- 19 Şubat 2021
- 6.479
- 18.367
- 198
- 39
GünaydınGünaydın
Bugün yorucu bir sabah oldu neyse oturdum artık dinleniyorum
Eylül okula gitti normalde evde kalsa iyi olurdu etkinlik varmış.
Dün tatil yerimizin rezervasyonunu yaptırdık.
Günaydin bende yeni oturdum ama işlerim bitmedi daha öğlen devam ederimGünaydın
Bugün yorucu bir sabah oldu neyse oturdum artık dinleniyorum
Eylül okula gitti normalde evde kalsa iyi olurdu etkinlik varmış.
Dün tatil yerimizin rezervasyonunu yaptırdık.
Eline sağlıkGünaydın
Ben de yemek işini hallettim
Oturuyorum
Tatil neresi Antalya mı
Ben Kaş a bayılıyorum
Çok güzel geçer inşallah
Eline sağlık etrafı hızlıca toparladım oturdum.Günaydin bende yeni oturdum ama işlerim bitmedi daha öğlen devam ederim
Bende kampımız açılmamış bakıyorum da rezervasyon için. Geçen sene yer bulamadık bu yıl erkenden rezervasyon yaparız nasip olursa
İyi yapmışsınız canım inşallah Cook güzel geçer bende sabırsızlıkla bekliyorum çok özledim yazıEline sağlık etrafı hızlıca toparladım oturdum.
Okul saati de yaklaştı gidip geliyim
Bizde şimdiden alalım dedik fiyatlar artmadan
Fethiye çok güzelEline sağlık
Muğla Fethiye' ye gideceğiz inşallah
Aynen bol bol gezelimİyi yapmışsınız canım inşallah Cook güzel geçer bende sabırsızlıkla bekliyorum çok özledim yazı
Sağol canimFethiye çok güzelşimdiden iyi tatiller
Oyy pamuk pamuk tipe bakşunun rahatlığina bakın yaw sonra kiziyo bana niye isiriyon beni diye
Yaaaa yerim amaşunun rahatlığina bakın yaw sonra kiziyo bana niye isiriyon beni diye
Ana kizi beğenmedi o zamanYaaaa yerim ama
Bizde oğluşumuza çiftleşsin diye kız getirdik ama çok cazgır ya yanına asla yaklaştırmıyor koltuğa işedi tuvaletini yaptı niye böyle anlamadım
gelen kız yaptı kızzzzz oğlum uysal yanına yaklaşmaya çalışıyor ama yok kız istemiyorAna kizi beğenmedi o zaman
Kız beğenmedi o zaman kızlar seçici olurmuş bu konularda üstüne gitmeyingelen kız yaptı kızzzzz oğlum uysal yanına yaklaşmaya çalışıyor ama yok kız istemiyor
Kız yorgunluktan bide işi sabahtan yapmayınca insanın canı yapmak istemiyo ki . Belki vitamin eksikliği vardır canım o da çok etkiliyo ben c vitamini kullandigim zaman çok enerjik oluyorum. Sende değerlerine baktır MutlakaAdem Güneş Yetişkinlikteki tertip düzen yaşama sevinciyle ilgilidir diyor. Bu aralar hiç ev işi vs yapasım yok okuldan gelip koltuğa yapışıyorum ve zorunda kalmadıkça kalkmıyorumonunla alakalı sanırım benim de ya da bahar yorgunluğundan
Baktırmaya niyetlendim gittiğim gün sistem yokmuş, sonra da gitmeye üşendim şimdi tekrarKız yorgunluktan bide işi sabahtan yapmayınca insanın canı yapmak istemiyo ki . Belki vitamin eksikliği vardır canım o da çok etkiliyo ben c vitamini kullandigim zaman çok enerjik oluyorum. Sende değerlerine baktır Mutlaka
Git bugün yarın ihmal etmeBaktırmaya niyetlendim gittiğim gün sistem yokmuş, sonra da gitmeye üşendim şimdi tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?