Daha aydınlatıcı olduEvet,
Kirpik lifting; kirpiğinize dışarıdan herhangi bir ekleme yapılmadan, kıvırma ve boyama işlemidir. Halk arasında kirpik kıvırma olarak da adlandırılmaktadır. Bu sayede kirpikleriniz daha hacimli, uzun ve kavisli bir görünüme kavuşuyor.
Bizim geçen ay evlilik yıldönümümüzdü. Yarım tur pırlanta denemiştim. Eşim onu alayım sana dedi ama taşa para vermek istemedim açıkçası. Ajda bilezikler benim de aklımda yatırım için çok iyi ama takar mıyım bilmiyorum. Gidip denemek lazımSlmlar kızlar
Cumartesi bol gezmeli pazar bol ev işli geçti. Dün ev işlerini halledip kontrolü yeniden elime aldım çok şükür. Dışarda ceviz kırdık 2 poşet ama öyle bi bel ağrısı yaptı ki sonrasındaneyse bugün daha iyiyim. Bu arada İtalyan zinciri benim de çok hoşuma gidiyor bi de bu sene modası geçti deniyor ama Ajda bilezikleri de favorim. İlk fırsatta almayı düşünüyorum. Eşime sevgililer günü diyorum araba aldık ya diyor
Herkese iyi haftalar
Burgu şeklinde zincir hoşuma gidiyor ama kalın olacak ince değilSlmlar kızlar
Cumartesi bol gezmeli pazar bol ev işli geçti. Dün ev işlerini halledip kontrolü yeniden elime aldım çok şükür. Dışarda ceviz kırdık 2 poşet ama öyle bi bel ağrısı yaptı ki sonrasındaneyse bugün daha iyiyim. Bu arada İtalyan zinciri benim de çok hoşuma gidiyor bi de bu sene modası geçti deniyor ama Ajda bilezikleri de favorim. İlk fırsatta almayı düşünüyorum. Eşime sevgililer günü diyorum araba aldık ya diyor
Herkese iyi haftalar
Geçen gün kuyumcunun önünden geciyoduk oğlum anne büyüyünce sana hepsinden alcam dediBurgu şeklinde zincir hoşuma gidiyor ama kalın olacak ince değil
Bugün kuyumcuya gittim çok güzel şeyler vardı ya
Olsun alsin yatırım olurGeçen gün kuyumcunun önünden geciyoduk oğlum anne büyüyünce sana hepsinden alcam dedikendisi de çeyrek bileklik istiyo erkekler takmaz dedim niyeymis ya takarim istediğimi dedi
Ay yok çok şükür kalmadıİp kaldıysa kolyede yapar
Bu yıl ipini yapmis sonraki yıl pırlanta gelecek gibi
Tam tur güzel oluyor çok güzel duruyor parmaktaBizim geçen ay evlilik yıldönümümüzdü. Yarım tur pırlanta denemiştim. Eşim onu alayım sana dedi ama taşa para vermek istemedim açıkçası. Ajda bilezikler benim de aklımda yatırım için çok iyi ama takar mıyım bilmiyorum. Gidip denemek lazım
İtalyan zincir neymiş diye şimdi baktım da yok ya ben onu da takmam galibadaha günlük bir şey istiyorum.
Evet özellikle değer kaybetmediği ve zarif durduğunu düşündüğüm için istiyorum ben de. Ben de günlük kullanamam öyle şeyleri ama düğünde özel günde vs takarımBizim geçen ay evlilik yıldönümümüzdü. Yarım tur pırlanta denemiştim. Eşim onu alayım sana dedi ama taşa para vermek istemedim açıkçası. Ajda bilezikler benim de aklımda yatırım için çok iyi ama takar mıyım bilmiyorum. Gidip denemek lazım
İtalyan zincir neymiş diye şimdi baktım da yok ya ben onu da takmam galibadaha günlük bir şey istiyorum.
Kuyumcu bakmayı ben de çok severimBurgu şeklinde zincir hoşuma gidiyor ama kalın olacak ince değil
Bugün kuyumcuya gittim çok güzel şeyler vardı ya
Çocuk özgür ya karışmayınGeçen gün kuyumcunun önünden geciyoduk oğlum anne büyüyünce sana hepsinden alcam dedikendisi de çeyrek bileklik istiyo erkekler takmaz dedim niyeymis ya takarim istediğimi dedi
Aynen arkadaşım saatin yanına bileklikler takmış.Tam tur güzel oluyor çok güzel duruyor parmakta
Ben çok severim takı
Aslında altın takıları güzel kombinleyince çok hoş duruyor
Ard arda yeni gelin gibi bilezik takmak değil de bileziği başka bir bileklikle yada aksesuar ile takmak çok güzel oluyor
İtalyan zincirini beyaz gömlek kot pantolon la bile takabılıyorsun
Yada ince bir kaç kolyeyle bile güzel duruyor
Fotolarda ki gibi
Ben de tam tur seviyorum. Ona bakarken kuyumcu bana yarım turu önerdi. Daha sonra üzerinde büyütme küçültme vs yaptırabilirsiniz dedi. Tam turda hiç bir şey yapılmaz falan dedi.Tam tur güzel oluyor çok güzel duruyor parmakta
Ben çok severim takı
Aslında altın takıları güzel kombinleyince çok hoş duruyor
Ard arda yeni gelin gibi bilezik takmak değil de bileziği başka bir bileklikle yada aksesuar ile takmak çok güzel oluyor
İtalyan zincirini beyaz gömlek kot pantolon la bile takabılıyorsun
Yada ince bir kaç kolyeyle bile güzel duruyor
Fotolarda ki gibi
Evet pahalıdır dimiKuyumcu bakmayı ben de çok severim
Kolye zincir çok bakmıyorum ama var bi kaç tane en çok kolyem var hatta
burgunun kalınları da baya yatırım olur artık çok pahalıdır
Çocuk özgür ya karışmayın
[/QUOTÇok seviyo altını Gold ev eşyalarıni hiç bana çekmemiş
Yüzük bile takamayan ben fenalık geliyo ben bişey taktigim zaman ruhum fakir kabul edemiyoAynen arkadaşım saatin yanına bileklikler takmış.
Bana abartı gelir yapamam ama çok güzel durmuş.
Aksesuar kombinlemek zor iş
Oluyor küçültme büyültme tam turda ama yeniden yüzük yapmak gibiBen de tam tur seviyorum. Ona bakarken kuyumcu bana yarım turu önerdi. Daha sonra üzerinde büyütme küçültme vs yaptırabilirsiniz dedi. Tam turda hiç bir şey yapılmaz falan dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?