Bana şu cümle kuruldu: senin hamile kalma ayların ve yaş aralığın geldi, hamile misin söyleSöylemek isterse söyler yani niye sorulur ki böyle şeyler.
Zaten gelene geldin mi diye sorulur kapı çalsa benim diye cevap verilirİletişim de sıkıntı var normal değiliz
Yok artık.Bana şu cümle kuruldu: senin hamile kalma ayların ve yaş aralığın geldi, hamile misin söyleaynen normalde sevdiğim bir arkadaşım herkesin içinde böyle sordu
Evet işe yarıyor gerçektenBen de bir dönem yapmıştım, insan kendini çok iyi hissediyor
Ya süpersin oğlun okudu mu ondan önce mi okuyorsun
Ya o kadın bir de tüp bebek tedavisi görüyorduSöylemek isterse söyler yani niye sorulur ki böyle şeyler.
Zaten gelene geldin mi diye sorulur kapı çalsa benim diye cevap verilirİletişim de sıkıntı var normal değiliz
Bu çok ayıp olmuş yaBana şu cümle kuruldu: senin hamile kalma ayların ve yaş aralığın geldi, hamile misin söyleaynen normalde sevdiğim bir arkadaşım herkesin içinde böyle sordu
Ay ne bileyim arkadaşın huyu bu maalesef, sormasından ziyade herkesin içinde sormasına çok kızıyorum bi de ne bilim yani böyle hesap tutması falan komik değil miYok artık.
Özel hayata dahil olmayı ne sanıyor acaba onu ilgilendiren kısmı ne.
Bu konular çok hassas karşı taraf empati yapmayı unutuyor.Ya o kadın bir de tüp bebek tedavisi görüyordu
Çok sıkıntılı süreçlerden geçti
Gerçekten iletişim sıkıntısı var ülkede
Senin gibi veliler kalmadıEvet işe yarıyor gerçekten
Oğlum okudu ben de okuyayım o yaparken kontrol ederim
Biraz takıntılıyım galiba bırakamıyorum ona
Aslında yanlış doğru ne yaparsa yapsın onu versin öğretmenine ama boş saçma bir ödev beni delirtiyor
Hem öğretmene karşı da saygısızlık olarak görüyorum
Sorma ya ne tepki vereceğimi şaşırdım artıkBu çok ayıp olmuş ya
Başkalarını takip edeceğine kendine baksınAy ne bileyim arkadaşın huyu bu maalesef, sormasından ziyade herkesin içinde sormasına çok kızıyorum bi de ne bilim yani böyle hesap tutması falan komik değil mi
Düşündüm de ben de kalırdım herhalde şaşırmış haldeSorma ya ne tepki vereceğimi şaşırdım artık
Eşim de öyle diyorBaşkalarını takip edeceğine kendine baksın
Çok şey söylenir aslındaDüşündüm de ben de kalırdım herhalde şaşırmış halde
Ne denir ki bu cümle karşısında
7 çok geç değil aslında 7 buçuk gibi bol sebze protein tüketsenSana güzel bir şey demişler en azındanyok benim göbek fena eşim 6da geliyor bugün mesela, aile olarak akşam yemeklerine önem veriyorum birlikte yenmesi açısından zaten sabah koştur koştur öğlen de yok bari akşam yemekleri özel ve bir arada olalım istiyorum öyle olunca da bazen sarkıyor 7 ye bile
Şu an mesela yemek faslı bitti çay içiyorum.7 çok geç değil aslında 7 buçuk gibi bol sebze protein tüketsen
Yok artıkBana şu cümle kuruldu: senin hamile kalma ayların ve yaş aralığın geldi, hamile misin söyleaynen normalde sevdiğim bir arkadaşım herkesin içinde böyle sordu
Samimiyetten soruyor sevdiğim biri bunu söyleyen ama işte biraz ileri gitmek buYok artık
Ama sonuçta onla samimisin herkesin içinde söylemeseydi bariSamimiyetten soruyor sevdiğim biri bunu söyleyen ama işte biraz ileri gitmek bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?