Ekmeksiz doymam ben yaBeyhan budak 21 günlük challengelarla ilgili bir video yayınlamış. Hayatınızı değiştirmeye yetmez ama iyi bir başlangıç noktası oluşturur diyor. Ben de o gazla bugün ekmeksiz 21 güne başlama kararı alıp uyudum dün gece. Defalarca emzirme sonrası ve de bugün boş gün olması sebebiyle sabah koşa koşa fırına gittim
Bu ekmek meselesini emzirme sonrasına bıraktım ya
Tam buğday çavdar ekmeği alsan 2 dilim den fazlası yenmiyo zatenBeyhan budak 21 günlük challengelarla ilgili bir video yayınlamış. Hayatınızı değiştirmeye yetmez ama iyi bir başlangıç noktası oluşturur diyor. Ben de o gazla bugün ekmeksiz 21 güne başlama kararı alıp uyudum dün gece. Defalarca emzirme sonrası ve de bugün boş gün olması sebebiyle sabah koşa koşa fırına gittim
Bu ekmek meselesini emzirme sonrasına bıraktım ya
Ben de öyleyim aslında ama aşırı abartıyorum bu aralar bir iki dilim yiyip bırakabilsem sıkıntı olmayacak bi de ben yeşillik çok severim ama onu bile ekmeğe sarıp yemeyi severimEkmeksiz doymam ben ya
Ha tamam pilavla makarnayla ekmek yiyenlerden değilim ama kahvaltıyı ekmeksiz düşünemiyorum.
Sen onları tost makinesinde ısıtıp çıtır çıtır yemeyi denedin mi üstüne tereyağı ya da pekmez tahinle vsTam buğday çavdar ekmeği alsan 2 dilim den fazlası yenmiyo zaten
Konuya çok hakim değilim, bana biraz anlamsız gelse de bilemiyorum belki bir mantığı vardırKızlar Barış Muslu kitapları okudunuz mu? NeuroFormata inanıyor musunuz? Ben tavsiye üzerine okumaya başladım. Kitapta bu teknikle iyileşen insanlardan bahsediliyor. Hiç de inanmam bu tarz şeylere ama internette de işe yaradığına dair çokça yazılar yazılmış. Sizin düşüncenizi merak ettim.
BilmiyorumKızlar Barış Muslu kitapları okudunuz mu? NeuroFormata inanıyor musunuz? Ben tavsiye üzerine okumaya başladım. Kitapta bu teknikle iyileşen insanlardan bahsediliyor. Hiç de inanmam bu tarz şeylere ama internette de işe yaradığına dair çokça yazılar yazılmış. Sizin düşüncenizi merak ettim.
Ben okudumKızlar Barış Muslu kitapları okudunuz mu? NeuroFormata inanıyor musunuz? Ben tavsiye üzerine okumaya başladım. Kitapta bu teknikle iyileşen insanlardan bahsediliyor. Hiç de inanmam bu tarz şeylere ama internette de işe yaradığına dair çokça yazılar yazılmış. Sizin düşüncenizi merak ettim.
GünaydınGünaydin
Güle güle kullanınGünaydın
Kızımı okula bıraktım
Market alışverişi yaptım
Dinleniyorum..
Aldıklarımı yerleştirip, ortalığı toplarım. Duş, kahvaltı.. sonra avmye gideceğim. İnternetten eşime ve kızıma bir şeyler aldım mağazadan teslim alıcam. Hem biraz gezinirim
Ooo maşallah bitirdin kitabıKitapta 950. Sayfadayim bitti sayılırbugün biraz daha iyiyim evi toparlarim toparlamak zaten baya zamanımi alır . Sabah uyanınca pilates yaptım Allah'ım nolur düzenli yapayım amiiin
Sağol miacımGüle güle kullanın
Hafta ici yoğun olmuyordur dimi mağazalar.
Ne güzel gitmeyeli uzun zaman olduSağol miacım
Evet özellikle öğleden önce çok güzel oluyor sakinlik.. mağazalar yeni açılmış kimseler yok ve her şey katlı düzenli oluyor
5. Kitap tebriklerSelam
Listemden farklı kitaplar okumaya başladım ama listemi de bitireceğim yıl içinde kararlıyım
Her aya bir kitap yazmıştım onu zaten okurum yanına başka kitaplar gibi düşündüm
Bu ara kütüphaneden kitap almaya başladım, bir teslim süresi olması beni motive ediyor ve yeni yazarlarla tanışmış oluyorum
Bu yılın 5.kitabına başladım dün
İrvin yalom - Divan
Onun dışında pek eve dair motivasyonum yok biraz ihmal ettim amaan yap yap nereye kadar modundayım
Bugün yarın okuldan dönünce biraz evi düzenlesem iyi olacak
Spor anlamında 2 aydır zumbaya gidiyorum iyi hissettiriyor haftada 2 gün akşamları
Sağlık beslenme takviye kısmında da toz kollajen kullanmaya başladım umarım etkisini görürüm
Hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?