Teşekkür ederim, daha güzelleri sizin olsunKız daha ne olsun mis gibi yatırım Allah'im gönlünüze göre versin
Oğlum arabaya her bindigimizde bizim arabayı gömüp üst model araba hayali kurup psikolojimizi bozuyo
Birlikte evrene mesaj yolluyoruz. İstediği model arabaya bindiğimizi hayal edip seneye bizim olacak diyelim diyoruz
OlsunKış rutinimi özlemişim
Şimdi okul servisi zamanlarımı ve sonra kalan zamanımı planlayacagim
Yemek listesi yapılacak
Planlama olsun mu bu haftaki konumuz.
Haberdar et bizi deÖğleden sonra çağırdı canım inşallah herşey yolundadır gittiğimizde bi tane daha test yapacaklar
Doğum günü kutlu olsun nice mutlu yaşlaraSelamlar
Evet yeni dönemimiz hayırlı ve başarılı olsun inşallah
Ben de kızımı bıraktım veli arkadaşlardan biri illa çay içelim dedi, kıramadım. Sonra eve gelip kahvaltı, kahvaltı yaparken yemek, bir yandan temizlik işlerine koyuldum. Aslında karnım ağrıyordu ilaç içip yatarım diyordum öyle olmadı. Ayrıca geç uyuyup, erken uyandım çok uykusuzum buna rağmen uyuyamadım.
Bir de bugün kızımın doğum günü. 8 yaşına giriyor. Okul çıkışı birlikte pasta seçip, akşam pasta keseceğiz
Çok teşekkürlerDoğum günü kutlu olsun nice mutlu yaşlara
Sana geçmiş olsunSelamlar
Ben de kızımı bıraktım veli arkadaşlardan biri illa çay içelim dedi, kıramadım. Sonra eve gelip kahvaltı, kahvaltı yaparken yemek, bir yandan temizlik işlerine koyuldum. Aslında karnım ağrıyordu ilaç içip yatarım diyordum öyle olmadı. Ayrıca geç uyuyup, erken uyandım çok uykusuzum buna rağmen uyuyamadım.
Bir de bugün kızımın doğum günü. 8 yaşına giriyor. Okul çıkışı birlikte pasta seçip, akşam pasta keseceğiz
Kolay gelsinO kadar absürt bir ders programım var ki, eve gidince yazıcam bana plan da yardım ediverin pleaseeee
İyi ki doğmuş nice güzel yaşları olsunSelamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?