Evet kışın oluyor her mevsim oluyor hattaIspanak kışın olmuyo muydu
Turşu jalapeno biberi yaptım havuç lahana olani hiç yemedik geçen kış. Bu hafta kornişon yaparım yeter.
Tek hedefimiz batmamak olsun o zaman.Biriken tek şey borçlar
1 litrelik kavanoza kornişonlari koyuyoruz aralarına sarımsak bı yandan suyu kaynatalim kaynamış suyla yapıyorum kornişonu. En son 1 buçuk yemek kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı limon tuzu bir çay bardağı sirke üstüne su ekliyorum. Karışık turşuyu da Ayni oran sirke tuz ama normal suyla yapıyorum. Kornisonla biberi kaynamış suyla yapinca kıtır kıtır oluyoTurşu tariflerini alabilirimkornişon ve lahana için özellikle
Evet kışın oluyor her mevsim oluyor hatta
Ama fazladan yıkayıp doğrayıp koyuyorum
Yıkama işlemi uzun sürüyor ya dondurucuda olunca pratik oluyor.
Kaydettim deneyeceğim inşallah teşekkürler1 litrelik kavanoza kornişonlari koyuyoruz aralarına sarımsak bı yandan suyu kaynatalim kaynamış suyla yapıyorum kornişonu. En son 1 buçuk yemek kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı limon tuzu bir çay bardağı sirke üstüne su ekliyorum. Karışık turşuyu da Ayni oran sirke tuz ama normal suyla yapıyorum. Kornisonla biberi kaynamış suyla yapinca kıtır kıtır oluyo
Bende çok yoruldum bugünNe yorucu bir gündü, kırtasiye malzemelerine isim yaz, eksikleri belirle, aldır, kitapları düzenle vs. Çok yoruldum. Hayırlısı ile başlasınlar inşallah
Yarın da kek kurabiye vs yapıp stoklayacağım.
Sıcak suyla çok güzel oluyor turşu1 litrelik kavanoza kornişonlari koyuyoruz aralarına sarımsak bı yandan suyu kaynatalim kaynamış suyla yapıyorum kornişonu. En son 1 buçuk yemek kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı limon tuzu bir çay bardağı sirke üstüne su ekliyorum. Karışık turşuyu da Ayni oran sirke tuz ama normal suyla yapıyorum. Kornisonla biberi kaynamış suyla yapinca kıtır kıtır oluyo
Dondurulmuş ıspanak deneyeceğim birde hazır oluyor ya güzel olursa onlardan devam ederim yıkamak işkence resmen.Anladım canım benim derin dondurucuya ihtiyacim var bak şimdi de o çıktı eksik
Eline sağlıkNe yorucu bir gündü, kırtasiye malzemelerine isim yaz, eksikleri belirle, aldır, kitapları düzenle vs. Çok yoruldum. Hayırlısı ile başlasınlar inşallah
Yarın da kek kurabiye vs yapıp stoklayacağım.
Bilmiyorum daha önce hiç atmadımEline sağlık
Kurabiye dondurucudan çıkınca ısıtmak gerekiyor mu.
Portakallı kurabiye yapınca iyi olurdu.Bilmiyorum daha önce hiç atmadım
Dondurulmuş ıspanak deneyeceğim birde hazır oluyor ya güzel olursa onlardan devam ederim yıkamak işkence resmen.
Dondurucu candır
Alıyım o zamanBen alıyorum dondurulmus canım gayet güzel oluyo
Eline sağlıkPazara gittim param bitince dönmek zorunda kaldım
Aldıklarımı yerleştirdim
Makineyi boşaltıp doldurdum
Bir makine çamaşır yıkadım, kurutup yerleştirdim
Nevresimler yıkandı kurutup geri taktım
Evi süpürdüm
Eşimden 1 tişört, oğlumdan 3 atlet ayrıldı
Geçen gün yastıkları yorgancıya götürdüm, yüzleri yenilendi, 4 misafir yastığı bıraktım eve 4 silikon yastık elendi (ne çok yastığım varmış)
Hahah ilk insan benzetmesi güzelmişEvet ya kitaplar ne pahalı
Çocuk okutmak da lüks oldu ülkede
Sarımsaklar buzluktan çıkınca yumuşak olmuyor mu turşu için
Ben annem de kapya biber yapmıştım
Çok tuzlu tüketiyorum
Yaparken tadına baktım bana tuzsuz geldi dedim bana tuzsuzsa kesin tuzludur ama değilmiş
Bugun açtım hafif yumuşamış
Allah tan az yapmıştım hemen biter
Domates biber bahçeden getirdim ama hiç sos filan yapmıyorum
Herseyi annem kayınvalidem ve görümcem yapıyor
Bir iki biber turşusu denedim annemle
Birde biber salçasına yardım ettim
Yemek olara tavuk pilav yapacağım
Oğlumun sabah sınavı vardı oraya gitti
Geç kahvaltı yaptık
İki makine çamaşır katladım
Bir makine yıkanıyor
Mutfak ve yatak odası süpürdüm
Eşim cenazeye gitti arkadasının ablası vefat etmiş
Ben de durumlar böyle
Günlük bildirimler için spor olsunsonra diyet günlük bakım kitap okuma
Ben hepsini saldım
Oğlumun okulunda veliler için tanışma kahvaltısı var
Saçım kaşım cildim berbat durumda
İlk insan gibiyim
Ne giysem onu bile bilmiyorum
Nasıl ortam kahvaltı nerde herşey belirsiz
Gitmesem de olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?