Daha aydınlatıcı oldu Teşekkürler

Slmlar kızlar
Cumartesi bol gezmeli pazar bol ev işli geçti. Dün ev işlerini halledip kontrolü yeniden elime aldım çok şükür. Dışarda ceviz kırdık 2 poşet ama öyle bi bel ağrısı yaptı ki sonrasında neyse bugün daha iyiyim. Bu arada İtalyan zinciri benim de çok hoşuma gidiyor bi de bu sene modası geçti deniyor ama Ajda bilezikleri de favorim. İlk fırsatta almayı düşünüyorum. Eşime sevgililer günü diyorum araba aldık ya diyor
Herkese iyi haftalar

Bizim geçen ay evlilik yıldönümümüzdü. Yarım tur pırlanta denemiştim. Eşim onu alayım sana dedi ama taşa para vermek istemedim açıkçası. Ajda bilezikler benim de aklımda yatırım için çok iyi ama takar mıyım bilmiyorum. Gidip denemek lazım
İtalyan zincir neymiş diye şimdi baktım da yok ya ben onu da takmam galiba daha günlük bir şey istiyorum.

Burgu şeklinde zincir hoşuma gidiyor ama kalın olacak ince değil
Bugün kuyumcuya gittim çok güzel şeyler vardı ya

Burgu şeklinde zincir hoşuma gidiyor ama kalın olacak ince değil
Bugün kuyumcuya gittim çok güzel şeyler vardı ya
Geçen gün kuyumcunun önünden geciyoduk oğlum anne büyüyünce sana hepsinden alcam dedi kendisi de çeyrek bileklik istiyo erkekler takmaz dedim niyeymis ya takarim istediğimi dedi

Tam tur güzel oluyor çok güzel duruyor parmakta

Ben çok severim takı

Aslında altın takıları güzel kombinleyince çok hoş duruyor
Ard arda yeni gelin gibi bilezik takmak değil de bileziği başka bir bileklikle yada aksesuar ile takmak çok güzel oluyor
İtalyan zincirini beyaz gömlek kot pantolon la bile takabılıyorsun
Yada ince bir kaç kolyeyle bile güzel duruyor

Fotolarda ki gibi

Eklentiler

• IMG_1842.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_1843.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 41
Evet özellikle değer kaybetmediği ve zarif durduğunu düşündüğüm için istiyorum ben de. Ben de günlük kullanamam öyle şeyleri ama düğünde özel günde vs takarım

Aynen arkadaşım saatin yanına bileklikler takmış.
Bana abartı gelir yapamam ama çok güzel durmuş.
Aksesuar kombinlemek zor iş

Ben de tam tur seviyorum. Ona bakarken kuyumcu bana yarım turu önerdi. Daha sonra üzerinde büyütme küçültme vs yaptırabilirsiniz dedi. Tam turda hiç bir şey yapılmaz falan dedi.

Ben de tam tur seviyorum. Ona bakarken kuyumcu bana yarım turu önerdi. Daha sonra üzerinde büyütme küçültme vs yaptırabilirsiniz dedi. Tam turda hiç bir şey yapılmaz falan dedi.
Oluyor küçültme büyültme tam turda ama yeniden yüzük yapmak gibi
Bütün taşlar tek tek çıkıyor yüzük ölçüsü yapılıp tektar takılıyor
Zahmetli bir iş olduğundan yarım turu öneriyorlar onlar kolay çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…