- 19 Şubat 2021
- 6.108
- 16.745
- 198
- 38
Teşekkür ederim bütün çocuklarımız çok başarılı olsun inşallahOoo tebrik ederim başarıları daim olsun
Kıyafet olarak istediğin renk olabilir kırmızı dikkatimi çekiyor bu yıl
mia eninde sonunda alacaksın güneş kremini, harcadım diye erteleme al bence, hazirana yine fiyat güncellemesi yapacağız diyorlar, yetişemiyoruz artık ne/ne kadardı?Selamlar kitabımı bitirdim az bir sayfa kalmıştı zaten. 2. Devam kitabını almak istiyorum.
Renksiz güneş kremim de bitmek üzere ama dedimki bugün para harcama hafta sonu ve dün yeterince harcadın ara ver bir gün. Bir hesap kitap yap bakalım durum ne acaba
Ama kızım kırtasiyeye gitmek istedi normalde alışveriş seven bir çocuk değil onu kırtasiyeye götürdüm hemen yanında yufkaci var oradan da yufka aldım.
Neyse bu sayılmaz
ya tebrik ederim, ne mutlu sizeKızlar benim oğlumun mezuniyeti var
Velileri de davet etmişler bu sene baloya
Bir otelde yemekli bir davet
Oğlum okul flaması onda olduğu için teslim edecek ve okul birinciliği olduğu için plaket alacak
Bu yüzden beni de konuşmacı seçtiler
Buraları anlattım çünkü oturup sadece yemek yemeyeceğim mecbur göz önünde olacağım
Bana kıyafet lazım zarif şık fazla dekolteli olmayan
Bu arada özel okul ve acayip değişik veliler
Veli toplantısı lüks araba çanta kıyafet bayisi toplantısı gibi oluyor
Ne renk giysem nasıl bişey giysem
Evden baktım bir kaç elbise var
Siyah,nar çiçeği rengi, kırmızı ve mor renk evden giyebileceklerim
Teşekkür ederimgünaydın kızlar
mia eninde sonunda alacaksın güneş kremini, harcadım diye erteleme al bence, hazirana yine fiyat güncellemesi yapacağız diyorlar, yetişemiyoruz artık ne/ne kadardı?
ya tebrik ederim, ne mutlu size
ben resim isterim, bence sade ama şık bi elbise/tulum olabilir gibi?
bu ara hep arkadaşlar aynı şeyleri söylüyor, "çocukların mezuniyeti var ne giysem"
anlatınca bende çok beğendim, gönlünüzce geçsin inşallah.eşekkür ederim
Çok büyük mutluluklar, tatlı heyecanlar
Darısı sizlerin başına
Kırmızı elbiseye karar verdim sanırım
Bir kaç arkadaş ve eşim de kırmızı olsun dedi
O elbisenın sadece sırtında biraz dekoltesi var
Bacak kısmında da yırtmaç
Absürt durmaz sönükte olmaz
İnşallah çok güzel geçer
Kızlar benim oğlumun mezuniyeti var
Velileri de davet etmişler bu sene baloya
Bir otelde yemekli bir davet
Oğlum okul flaması onda olduğu için teslim edecek ve okul birinciliği olduğu için plaket alacak
Bu yüzden beni de konuşmacı seçtiler
Buraları anlattım çünkü oturup sadece yemek yemeyeceğim mecbur göz önünde olacağım
Bana kıyafet lazım zarif şık fazla dekolteli olmayan
Bu arada özel okul ve acayip değişik veliler
Veli toplantısı lüks araba çanta kıyafet bayisi toplantısı gibi oluyor
Ne renk giysem nasıl bişey giysem
Evden baktım bir kaç elbise var
Siyah,nar çiçeği rengi, kırmızı ve mor renk evden giyebileceklerim
Tebrik ederim başarıları daim olsunTeşekkür ederim
Çok büyük mutluluklar, tatlı heyecanlar
Darısı sizlerin başına
Kırmızı elbiseye karar verdim sanırım
Bir kaç arkadaş ve eşim de kırmızı olsun dedi
O elbisenın sadece sırtında biraz dekoltesi var
Bacak kısmında da yırtmaç
Absürt durmaz sönükte olmaz
İnşallah çok güzel geçer
Teşekkür ederimTebrik ederim başarıları daim olsunelbiseye de karar vermişsin eminim çok yakışacak
Aynen doğru söylüyorsun fiyatlar artıyorgünaydın kızlar
mia eninde sonunda alacaksın güneş kremini, harcadım diye erteleme al bence, hazirana yine fiyat güncellemesi yapacağız diyorlar, yetişemiyoruz artık ne/ne kadardı?
ya tebrik ederim, ne mutlu size
ben resim isterim, bence sade ama şık bi elbise/tulum olabilir gibi?
bu ara hep arkadaşlar aynı şeyleri söylüyor, "çocukların mezuniyeti var ne giysem"
Günaydın herkesebelki birgün kullanirim dediğiniz eşyalardan nasıl kurtulabiliriz kıyamıyorum birilerine vermeye ama ev çok karışık oluyor
Güle güle kullan canım yaz kış kullandığımız için çabuk bitiyo yaa çokta pahalıAynen doğru söylüyorsun fiyatlar artıyor
Fiyat algısını kaybettik iyice
Sipariş veririm bugün stoklu alıyım bari
Evet bu ay güneş kremi alsam sonraki ay vücut kremim bitecek eminim sonra sampuan bitiyor bu eksikler bitmiyor.Güle güle kullan canım yaz kış kullandığımız için çabuk bitiyo yaa çokta pahalıbenim kremde bitmek üzere
Yıllardır baza altinda lazim olsa olurdu yaÖnce kıyabildiklerinizden başlarsanız daha kolay olur.
Duygusal manevi eşyaları en son yapmak gerekiyor.
Eşyaları kutulayip bir kenarda bekletin lazım oluyormu bir deneyin kendinizi nasıl rahat hissedersiniz öyle başlayın.
O zaman ver gitsin uğraşma hiçYıllardır baza altinda lazim olsa olurdu ya
Evet bu ay güneş kremi alsam sonraki ay vücut kremim bitecek eminim sonra sampuan bitiyor bu eksikler bitmiyor.
Çaresini bulan bizede anlatsın.
Hadi almayalım başka alternatif bulayım diyorum.
Saç derim alerji oluyor sivilce çıkıyor daha fena
Benim atıp pişman olduğum hiç bi esyam olmadı çiğ köfte tepsisi dışındaYıllardır baza altinda lazim olsa olurdu ya
Benim çok yakın zamanda attığım cok gereksiz bir mutfak eşyası lazım oldu korkuyorum atmaya o yüzdenBenim atıp pişman olduğum hiç bi esyam olmadı çiğ köfte tepsisi dışında
İyi eğlencelerDün biraz fazla iş yapmışım sanırım kollarim bacaklarım çok ağrıyo . Dün oğlum anne arkadaşımla annesi konuşmuş cuma günü bize geliyolarmiş dedi . Hadi ya benim haberim yok dedim onlar öyle planlamış demek ki diyo
Cuma günü sınıf pikniği var dönüşte kahveye çağırırım plan yapmışlar o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?