günaydın kızlar

mia eninde sonunda alacaksın güneş kremini, harcadım diye erteleme al bence, hazirana yine fiyat güncellemesi yapacağız diyorlar, yetişemiyoruz artık ne/ne kadardı?
ya tebrik ederim, ne mutlu size

ben resim isterim, bence sade ama şık bi elbise/tulum olabilir gibi?

bu ara hep arkadaşlar aynı şeyleri söylüyor, "çocukların mezuniyeti var ne giysem "

Günaydın herkese belki birgün kullanirim dediğiniz eşyalardan nasıl kurtulabiliriz kıyamıyorum birilerine vermeye ama ev çok karışık oluyor

Teşekkür ederim
Çok büyük mutluluklar, tatlı heyecanlar
Darısı sizlerin başına

Kırmızı elbiseye karar verdim sanırım
Bir kaç arkadaş ve eşim de kırmızı olsun dedi
O elbisenın sadece sırtında biraz dekoltesi var
Bacak kısmında da yırtmaç
Absürt durmaz sönükte olmaz

İnşallah çok güzel geçer

anlatınca bende çok beğendim, gönlünüzce geçsin inşallah.

Tebrik ederim başarıları daim olsun elbiseye de karar vermişsin eminim çok yakışacak

Aynen doğru söylüyorsun fiyatlar artıyor
Fiyat algısını kaybettik iyice

Sipariş veririm bugün stoklu alıyım bari

Günaydın herkese belki birgün kullanirim dediğiniz eşyalardan nasıl kurtulabiliriz kıyamıyorum birilerine vermeye ama ev çok karışık oluyor

Önce kıyabildiklerinizden başlarsanız daha kolay olur.
Duygusal manevi eşyaları en son yapmak gerekiyor.

Eşyaları kutulayip bir kenarda bekletin lazım oluyormu bir deneyin kendinizi nasıl rahat hissedersiniz öyle başlayın.

Aynen doğru söylüyorsun fiyatlar artıyor
Fiyat algısını kaybettik iyice

Sipariş veririm bugün stoklu alıyım bari
Güle güle kullan canım yaz kış kullandığımız için çabuk bitiyo yaa çokta pahalı benim kremde bitmek üzere

Güle güle kullan canım yaz kış kullandığımız için çabuk bitiyo yaa çokta pahalı benim kremde bitmek üzere
Evet bu ay güneş kremi alsam sonraki ay vücut kremim bitecek eminim sonra sampuan bitiyor bu eksikler bitmiyor.
Çaresini bulan bizede anlatsın.
Hadi almayalım başka alternatif bulayım diyorum.
Saç derim alerji oluyor sivilce çıkıyor daha fena

Allah yardımcımız olsun ne diyelim. Güzel yaş alalım diye serum felan alırken fiyatlarını düşünmekten ekstra yipraniyoruz

Dün biraz fazla iş yapmışım sanırım kollarim bacaklarım çok ağrıyo . Dün oğlum anne arkadaşımla annesi konuşmuş cuma günü bize geliyolarmiş dedi . Hadi ya benim haberim yok dedim onlar öyle planlamış demek ki diyo
Cuma günü sınıf pikniği var dönüşte kahveye çağırırım plan yapmışlar o kadar

İyi eğlenceler
Kolay gelsin ev işi bütün kasları çalıştırıyor

Selam kızlar
2 tane güneş kremi aldım.
Eylüle düzenleyici cekmeceli birsey aldım.
Evi toparladım.
Bahar dizisine başladım.
Öğlen kuyumcuya gideceğim. Birikim yapılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…