Bence Harika bir fikir

•Hiç borcum yok. Kredi kartım kredim elden borç vs...

•Aylık düzenli birikim yapıyorum az çok

•Su içmeyi 3 aydır alışkanlık haline getirdim. İlaç içmeye başladığım gibi su içme alışkanlığı da peşine geldi. Günde 1,5 litre içebiliyorum. Önceden günlerce bir bardak su içmeden yaşardım

•Aylardır kitap okumuyorum. Çok çalkantılı bir dönemden geçiyorum kitap okumak aklıma bile gelmedi uzunca zaman ama artık yeniden başlamalıyım

Kış gelince hunharca sinema ve tiyatro izlemeye gitmeyi planlıyorum

Kullandığım çörekotu yağını ve el kremini bitirdim cam şişeler ve plastik kapaklar ayrıldı geridönüşüme gitti

Yılbaşına kadar hayatında ne değişsin istersin
Eylülde liste yapıcaz...

-borçları azaltmak veya birikim yapmak.
-alışkanlıklar değiştirmek
-ayda 1 kitap okumak

böyle başlıklar oluşturup her ay bu başlıkların yanına açıklama yazıcaz.

Bu sayede ufak borçları sıfırlayıp, aktif olduğumuz düzenli bir hayata kavuşmak.
elecda nın misyon bildirgesi gibi bildirim yapabiliriz.

borçsuz olmaz nasıl bir duygu acaba
101 ay ev kredim var . Bir bütün olduk artık maaşımı ortaklaşa yiyoruz

Bizim de hiç borcumuz yok, kredi, kredi kartı falan hiç.
Ama yarın tatile gidiyoruz deniz tatiline, hedefim her şeyi nakit halletmek. Sadece 1000 lira gibi araba kiralama bedeli olacak onu kredi kartından yapcaz, o da mecbur, rent a car lar kredi kartı ile çalışıyormuş.

Kitap da okuyorum çok da severim, hedefim her ay 2-3 kitap okumak.

Ve altın biriktirmek, eşim nakit biriktiriyor. Ben de her ay 2000 liralık altın almak istiyorum

bende inş 2019 da borçlardan değilde birikimlerden bahsederim :)

borçsuz olmaz nasıl bir duygu acaba
101 ay ev kredim var . Bir bütün olduk artık maaşımı ortaklaşa yiyoruz
Borcum yok ama hiçbir şeyim de yok evinizde ağız tadıyla güle güle oturun inşallah

Benim de isteğim ev almak bakalım kimbilir ben zaman gerçekleşir
İlk büyük borcumu ev için yapıcam

Borcum yok ama hiçbir şeyim de yok evinizde ağız tadıyla güle güle oturun inşallah

Benim de isteğim ev almak bakalım kimbilir ben zaman gerçekleşir
İlk büyük borcumu ev için yapıcam

:) Ödemeleri ayarladıktan sonra ödeniyor bir şekilde.
Allah gönlünüze göre versin inş.

Süper fikir, beni de alın listeye :)

Merhaba kizlar ben de aranizda olmak istrrim :) ben de 1 aydir filan sadelesmeye calisiyorum. Esimin kiyafetleri haric evden cok sey attim ve tum dolal ve cekmecelere duzen getirmeye calisiyorum. Her ay aylik ne aldiysam yaziyorum ki ne yapmisim goreyim. Bu ay ekstra hic birsey almadim sukur. Bir de yeni hamile oldugumu ogrendim. Bu surecte de gereksiz ve fazladan birsey almak istemiyorum. Insallah bunu saglayabilirim

tabi buyur konu sahibi bu gün yok ortada

Gunaydinnlarr
Dün salonu temizledim ben de...
Kitapligimdan 3- 4 kitap attım. Yani geri dönüşüm için ayırdım.
Seneye yaza kısmetse batıya tayinimiz var ve biz taşınacağız. O zaman güzel atarım sanırım. Tutugumu atacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…