Size de iyi yolculuklaruzun kalacak mısınız? Ben ağustosun son haftasına kadar kalırım sanırım
SağolBiz en fazla 12 gün felan diye düşündük. Ben evimi özlerim kalamam ki o kadar
Mikan sen gidince epey uzun kalıyorsun
Ben de kalamam o kadar
1 hafta bir kalayım 2. Haftaya bakarız düşüncesindeyim
OhhhBen de evi temizleyip annemin köydeki yazlık eve geldim, yalnız değilmişim :)
Kızımla kalıyorum canım. Eşim ancak hafta sonları yanımıza gelebiliyor. O yüzden 1 haftayı geçirirsem 2 hafta kalmam gerek2 haftada çok uzun 10 12 gün kalırız sanırım. Bu sene çevre illeri gezeriz diye düşündüm öyle vakit geçmiş olur
Bence de İzmir güzel yer, yaşanabilecek yer.OhhhDün İzmir'e gittik Gümüldür tarafına çok güzeldi oradaki köylerden ev alabilsek ne güzel olurdu. Oğlum üniversiteye felan gidince bizde oralara tasiniriz belki
Teşekkür ederim canım, daha güzeli sizin olsun. Kitaplık özellikle acil ihtiyaçtı çok dağılıyordu ortalık umarım düzenli olmasını sağlar yani çok umutlu değilim amaBiz de bir ara baktık sonra erteledik
Güle güle kullansın
Teşekkür ederimÇok güzel olmuş
Yıl içinde sadece Nisan ara tatilinde geldim onda da hastalandık hiç bi şey anlamadım. Çocuklarla olunca git gel zor oluyor o yüzden bi gelip uzun kalmak istiyorumMikan sen gidince epey uzun kalıyorsun
Ben de kalamam o kadar
1 hafta bir kalayım 2. Haftaya bakarız düşüncesindeyim
Dağılıyor okul dönemi özellikleTeşekkür ederim canım, daha güzeli sizin olsun. Kitaplık özellikle acil ihtiyaçtı çok dağılıyordu ortalık umarım düzenli olmasını sağlar yani çok umutlu değilim ama
Bizimki çok çok fena amaDağılıyor okul dönemi özellikle
Herseyi yapacak potansiyelleri varBizimki çok çok fena amageçen baktım masasının önünde pencere var sinekliğe kalem sokmuş
Hangi siteydi bilmiyorum ben hiç siteden okumadım ama t.l.gr.m var ya ben oradan bulup inceliyorum bazen de elimde yoksa kısaysa okuyorum çok iyi oluyor tavsiye ederim kullanmıyorsanSelamlar
Dün tatil yeri baktım önceden Fethiye'den almıştık ama bu yıl arkadaşlarla gittiğimiz için iptal edip Side den aldık. Ağustos sonu gideceğiz nasip olursa.
Kitap okuduğum sitede erişime kapatıldı. Şaka gibi neyse...
Evi toparladım oturuyorum şimdilik dinleniyim biraz.
Wattpad sitenin adı okuduğum kitap yavaş yavaş basıldığı için devamını oradan okuyordum.Hangi siteydi bilmiyorum ben hiç siteden okumadım ama t.l.gr.m var ya ben oradan bulup inceliyorum bazen de elimde yoksa kısaysa okuyorum çok iyi oluyor tavsiye ederim kullanmıyorsan
Hatta şöyle elimdeki kitabı buluyorum , akşam oğlumu uyuturken kaldığım yerden telefondan okuyup sonra kitaptan devam ediyorum
Kafanın en rahat olması gereken yerdesin aslında.Merhaba kızlar,
son zamanlarda hayatımı etkileyen ve uyku kalitemi bozan bir durum var. Bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum:
-Sanırım insanlardan fazla şeyler bekliyorum. Düşünüyorum ki ben olsam bunu yapardım, veya şunu söylerdim. Karşı taraf yapmayınca cok büyük hayal kırıklığına uğruyorum. Çok sinir oluyorum. Sürekli olarak zihnimde geviş getiriyorum aynı şeyleri. Geceleri uykum kaçıyor, kendimi yıprattığımla kalıyorum. Konular da öyle ölüm kalım meseleleri değil. Mesela bir konuda yardım veya yardım teklifi bekliyorum karşı taraftan ama bu konuda duyarsız oluyor, ama düşünüyorum ben onun yerinde olsam kesin şunu yapardım veya şöyle bir açıklama yapardım. Karşı tarafa bakıyorum çok gamsız, benim şarteller atıyor... Yakın çevremden insanlar bunlar akraba-arkadaş çevresinden. Belki de terapi almam lazım bunun için ama şimdi öyle bir vaktim yok en azından biraz hayatımı normalleştirmek istiyorum. Bu durumlarda karşı tarafa nasıl davranmalıyım?
Ben minnet duygusundan hiç hoşlanmıyorum. Açıkçası çok verici bir insan da olmadığım için sanırım çok beklentiye girmiyorumMerhaba kızlar,
son zamanlarda hayatımı etkileyen ve uyku kalitemi bozan bir durum var. Bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum:
-Sanırım insanlardan fazla şeyler bekliyorum. Düşünüyorum ki ben olsam bunu yapardım, veya şunu söylerdim. Karşı taraf yapmayınca cok büyük hayal kırıklığına uğruyorum. Çok sinir oluyorum. Sürekli olarak zihnimde geviş getiriyorum aynı şeyleri. Geceleri uykum kaçıyor, kendimi yıprattığımla kalıyorum. Konular da öyle ölüm kalım meseleleri değil. Mesela bir konuda yardım veya yardım teklifi bekliyorum karşı taraftan ama bu konuda duyarsız oluyor, ama düşünüyorum ben onun yerinde olsam kesin şunu yapardım veya şöyle bir açıklama yapardım. Karşı tarafa bakıyorum çok gamsız, benim şarteller atıyor... Yakın çevremden insanlar bunlar akraba-arkadaş çevresinden. Belki de terapi almam lazım bunun için ama şimdi öyle bir vaktim yok en azından biraz hayatımı normalleştirmek istiyorum. Bu durumlarda karşı tarafa nasıl davranmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?