Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa tabi ki paylaşırım . Şuan balkonda yağmur izliyo hanımefendi
![]()
Yaaa çok tatlı amaaaMahalle teyzesi modu![]()
Yaa tipe bakMahalle teyzesi modu![]()
Hiç dinlenemedim.Kolay gelsinyinede dinlen bol bol
Ben de yatak ve bazayı değiştirmek istiyorum ama henüz araştırma yapmadım. Hangi marka nasıldır bilemiyorum. Başlıksız düşünmemiştim. Ama mianınki güzel duruyor.Bende tahta yatak istiyorum aslında aka suan yatağı komple değiştirmem en azından başlığı atıp kurtulayım gereksiz büyük bişey niye bunu seçtim acaba alırken![]()
Benimkine de babası para verdi 1 günde bitirmiş. Ne yapayım herşey çok pahalı diyorBen de bugün oğluma para verdim 3 gün yetecek, harcarsan ya da kaybedersen başkasını vermeyeceğim dedim, o zaman evden yemek koyarsın diyorhiç dikkat ederim falan yok
![]()
Güzel dolu dolu geçmiş gününHiç dinlenemedim.
Toplantı sonrası arkadaş çaya çağırdı ona gittim. Sonra okuldan kızımı aldım. Bir arkadaşıyla plan yapmışlar hamburger yemeğe gidelim dediler annesiyle de samimiyiz. Onları avmye götürdük.
Çocuk ekonomiyi çözmüşBenimkine de babası para verdi 1 günde bitirmiş. Ne yapayım herşey çok pahalı diyor![]()
Serinledi mi baya , burası sadece sabahları biraz serin oluyor gece de klima açmıyoruz artıkSelamlar
Bugün mevsimlik kıyafetlerimi çıkartacağım.
Sabah akşam serin oluyorSerinledi mi baya , burası sadece sabahları biraz serin oluyor gece de klima açmıyoruz artık
Elime almadım birkaç gündürBugün en yoğun gün nöbet + kurs var
Eve gidince makarna yapacağım sadece, soğuk yoğurt çorbası da var yeter bugünlük
Çamaşır işleri yaparım başka da bir şey yapamam sanırım
Martin Eden güzel gidiyor.
Mia- tutunamayanlar nasıl gidiyor ?
Kolay gelsinBugün en yoğun gün nöbet + kurs var
Eve gidince makarna yapacağım sadece, soğuk yoğurt çorbası da var yeter bugünlük
Çamaşır işleri yaparım başka da bir şey yapamam sanırım
Martin Eden güzel gidiyor.
Mia- tutunamayanlar nasıl gidiyor ?
Bazı bölümler çok kasıyor ama 2. Ve sonuncu bölüm akıcıElime almadım birkaç gündür
İlerlemiyor malesef akıcı bir hikaye değil yinede devam edeceğim akşam okurum.
Bu ay bitiririm inşallahBazı bölümler çok kasıyor ama 2. Ve sonuncu bölüm akıcı