gayet ferah ve sade çok sevdim, benım mutfak bıraz genısce bir kare şeklinde bu bos buyuk halından kurtulmak amacıyla u tezgah dusundum, malzeme olarak tezgahı ahşap görünümlü çok istiyorum ama eşim dayanıklı ve kullanışlı olmaz dedi, bakalım daha zaten zaman var ama ben tabi arastırmayı sevdıgımden sımdıden kafamda netleşsin istoyrum, bu arada banyo ve lavabolar ıcın guzel fikirler buldum, yapacagınız zaman size de yollarım :)

aa bu da çok iyiymişş, çok begendimmm,

bizim şehrimizde su aşırı derecede kireçli ve tek sefer duştan sonra bile acaip şekilde su izleri kalıyor, benım bunu çok göstermeyecek bir çözümle tadilata gitmem gerekiyor, aklınıza gelen birşey olursa lütfen paylaşalım :)

Eki Görüntüle 2178162 banyo kabini bu şekilde fayanslar düz beyaz olcak.

benimde mutfağım dikdörtgen çizimlerimi yaptım.
mutfağa ada düşünüyorum çünkü fazla yemek pişirme alanım olmuyor.
ben tezgahları beton düşünüyorum burda yaptırmak zor o sebeple granit olabilir.

Ohh kızlar sohbetini bol olsun.
Ne zamandır yazmadım buraya. Atılacak verilecek fazlalık eşya hiçbir şey kalmadı bende.
Bir tek bardak kırıldı onu attım geçenlerde

Bir hışımla girdim sadeleşme işine bir anda oldu bitti

Geçenlerde kozmetik ve kıyafet alışverişi yaptım. İhtiyacım olmayan kullanmayacağım hiçbir şey almadım.
Çoook eskiden olsa indirimde diye üç beş şampuan duj jeli falan alırdım. Artık sadece eksik olanı alıyorum

Biri bitmeden yenisini almıyorum
Stokçu değilim. Ruhum daralıyor kalabalıktan.

Vayy çok kısa sürdü senin minimal yolculuk :)
bugün annemi aradım 2 kutu verilecek çıktı.
annem diyoki bu gidişle evde tabak kalmıcak.
dedim tek tabak yeter ortadan yeriz.

Vayy çok kısa sürdü senin minimal yolculuk :)
bugün annemi aradım 2 kutu verilecek çıktı.
annem diyoki bu gidişle evde tabak kalmıcak.
dedim tek tabak yeter ortadan yeriz.

Bu ayın sonunda taşınıyoruz. Diğer aile bireyleri de uygun gördüğü şeyleri taşınırken eleyip evden uzaklaştırabilirler

Bakalım daha atılacak satılacak bir şey çıkar illaki taşınırken de

sürekli eskiyen ve kullanılmayan şeyler çıkıyor.

mutlaka çıkar canım ev işi bitermi :)

Kanz dan aldim canım. Nispeten normal indirimli fiyatları. Hep indirimden alıyorum bu şekilde
Mia- teşekkürler
Hep sezon sonu indirimlere hevesleniyorum da ya unutuyorum ya firsat olmuyor kaciriyorum.
Tesekkur ederim bunlar aklimda olsun kizlar Mia-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…