Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KısııırrrrGünaydın
Bugün spor yapmadığım günüm. Çocukları okula bırakıp arkadaşımla kısır yapcaz
Ortalığı toparladım banyo kaldı sadece .
Aksama yemek bamya yaparım. Oğluma köfte pilav yapcam hiç sebze yemiyoyediği tek sebze domates salatalık havuç bide patates
![]()
Afiyet olsunKısııırrrrneyse ki yarın günüm var ve gün sahibi kısır yapacak
Ben de sabahtan çocuklara kahvaltı yapıp gönderdim sonra eşim ve kızımla kahvaltı yaptık. Çamaşır yıkandı serdim okula gelmeden. Mutfağı topladım, yatakları topladım. Buzluktan börek çıkardım, makarna var. Yeter bugünlük umarım
Niye ki ben çok severim her yıl yenilik olsunSelam kızlar
Mevsimlik kıyafetleri çıkarttım tam yerlesmedi
Önümüzdeki yıl giyinme odası yapma fikrimiz var.
Her yıl böyle ugrasmak çok sıkıcı olmaya başladı.
İnşallah haftasonu gideceğim bir türlü zamanı ayarlayamadımAfiyet olsun
Yüzmeye başladın mi nasıl gidiyo![]()
Tüm kıyafetlerim dolaplar da düzenli olsa çantam montum ayakkabılarım daha güzel olacak.Niye ki ben çok severim her yıl yenilik olsun![]()
Benimde aynı canım baza altinda her şey bide benim portmantom bile yokTüm kıyafetlerim dolaplar da düzenli olsa çantam montum ayakkabılarım daha güzel olacak.
Bu şekilde portmantom mont asacak yeri yok
Katlayıp koyuyorum
Ayakkabılar yarısı dolap üstünde yarısı ayakkabı dolabında
Sürekli eşyalara yer bulma çabasına giriyorum
Depolama alanım az.
Oğlumun da hafta sonu . Bugün boğazı agriyodu burnu akiyodu hastalık sezonu açıldı daha çok hasta olmaz inşallah havuzdaİnşallah haftasonu gideceğim bir türlü zamanı ayarlayamadım![]()
Belki iyi gelirOğlumun da hafta sonu . Bugün boğazı agriyodu burnu akiyodu hastalık sezonu açıldı daha çok hasta olmaz inşallah havuzda![]()
İnşallahBelki iyi gelir![]()
İyi gelir bence ya, yani inşallahOğlumun da hafta sonu . Bugün boğazı agriyodu burnu akiyodu hastalık sezonu açıldı daha çok hasta olmaz inşallah havuzda![]()
Aynen benimde öyleBenimde aynı canım baza altinda her şey bide benim portmantom bile yok![]()
Geçmiş olsunOğlumun da hafta sonu . Bugün boğazı agriyodu burnu akiyodu hastalık sezonu açıldı daha çok hasta olmaz inşallah havuzda![]()
Kahvaltı nasıl geçti ?Günaydın
Nasılsınız
Hafta sonu nasıl geçti
Biz evdeydikkahvaltıya gittik okula sadece o kadar
Eşim eve de iş getiriyor hafta sonu da onunla uğraştık çoluk çocuk
Her yer malzeme dolu bizim için uğraştığını bildiğimden sesimi çıkarmıyorum
Yemek karar vermedim
Siz de neler var belki bana fikir olur
DeğişikKahvaltı nasıl geçti ?
Menü de dünden kalan yemekler var
Etli nohut pirinç pilavı bamya