aynen mia, bu nedenle ben daha mutfak tadılatı baslamadan beyaz esya ve ankastrelerı alıp yavastan ödemeye başlayacagım, bu da ciddi bi masraf olacak çünkü, bizde kredi ödüyoruz hala, o nedenle kampanyalı ankastrelere falan da bakıyorum, bazen ankastre set alana bulaşık makınası hedıye falan tarzında birşeylerde oluyor cunku, senin mutfak ne durumda ??
bende tam 32 sene kiracıydım
şimdi kendi evim çok şükür
halen kıredi ödüyoruz altın almıştık oda aldı başını giiyor
ahh ahh sorma bizimde 5000 dolar+ 2000 euro borcumuz var babamdan almıştık ev için. üçtu gitti yetişemiyoruz, endişeliyiz.. hayırlısı bakalım..Yaşadığımız ekonomik kriz, zorunlu minimal yapacak herkesi
Allah herkesin yardımcısı olsun
4000 euro borcumuz var ablamdan aldığımız. Her dakikada borç 300-500 artıyor
5000 Euro ödedik, bu kalan borç
Allah tüm borçlulara yardımcı olsun. Amin
Benim mutfakta çok masraflı
ankastre alınacak
sandalyeler perde yolluk vs.
sende mutfak dolapları değişmeyecek mi peki ? bende onlar ve fayanslar hatta zemınler bile değişecek
Aynen baştan sona herşey değişecek
Birde ben banyo wc taraflarını da yaptırıcam.
:) evdeki fazlalaıklardan haftasonu yapılan temizlikle birlikte kurtuldum
her şeyim az ve öz
sade
mutluyum
kışlık ayırırken biraz daha tem,izlenecekler çıkacak
bu arada ev tmeziliğini yardımcı eşliğinde bitirdim evim mis oldu
ablanın da ellerine sağlık ben de gün boyu oturmadım tüm dolap içleri aktarıldı yıkandı temizlendi mutfak gardorope ve her yer...
cuma nasipse k validemlere gideceğiz o zamana kadar biraz sıcakta yanacağız
yayladan geldik oğlum için
çünkü ben hem özlüyorum hem çok yoruluyorum araba kullanmaktan.
ben de durumlar bu
bir de 15 bin biriktirmem gerek kasıma kadar
nasıl oalcak bilmiyorum ancak bismillah dedim..
bin tl ayırdım :)
bayramda da deniz tatili yapmak istiyoruz otel de..
bildiğiniz temiz -yemekleri üç öğün olan bi otel var mıdır?
bendeeee, demek ki aynı süreci yaşayacağız, kolay gele bize :)
Birbirimize destek olalım :)
ben liste yapıp tahmini ödenicek para miktarını yazıyorum. sonra aldıklarımı listeden çiziyorum...
harikasın, o işi eşim yapıyor biz de, şuan ki alınacak şey dediğim gibi ankstre gurubu ve buzdolabı bayaaa pahalı
Ben sadece ankastre alıcam
diğerleri bozuldukça yenisi alınır.
Bu soru zor yerden geldi :)) biz sıfır ev aldık yani yapılış aşamasında. Mütahite sipariş ettik o getirtti. Sakaryadan olduğunu biliyorum bir tek malesef. Ama ondan önceki evde ikeadan almıştık çok iyiydi o da.ahşap tezgah için malzeme adı veya aldıgınız marka ismini bana yazar mısınız ? çünkü etrafımda bu tarz kullanan hiç yok :)
ilerde istediğin model ebatına göre yaptırabilirsin ben öyle yapıcam yanlara ekle kapatıyolar ben geniş buzdolabı alırsam o yanları alıp dolabı koyarım.yeni mutfak bu eşyaların ebatına göre yapılacağı için, şimdi alıp tek seferde halletmek amacındayım, yoksa evet hala çalışır durumdalar aslında...
benim mutfak buna çok benziyor. dolaplar aynı kapakları vs, dümdüz beyaz, tavana doğru aynı boşluk var. silinmesi rahat oluyor.
benim mutfak buna çok benziyor. dolaplar aynı kapakları vs, dümdüz beyaz, tavana doğru aynı boşluk var. silinmesi rahat oluyor.
tezgah farklı beyaz, dolapla tezgah arası fayans değil de, siyah mobilya. bir de cam önünde tezgah yok, o tarafta balkon kapısı var, senin cam önü uygunsa yaptırabilirsin.
ortada ada mutfak var. ada mutfak kısmında ocak ve masa var. bir ara foto yükleyebilirsem atarım .
Çizimi görmek isterim tabi.Benim kapı girişinde sol tarafta tezgahım var
burayı çay meyve servis bölümü olarak tasarlıyacağım
ince uzun kısımda lavabo ocak ve buzdolabı olucak.
tabi rahat çalışabilmek için adaya ihtiyacım var.
bende gri mutfak düşündüm ama şuanki buzdolabım ve bulaşık mak beyaz.
ankastreyi gri yada siyah düşünüyorum.
bende sana çizimimi gösteririm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?