Bana şu cümle kuruldu: senin hamile kalma ayların ve yaş aralığın geldi, hamile misin söyleaynen normalde sevdiğim bir arkadaşım herkesin içinde böyle sordu
Ya kırılmadım arkadaşa güldük ettik ama herkesin içinde sorması beni kızdırıyor bi de yok diyorum inanmıyor her fırsatta soruyorgünaydınlarrr
mikanım bu soru bende gülümseme yarattı şöyle ki arkadaşının söylemek istediğini anladım sanırım, sen biraz bahtsız hamile kalan öğretmen olarak kendince ufak bi şaka yapmak istemiş bence :) doğum izninin yaz tatiline denk gelmesi mevzusu yani
Evet o daha iyiydiBen vahşi güzel’ciyim
Geniş açıdan da böyle buraya mantar pano eksik sadece görürsem alacağım.
Güle güle kullan canım neler aldın (meraklı benMarkete gittim bugün haftalik alışverişimi yaptım.
Sonra eve geldim dinlendim kızımı aldım
Bakım ürünlerimi sipariş ettim biten ve bitmek üzere olanları
akşam bi foto atayım gerçek dünyadanKırtasiye düzenimiz bu şekilde
normali buydu di mi?Güle güle kullan canım neler aldın (meraklı ben) çalışma masasının düzenine bayıldım. Hafta sonu ödevlerini zor bulduk biz masanın üstünden
Kalemle masaya delik açmışbide kalem şeklinde silgi almıştı onu kalemtıraşla açmış her yer silgiydi
bence o senin tarzın uymuyor. onun yerine o yeşil raf/dolap gibi bir şey gerekli.Bugün banyomu paylaşayım istedim.
Etraf dağılmadan bol bol fotoğraf çekiyim
Uzun uzun yazmayayım sormak istediğiniz varsa cevaplarım temizlik bölümündeki rafı boyasam efsane olurdu seneye artık.
barış çiçeği, çok severim. bence de çok yakışmış. oğlunuza teşekkür edin :)Yeni salon bitkim oğlum seçti ben pek beğenmedim ama tamam dedim
Güzel oldu ama eve yakıştısizce nasıl aslında ben kauçuk istiyodum ama 1500 liraydı
Temizlik rafı için dimi.bence o senin tarzın uymuyor. onun yerine o yeşil raf/dolap gibi bir şey gerekli.
Bizim öyle hep dağınık öğlen o gidince topluyorum gelince aynı yinenormali buydu di mi?hani ödevleri bulamamak falan
Çok teşekkür ederimbarış çiçeği, çok severim. bence de çok yakışmış. oğlunuza teşekkür edin :)
ohhh rahatladım.Bizim öyle hep dağınık öğlen o gidince topluyorum gelince aynı yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?