HoşgeldinSlm kızlaaar
Nasıl özledim nasıl
Umarım hepiniz iyisinizdir
Gerçi gizli gizli okudum da işte çaktırmayın
Mia- geçmiş olsun, araban için üzüldüm elbise çok güzel, sandaletle güzel olur hafif topuklu da güzel olur bence de
Scss94 kedinin tüyleri uzadı mı?
S sarahconnor lgs ye son 1 hafta. Oğluşuna şimdiden başarılar
belleza başınız sağ olsun canım
Arada okuyup unuttuğum önemli bir şey olduysa affola
HoşbuldumHoşgeldin
Sağol canim hayırlısı böyle oldu
2 gündür ayakkabı bakıyorumseçemedim ya
Ayakkabi alırsam elbiseyi de alırım bakalım
Sen nasılsın neler yaptın özledik ya
Yaaa hoşgeldinSlm kızlaaar
Nasıl özledim nasıl
Mia- geçmiş olsun, araban için üzüldüm elbise çok güzel, sandaletle güzel olur hafif topuklu da güzel olur bence de
Aaayyy hoş geldin nasıl mutlu oldum anlatamam çok özledim sohbetlerimizi gerçektenSlm kızlaaar
Nasıl özledim nasıl
Bende spora başladım sen yokken kilo veriyorum geçtiğimiz eylül olmadı bu Eylül olacakHoşbuldumben de özledim çok
Neler yaptım? Çok yoğun geçti. Kafam sürekli meşguldü. Hastalık sürecim oldu, Defne’yi sütten kestim, araba aldık sonra geri sattık vs karmaşık bir dönemdi. Okulun yoğun zamanları bi yandan. Seninle temizliğe başladım mutfak dolabını derin bir temizledim devamını getiremedim
Annem evine gitti. Derin bir sarsıldım o yokken yine
Sefiller’i bitirdiğimi söylemiş miydimondan sonra kitap yüzü açmadım. Mümkün değil okuyamıyorum başka kitap
Beslenmeme odaklandım bu aralar, iyi gidiyor şimdilik.
Alışverişe sardım. Minimallikten baya bir uzaklaştım sanki
Öyle işte, çok şükür diyelim
Çok geçmiş olsun simdi iyisindir umarım. Annen gitmiş Allah kavuştursun Defne ne yapacak sen okuldayken .Hoşbuldumben de özledim çok
Neler yaptım? Çok yoğun geçti. Kafam sürekli meşguldü. Hastalık sürecim oldu, Defne’yi sütten kestim, araba aldık sonra geri sattık vs karmaşık bir dönemdi. Okulun yoğun zamanları bi yandan. Seninle temizliğe başladım mutfak dolabını derin bir temizledim devamını getiremedim
Sefiller’i bitirdiğimi söylemiş miydimondan sonra kitap yüzü açmadım. Mümkün değil okuyamıyorum başka kitap
Kayınvalidesı de yakın galiba MikanınÇok geçmiş olsun simdi iyisindir umarım. Annen gitmiş Allah kavuştursun Defne ne yapacak sen okuldayken .
Aaayyy hoş geldin nasıl mutlu oldum anlatamam çok özledim sohbetlerimizi gerçekten
Evet okudum, senden feyz aldım yürüyüşe başladımBende spora başladım sen yokken kilo veriyorum geçtiğimiz eylül olmadı bu Eylül olacak
İyiyim çok şükür Defneyi sütten kesmek baya zorlu geçti o üzdü biraz. Annem gideli 1 buçuk ay oldu. Kayınvalidem bakıyor şu anÇok geçmiş olsun simdi iyisindir umarım. Annen gitmiş Allah kavuştursun Defne ne yapacak sen okuldayken .
Hoşbuldum sarahcım ben de özledim hep okudumYaaa hoşgeldin
Biz de seni özledik
Teşekkür ederiz
Nasılsın neler yaptın
İyi ki döndün çok sevindimBen de ben de çok özledim
Evet okudum, senden feyz aldım yürüyüşe başladım
İyiyim çok şükür Defneyi sütten kesmek baya zorlu geçti o üzdü biraz. Annem gideli 1 buçuk ay oldu. Kayınvalidem bakıyor şu an
Hoşbuldum sarahcım ben de özledim hep okudum
Oyy nice güzel yaşları olsunİyi ki döndün çok sevindimsütten kesme dönemi zor geçiyo bende çok üzülmüştüm.
Bu arada Heranin tüylerini sormuştun uzadı baya4 gün sonra doğum günü kızımın yaş mama partisi yapcam
Nice yaşları olsunİyi ki döndün çok sevindimsütten kesme dönemi zor geçiyo bende çok üzülmüştüm.
Bu arada Heranin tüylerini sormuştun uzadı baya4 gün sonra doğum günü kızımın yaş mama partisi yapcam
Sahiplendirmesen bırakacaktı bi yerde zaten ama ana yüreği işteOyy nice güzel yaşları olsun
İyi ki doğmuş
Bdv de bir konu vardı ya kedisinin doğum günü için salon tutacak bir arkadaş
Biraz sinirli ama bizi trollemiyorsa bayılıyorum kedi sevgisine
Ben de salon tutacağım desem kimse yadırgamaz
Otoparkta beslediğim kediciğe de anneler gününde ödül maması yaş mama alıp kutlama yaptım
Eşim diyor sen tam bir çılgınsın
O da anne dedim
Oğlumu bırakıp dönerken mama verdim yine pati yedim tırnak izleri elimde
Mamayı yiyor ama
Kızgın bana herhalde yavruları sahiplendirdim diye
Evet üstelik otoparktan çıkmıyorSahiplendirmesen bırakacaktı bi yerde zaten ama ana yüreği işte
Konuyu görmedim bakayım merak ettimOyy nice güzel yaşları olsun
İyi ki doğmuş
Bdv de bir konu vardı ya kedisinin doğum günü için salon tutacak bir arkadaş
Biraz sinirli ama bizi trollemiyorsa bayılıyorum kedi sevgisine
Ben de salon tutacağım desem kimse yadırgamaz
Otoparkta beslediğim kediciğe de anneler gününde ödül maması yaş mama alıp kutlama yaptım
Eşim diyor sen tam bir çılgınsın
O da anne dedim
Oğlumu bırakıp dönerken mama verdim yine pati yedim tırnak izleri elimde
Mamayı yiyor ama
Kızgın bana herhalde yavruları sahiplendirdim diye
GünaydınHoşbuldumben de özledim çok
Ooo baya isler yapılmış üstüne spor yapılmış süpersinGünaydınsabah sporumu yaptım kahvaltımi yaptım bugün temizlik günü halilari vermiştim dün geldi. Dün koltukları sildim çamaşırları katladim bugün hala yıkanıyor bitmiyordu
Hava serin burada da dün çok güzel yağmur yağdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?