk 3 günü işe geldi, ölü gibi geziyordu ortalıkta, 3 gün aynı kıyafetle işe geldi ve sürekli sigara içiyordu. yemek yemedi, çay içmedi, kötü durumdaydı. 3.gün kötüyüm diye eve gitmiş, intihar etmiş, çok şükür kurtuldu, ancak tedavisi devam ediyor. işleri kötü durumdaymış ve cafeyi kapatmak istemiş, ancak kirayı yıllık anlaşmış, aylık 18 bin kapatılsa bile onu ödemek zorundaymış, diğer ayrıntıları ve zararı bilmiyorum.
şu an çok riskli bir ortam yeni iş kurmak için. insanlar elindekini koruma derdinde, yeni ev ve araba alan çevremde çok fazla yok. bir sürü inşaat boşta satılmayı bekliyor. ev kredileri çok yüksek, dolar da çok yüksek olunca inşaatçılar evi ucuza satamaz. inşaatçılar olmayan paralarla iş döndürüyorlar.
işe gelirken yol güzergahımda bakıyorum, ayda bir dükkan kapanıyor, kapanan yerlere de yeni işletme açılmıyor
Rabbim sonumuzu hayır etsin. her gün dehşet içinde izliyorum olanları. 2 yıl önce teyzem 2019 da ekonomik kriz çıkacak diyordu. ülkemiz üzerinde oynan oyun gibi palavra laflarla, gerçeği görmezden gelemeyiz. çok zor durumdayız.
Keşke böyle olmasaydı. Ama keşkeler bizi kurtarmıyor, kurtaramayacak. İş arkadaşınıza üzüldümbir iş arkadaşımız 9 ay boyunca açığa alındı, bunun üzerine babasının da desteği ile (anne babasının 2 evini satmışlar sanırım) bulunduğumuz yerin en lüks cafe-bistro tarzı bir yeri devraldı, pasta ve yemek ustalarını otellerden transfer etmiş. işin kötü tarafı bu lüks yerin 3. sahibi olacak. büyük umutlarla girdi, cafeye başladıktan 10 gün sonra savcılıktan kovuşturmaya yer yoktur yazısı çıktı ve 1 ay sonra da işe dönebilir dendi, yıllık izinleri kullandı.
çok üzüldüm yabir iş arkadaşımız 9 ay boyunca açığa alındı, bunun üzerine babasının da desteği ile (anne babasının 2 evini satmışlar sanırım) bulunduğumuz yerin en lüks cafe-bistro tarzı bir yeri devraldı, pasta ve yemek ustalarını otellerden transfer etmiş. işin kötü tarafı bu lüks yerin 3. sahibi olacak. büyük umutlarla girdi, cafeye başladıktan 10 gün sonra savcılıktan kovuşturmaya yer yoktur yazısı çıktı ve 1 ay sonra da işe dönebilir dendi, yıllık izinleri kullandı.
günaydın kızlar
buyurun çaya
oğluma kahvaltı hazırlıyorum
iş gidecek
yapamıyorsan yapma saten hep yapıyorsunGünaydınlar
Bu aralar canım hiç iş yapmak istemiyor
Ben de 3 gün önce ogluşa kışın giyeceği kıyafetlerini aldım. Yüzde 50 indirim vardı. Sanırım karlı oldu. Sweatshirtler pantalon gömlek filan.Düğünlerde giymek için kendime siyah bir elbise aldım.
bayramda evdekilerle idare edicem.
sezon sonu alışveriş yapmam ama kızıma yazlık bulursam önümüzdeki yıl için alıcam.
her kış ve yaz ayında dolabı yenilemem gerekiyor.
Ben de 3 gün önce ogluşa kışın giyeceği kıyafetlerini aldım. Yüzde 50 indirim vardı. Sanırım karlı oldu. Sweatshirtler pantalon gömlek filan.
Güle güle giysinler inşallah
yapamıyorsan yapma saten hep yapıyorsun
Güle güle kullansinlar. Nerden aldiniz? Ben de bakmayi düşünüyorum.Ben de 3 gün önce ogluşa kışın giyeceği kıyafetlerini aldım. Yüzde 50 indirim vardı. Sanırım karlı oldu. Sweatshirtler pantalon gömlek filan.
Güle güle giysinler inşallah
Aynen benimde oğluma kışlık alışveriş yapmam lazım hiçbirşeyi kalmadı int üzerinden pek alışveriş yapmadim kalitesi nasıl olur emin olamadim..Güle güle kullansinlar. Nerden aldiniz? Ben de bakmayi düşünüyorum.Mia-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?