Sabah poğaça aldım
Elektrikler gitmiş o sırada
Etrafı toparlarken geldi neyseki
Dünden camasir katladim çamaşırları gününde katlayamiyorum hep birsey çıkıyor 😅

Camasir mak bulaşık mak calisiyor
Kızım banyoda, arkadaşım çağırdı ona gideceğiz bir iki saat sonra.

Gelince yemek yaparım. ödev işlerini planlamak gerekiyor kitap okuma, İstiklal marşı ezberleme 10 kıta, çarpım tablosu ve bir tane de tatil kitabı var.
Biraz fazla ödev verilmiş sanki 🤔
Bana da fazla geldi 🥺 Ertuğrulun öğretmeni hiç ödev vermemiş arkadaşla konuştum dün çok fazlaymış ödev bizim de az biraz ödev olsaydı iyiydi 😂 İstiklal marşını dönem içinde kıta kıta ezberlediler öyle yapsaydı daha kolay olurdu bence çocuklar için. Çarpım tablosu bizim de ezberlenecek ama acelesi yokmus

Sabah poğaça aldım
Elektrikler gitmiş o sırada
Etrafı toparlarken geldi neyseki
Dünden camasir katladim çamaşırları gününde katlayamiyorum hep birsey çıkıyor 😅

Camasir mak bulaşık mak calisiyor
Kızım banyoda, arkadaşım çağırdı ona gideceğiz bir iki saat sonra.

Gelince yemek yaparım. ödev işlerini planlamak gerekiyor kitap okuma, İstiklal marşı ezberleme 10 kıta, çarpım tablosu ve bir tane de tatil kitabı var.
Biraz fazla ödev verilmiş sanki 🤔
Bana da fazla geldi 🥺 Ertuğrulun öğretmeni hiç ödev vermemiş arkadaşla konuştum dün çok fazlaymış ödev bizim de az biraz ödev olsaydı iyiydi 😂 İstiklal marşını dönem içinde kıta kıta ezberlediler öyle yapsaydı daha kolay olurdu bence çocuklar için. Çarpım tablosu bizim de ezberlenecek ama acelesi yokmus

Selamlar
Biz tatilde geç kalkıyoruz☺️
Evi toplayıp kahvaltı yaptık
Kahvaltı bulaşıkları yıkandı
Nevresimler yıkandı
Lavabo wc temizlendi
Mutfak halısı yıkanıyor

Kızım da ödev yapıyor. Biz tatil kitabı aldık. Onun dışında okuma kitabı vardı, bitirdi. Sonrasında evdekilerden okumaya devam eder. Çarpma işlemine geçmediler. İstiklal marşının on kıtası da 2. Sınıf için erken değil mi?

Ben de dönem içinde 70 çocuk kitabı verdim sınıf kütüphanesine.

Bizde hepsini yetistiremeyiz sanırım olduğu kadar
Sözde tatil ya hani 😅 çocuklar nefes alsın biraz.

Selamlar
Biz tatilde geç kalkıyoruz☺️
Evi toplayıp kahvaltı yaptık
Kahvaltı bulaşıkları yıkandı
Nevresimler yıkandı
Lavabo wc temizlendi
Mutfak halısı yıkanıyor

Kızım da ödev yapıyor. Biz tatil kitabı aldık. Onun dışında okuma kitabı vardı, bitirdi. Sonrasında evdekilerden okumaya devam eder. Çarpma işlemine geçmediler. İstiklal marşının on kıtası da 2. Sınıf için erken değil mi?

Ben de dönem içinde 70 çocuk kitabı verdim sınıf kütüphanesine.
Eline sağlık
Bizde henüz geçmedik 2. Dönem baslayacaklarmis şimdiden çocuklara bu kadar ezber yinede tuhaf geldi.
Kitap okusalar birkaç test çözülse neyse konuları unutmasınlar diye normal olur gibiydi
Tatil birde evde vakit çok geçmiyor hafta sonları falan

Eline sağlık
Bizde henüz geçmedik 2. Dönem baslayacaklarmis şimdiden çocuklara bu kadar ezber yinede tuhaf geldi.
Kitap okusalar birkaç test çözülse neyse konuları unutmasınlar diye normal olur gibiydi
Tatil birde evde vakit çok geçmiyor hafta sonları falan
Çarpım tablosu olarak değilde ritmik saymayla mantığını öğrenseler yeterli bence neyse bakalım 😆 kaçıncı sayfadasin Mia bu Levini Esra Erola göndersek 😂😂 bı röportaj vardı evlenmek istediğini bütün dillerde söylüyordu yaşlı bi adam okurken aklıma o dayı geliyo 😂😂

Çarpım tablosu olarak değilde ritmik saymayla mantığını öğrenseler yeterli bence neyse bakalım 😆 kaçıncı sayfadasin Mia bu Levini Esra Erola göndersek 😂😂 bı röportaj vardı evlenmek istediğini bütün dillerde söylüyordu yaşlı bi adam okurken aklıma o dayı geliyo 😂😂
Okuyamadım ya bir türlü hep bir yerlere gidiyoruz ya misafir geliyor elime alamadım temizlik falan derken.

😂Levin neyin kafasin da çözemedim.
Sıkıcı hayatına renk katmak istiyor galiba
Yaşadığı yer çiftlik gibiymiş ya.
Kaçıncı sayfadasin 😄

Kitabın sonlarına doğru Müge Anlı lik bir durum olmaz umarım 😂😂😂

Okuyamadım ya bir türlü hep bir yerlere gidiyoruz ya misafir geliyor elime alamadım temizlik falan derken.

😂Levin neyin kafasin da çözemedim.
Sıkıcı hayatına renk katmak istiyor galiba
Yaşadığı yer çiftlik gibiymiş ya.
Kaçıncı sayfadasin 😄
205 e geldim sonunda 😆 kütüphane mesaj attı kitabı iade süresi dolmuş bugün gidip uzattım 😂😂

Çamaşırları kurutmaya attım
Bulaşık mak bitmis onu da yerlestireyim
Eylüle yemek hazırlarım.
Eşim geç gelecek sanırım
Kitap okuyayım bari Eylül de okur kitabını bir yerden başlamak lazım 😅

Selamlar
Akşamdan ütüleri yaptım
Sabah da rutin işleri halledip, banyo paspasını yıkadım
Kızımla avmye geldik. Oyun alanında biraz eğlenir sonra yemek yeriz..

Selam kızlar
Bugün de başka yere davetliydik
Öğlene kadar işlerimi yaptım sonra gittim.

Yarın evde olurum artık.

Son çamaşırlar yıkandı ama paspas battaniye yine yıkamaya devam ederim sırayla.
Acayip yemek yedim akşama yemem eşime kızıma hazırlarım birseyler.

Selamlar
Geçen ay Bugün son alışverişimi yapmışım
Yani tam bir ay olmuş.
Para hesabıma yatınca hemen gittim birikim yapmıştım.
Bir miktar da banka hesabımda duruyor ihtiyacım olanları almak için ama biten bir ürün olmadı.
Telefon faturam otomatik ödeniyor o yüzden bankada param olması gerekli.

Bir miktar da nakit olarak çekmiştim gıda alışverişi yapacagim zamanlar harcamak için
Karne hediyeleri vs nakit kullanıyorum.

Borcum hiç yok.

İyi gidiyorum. Tabi arada birseyler almak istiyorum
En son kalemler için duzenleyici almak istemiştim evden alternatif şeyler buldum.
Bu süreçte böyle evdekileri değerlendirmek öncelik tanımaya başladım.

Çevremde alışveriş konusu açılınca bu yıl birikim yapıyorum diye bahsediyorum.

Bazı günler aklıma bile gelmemeye başladı alışveriş.
Ama en son eşim kendine tras makinesi alınca banada bluz aldı hediye. Hediyelere açığım her zaman 😅

Şuan tam tersi harcamaya devam etseydim önümüzdeki ay baya zorlanacaktım.
Amacım para yönetimini öğrenmek.

Gelen parayı 3 bölüme ayırdım
Birikim... Gr altın
Acil durum fonu... Banka hesabım
Günlük harcama... Nakit cüzdanım

Back
X