Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet iyi benceUyanır uyanmaz almam asla ben de hatta uçak modundan bile çıkarmam kolay kolay kahvaltı edip mutfağı toplayana kadar ama sonra bir aldım mı elime işte sürekli buraya instaya Pinterest ve YouTube a giriyorum. Instagramı dün sildim artık![]()
Öyle diyorsan devam o zamanGayet iyi bence![]()
Eskiden arkadaşlık ilişkileri daha iyiydiÖyle diyorsan devam o zaman![]()
Bence de normal . Benim Instagram WhatsApp hiç biri yok. Bende sürekli kontrol ediyodum bildirim olmamasına rağmenÖyle diyorsan devam o zaman![]()
İnsta benim de yok ama whatsapp varBence de normal . Benim Instagram WhatsApp hiç biri yok. Bende sürekli kontrol ediyodum bildirim olmamasına rağmensadece buraya giriyorum gün içinde. İş felan yaparken bişiler açıp izliyorum. Senin 3 çocuk iş güç yemek zaten fırsatın olmuyodur azcikda telefonda gezin canım nolacak
![]()
İçimdeki suçluluk duygusunu alıp götürdünüz Mia yla, teşekkürlerBence de normal . Benim Instagram WhatsApp hiç biri yok. Bende sürekli kontrol ediyodum bildirim olmamasına rağmensadece buraya giriyorum gün içinde. İş felan yaparken bişiler açıp izliyorum. Senin 3 çocuk iş güç yemek zaten fırsatın olmuyodur azcikda telefonda gezin canım nolacak
![]()
Senden de onay aldıysam tamamdır bu işİnsta benim de yok ama whatsapp var
Okul dershane grupları derken içinden çıkılmaz bir halde
Her dakika bilmem kim ödevini yaptı mesajları geliyor
Sessiz e alsam önemli bişey yazarlarsa kaçırıyorum
Uzak durmak zor telefondan
Mikanın bence de iyi ortalaması![]()
Benim ortalama 5 saatBence de normal . Benim Instagram WhatsApp hiç biri yok. Bende sürekli kontrol ediyodum bildirim olmamasına rağmensadece buraya giriyorum gün içinde. İş felan yaparken bişiler açıp izliyorum. Senin 3 çocuk iş güç yemek zaten fırsatın olmuyodur azcikda telefonda gezin canım nolacak
![]()
Yok ya o denli değil çok şükür ama sanki bu kadar bakmasam daha verimli olur gibi bir his sadeceBenim ortalama 5 saat
İş yaparken arka planda müzik yada dizi acıyorum 2-3 saat öyle geçiyor
Tv sadece akşamları açıyoruz bazen.
Kızımla oynadığımız oyun var burası var derken bana normal geliyor
Ama telefondan kaynaklı işler kalıyorsa o zaman orada bir problem vardır. O noktada uzaklaşmak gerek.
Tabi o kararını etkilemek için demedim yinede uzaklaşmak belki de iyi gelir aklında kalmasın.Yok ya o denli değil çok şükür ama sanki bu kadar bakmasam daha verimli olur gibi bir his sadece![]()
Rica ederimİçimdeki suçluluk duygusunu alıp götürdünüz Mia yla, teşekkürler![]()
İnsta benim de yok ama whatsapp var
Okul dershane grupları derken içinden çıkılmaz bir halde
Her dakika bilmem kim ödevini yaptı mesajları geliyor
Sessiz e alsam önemli bişey yazarlarsa kaçırıyorum
Uzak durmak zor telefondan
Mikanın bence de iyi ortalaması![]()
Ben de kapıları silme işini tamamladım bugünYatak odasından sonra mutfak tezgahı ve ocak detaylı temizlendi süpürdüm sildim.
Yoruldum![]()
Sağol canımOhhh ellerine sağlık canım bu hafta sonu dinlen ama artık
Eline sağlıkBen de kapıları silme işini tamamladım bugünyemek yaptım mutfak topladım çay içiyorum şu anda, oğlumla problem çözüyoruz bir yandan
![]()